Loading...

Avast BreachGuard voor 1 apparaat 1 jaar

11.80

Avast BreachGuard voor 1 apparaat, 1-jarig abonnement, is een krachtige tool voor privacybescherming die is ontworpen om je persoonlijke informatie en digitale identiteit te beschermen. Deze krachtige software bewaakt gegevenslekken, verwijdert je persoonlijke informatie van datahandelaarwebsites en biedt proactief privacyadvies voor één apparaat. Beveilig je online aanwezigheid en voorkom identiteitsdiefstal met Avast BreachGuard voor 1 apparaat, 1-jarig abonnement.

Uitverkocht

Avast BreachGuard voor 1 apparaat, 1-jarig abonnement: Uitgebreide Privacybescherming

Avast BreachGuard voor 1 apparaat biedt een éénjarig abonnement op een krachtige tool voor privacybescherming die je persoonlijke informatie veilig en beveiligd houdt. In de digitale wereld van vandaag zijn persoonlijke gegevenslekken en identiteitsdiefstal steeds vaker voorkomende problemen. Avast BreachGuard voor 1 apparaat is ontworpen voor individuen die waarde hechten aan hun digitale privacy. Deze krachtige software biedt essentiële functies om je gegevens te bewaken en te beschermen, zodat je gemoedsrust hebt in een wereld vol groeiende cyberbedreigingen.

Belangrijkste kenmerken: Avast BreachGuard voor 1 apparaat

 1. Bewaking van gegevenslekken: Avast BreachGuard bewaakt voortdurend gegevenslekken en waarschuwt je als je persoonlijke informatie wordt gevonden in gelekte databases. Deze proactieve aanpak stelt je in staat om direct actie te ondernemen, zoals het wijzigen van je wachtwoorden, om te voorkomen dat je accounts worden gecompromitteerd.

 2. Verwijderen van persoonlijke informatie: Avast BreachGuard scant datahandelaarwebsites en identificeert gevallen waarin je persoonlijke informatie is gedeeld of verkocht. Vervolgens wordt verzocht om verwijdering van je informatie, waardoor je digitale footprint wordt verkleind en het risico op identiteitsdiefstal wordt verminderd.

 3. Privacyadvies: Avast BreachGuard biedt persoonlijk privacyadvies en begeleidt je bij het verbeteren van je privacy-instellingen op sociale media platforms, websites en andere digitale diensten om ervoor te zorgen dat je persoonlijke informatie privé blijft.

 4. 24/7 Ondersteuning: Avast biedt klantondersteuning rondom de klok om te helpen bij vragen of zorgen met betrekking tot Avast BreachGuard, voor een naadloze gebruikerservaring.

Voordelen: Avast BreachGuard voor 1 apparaat

 1. Verbeterde privacy: Avast BreachGuard biedt een uitgebreide oplossing om controle te houden over je digitale identiteit, zodat je persoonlijke informatie privé en beschermd blijft tegen cybercriminelen.

 2. Preventie van identiteitsdiefstal: Door gegevenslekken te bewaken en je informatie te verwijderen van datahandelaarwebsites, verkleint Avast BreachGuard de kans op identiteitsdiefstal en de mogelijke financiële en emotionele gevolgen die ermee gepaard gaan.

 3. Gemoedsrust: Met Avast BreachGuard kun je met vertrouwen online activiteiten ondernemen, wetende dat je persoonlijke gegevens actief worden beschermd en bewaakt.

 4. Verbeterde online beveiliging: Het persoonlijke privacyadvies van Avast BreachGuard helpt je bij het nemen van geïnformeerde beslissingen met betrekking tot je online aanwezigheid, waardoor je algehele digitale beveiliging wordt verbeterd.

Systeemvereisten: Avast BreachGuard voor 1 apparaat

Avast BreachGuard is compatibel met Windows 11, 10, Windows 8.1 en Windows 7 (32-bits en 64-bits versies). Een snelle internetverbinding is vereist voor optimale werking van de software.

Activering

Het activeren van Avast BreachGuard is een eenvoudig proces. Na aankoop van de software ontvang je een activeringscode via e-mail. Om het product te activeren:

  1. Download en installeer Avast BreachGuard.
  2. Open de software en ga naar de “Abonnement” of “Activering” sectie.
  3. Voer de activeringscode in die je hebt ontvangen in je e-mail.
  4. Klik op “Activeren” om het proces te voltooien.

Je Avast BreachGuard-abonnement voor 1 apparaat is nu actief en je kunt profiteren van de krachtige privacybeschermingsfuncties die het biedt.

Conclusie

In een wereld waar persoonlijke gegevenslekken en identiteitsdiefstal steeds vaker voorkomen, is Avast BreachGuard voor 1 apparaat, 1-jarig abonnement, een onmisbare tool voor iedereen die zich zorgen maakt over zijn digitale privacy. Met zijn uitgebreide set functies, waaronder gegevenslekmonitoring, verwijdering van persoonlijke informatie en privacyadvies, biedt Avast BreachGuard je de tools en ondersteuning die nodig zijn om je persoonlijke informatie te beschermen en controle te behouden over je digitale identiteit. Door te investeren in Avast BreachGuard voor 1 apparaat, kun je genieten van verbeterde privacy, verhoogde beveiliging en gemoedsrust, wetende dat je persoonlijke gegevens actief worden beschermd tegen cyberbedreigingen. Lees meer: Antivirussoftware

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90