Loading...

Avast BreachGuard voor 3 apparaten 1 jaar

13.80

Avast BreachGuard voor 3 apparaten, 1 jaar abonnement, is een krachtige privacybeschermingstool die is ontworpen om je persoonlijke informatie en digitale identiteit te beschermen. Deze krachtige software bewaakt datalekken, verwijdert je persoonlijke informatie van websites van gegevensmakelaars en biedt proactief advies over privacy voor één apparaat. Beveilig je online aanwezigheid en voorkom identiteitsdiefstal met Avast BreachGuard voor 3 apparaten, 1 jaar abonnement.

Uitverkocht

Avast BreachGuard voor 3 Apparaten, 1-Jaar Abonnement: Uitgebreide Privacybescherming

Avast BreachGuard voor 3 apparaten biedt een abonnement van één jaar op een krachtige privacybeschermingstool die helpt om je persoonlijke informatie veilig te houden. In de huidige digitale wereld zijn persoonlijke gegevenslekken en identiteitsdiefstal steeds gebruikelijker geworden. Avast BreachGuard voor 3 apparaten is ontworpen voor mensen die waarde hechten aan hun digitale privacy. Deze krachtige software biedt essentiële functies om je gegevens te controleren en te beschermen, zodat je gemoedsrust hebt in een wereld vol steeds grotere cyberdreigingen.

Belangrijkste kenmerken

 1. Monitoring van Datalekken: Avast BreachGuard bewaakt voortdurend datalekken en waarschuwt je als je persoonlijke informatie wordt gevonden in uitgelekte databases. Deze proactieve aanpak stelt je in staat om onmiddellijk actie te ondernemen, zoals het wijzigen van je wachtwoorden, om je accounts te beschermen tegen compromittering. Verwijderen van
 2. Persoonlijke Informatie: Avast BreachGuard scant websites van gegevensmakelaars en identificeert gevallen waarin je persoonlijke informatie is gedeeld of verkocht. Vervolgens wordt verzocht om verwijdering van je informatie, waardoor je digitale voetafdruk wordt verkleind en het risico op identiteitsdiefstal wordt geminimaliseerd.
 3. Privacyadvies: Avast BreachGuard biedt gepersonaliseerd privacyadvies en begeleidt je bij het verbeteren van je privacy-instellingen op sociale media, websites en andere digitale services, zodat je persoonlijke informatie privé blijft.
 4. 24/7 Ondersteuning: Avast biedt rond-de-klok klantenservice om te helpen bij eventuele vragen of zorgen met betrekking tot Avast BreachGuard, waardoor je een naadloze gebruikerservaring hebt.

Voordelen

 1. Verbeterde Privacy: Avast BreachGuard biedt een uitgebreide oplossing om controle te houden over je digitale identiteit, zodat je persoonlijke informatie privé blijft en beschermd is tegen cybercriminelen.
 2. Voorkoming van Identiteitsdiefstal: Door datalekken te monitoren en je informatie van websites van gegevensmakelaars te verwijderen, vermindert Avast BreachGuard de kans op identiteitsdiefstal en de potentiële financiële en emotionele gevolgen die daarmee gepaard gaan.
 3. Gemoedsrust: Met Avast BreachGuard kun je vol vertrouwen online activiteiten ondernemen, wetende dat je persoonlijke gegevens actief worden beschermd en bewaakt.
 4. Verbeterde Online Beveiliging: Het gepersonaliseerde privacyadvies van Avast BreachGuard helpt je bij het nemen van geïnformeerde beslissingen over je online aanwezigheid, waardoor je algehele digitale beveiliging wordt versterkt.

Systeemvereisten

Avast BreachGuard is compatibel met Windows 11, 10, Windows 8.1 en Windows 7 (zowel 32-bit als 64-bit versies). Een snelle internetverbinding is vereist voor optimale werking van de software.

Activeren

 • Het activeren van Avast BreachGuard is een eenvoudig proces. Nadat je de softwarecode hebt aangeschaft, ontvang je een activeringscode via e-mail.
 • Volg deze stappen om het product te activeren:
 • Download en installeer Avast BreachGuard.
 • Open de software en ga naar de “Abonnement” of “Activering” sectie.
 • Voer de activeringscode in die je hebt ontvangen in je e-mail.
 • Klik op “Activeren” om het proces te voltooien.

Je abonnement op Avast BreachGuard voor 3 apparaten is nu actief en je kunt profiteren van de krachtige functies voor privacybescherming die het biedt.

Conclusie

In een wereld waarin persoonlijke gegevenslekken en identiteitsdiefstal steeds vaker voorkomen, is Avast BreachGuard voor 3 apparaten, 1 jaar abonnement, een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die zich zorgen maakt over hun digitale privacy. Met de uitgebreide set functies, waaronder monitoring van datalekken, verwijdering van persoonlijke informatie en privacyadvies, biedt Avast BreachGuard je de tools en ondersteuning die nodig zijn om je persoonlijke informatie te beschermen en controle te behouden over je digitale identiteit. Door te investeren in Avast BreachGuard voor 3 apparaten kun je genieten van verbeterde privacy, verhoogde beveiliging en gemoedsrust, wetende dat je persoonlijke gegevens actief worden beschermd tegen cyberdreigingen.

Lees meer: Antivirussoftware

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90