Loading...

Avast Ultimate voor 1 Apparaat 1 Jaar (Windows)

16.80

Avast Ultimate voor 1 apparaat 1 jaar (alleen voor Windows) biedt een alles-in-één beveiligings- en prestatiepakket dat exclusief is ontworpen voor uw Windows-apparaat. Deze uitgebreide suite combineert Avast Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium en Passwords Premium en biedt robuuste bescherming tegen online bedreigingen, verbeterde privacy, systeemoptimalisatie en veilig wachtwoordbeheer, waardoor een veilige en efficiënte digitale ervaring wordt gegarandeerd gedurende een heel jaar.

Avast Ultimate voor Windows 1 Apparaat 1 Jaar: Alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossing

Avast Ultimate voor 1 apparaat is een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatiepakket dat speciaal is ontworpen voor Windows en een uitgebreide bescherming biedt voor uw apparaat. Het combineert de beste producten van Avast in één abonnement, zodat uw apparaat wordt beschermd tegen verschillende online bedreigingen en tegelijkertijd wordt geoptimaliseerd voor optimale prestaties. Door te abonneren op Avast Ultimate voor 1 apparaat kunt u gedurende 1 jaar genieten van uitgebreide bescherming, verbeterde privacy en geoptimaliseerde prestaties op één enkel apparaat.

Belangrijkste kenmerken van Avast Ultimate voor 1 Apparaat

 • a. Avast Premium Security: Uitgebreide bescherming tegen malware, ransomware, phishingaanvallen en andere online bedreigingen.

 • b. SecureLine VPN: Versleutelt uw internetverbinding voor verbeterde privacy en bescherming tegen hackers en cybercriminelen.

 • c. Cleanup Premium: Optimaliseert de prestaties van uw apparaat door ongewenste bestanden te verwijderen, schijfruimte vrij te maken en de systeemsnelheid te verbeteren.

 • d. Passwords Premium: Beheert en beveiligt veilig uw wachtwoorden, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot uw accounts terwijl gevoelige informatie wordt beschermd. 

Voordelen van Avast Ultimate voor 1 Apparaat

 • a. Complete Bescherming: Avast Ultimate biedt een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossing om uw apparaat veilig te houden tegen verschillende online bedreigingen.

 • b. Verbeterde Privacy: De functies SecureLine VPN en Passwords Premium zorgen ervoor dat uw online activiteiten en gevoelige gegevens privé en veilig blijven.

 • c. Prestatieoptimalisatie: Cleanup Premium verbetert de prestaties van uw apparaat door schadelijke bestanden te identificeren en te verwijderen, systeembronnen vrij te maken en opstartprocessen te optimaliseren.

 • d. Gebruiksvriendelijke Interface: Avast Ultimate biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om door de beveiligingsinstellingen van uw apparaat te navigeren en deze te beheren.

 • e. Uitgebreide Ondersteuning: Avast biedt hoogwaardige klantenondersteuning, zodat eventuele problemen of vragen met betrekking tot uw Avast Ultimate-abonnement snel en effectief worden afgehandeld.

Systeemvereisten voor Avast Ultimate voor 1 Apparaat

 • a. Besturingssysteem: Windows 11, 10, Windows 8.1, Windows 8, or Windows 7 a. (zowel 32-bits als 64-bits versies)
 • b. Processor: Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 of hoger
 • c. Geheugen: 1 GB RAM of meer (voor 32-bits systemen), 2 GB RAM of meer (voor 64-bits systemen)
 • d. Opslagruimte: 2 GB vrije schijfruimte (extra ruimte kan nodig zijn voor individuele componenten)
 • e. Internetverbinding: Vereist voor updates en activatie

Activering van Avast Ultimate voor 1 Apparaat

 • a. Koop Avast Ultimate voor 1 apparaat
 • b. Download en installeer elk onderdeel van Avast Ultimate op uw Windows-apparaat (Avast Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium en Passwords Premium).
 • c. Voer tijdens het installatieproces of binnen de applicaties de activeringscode in die u heeft ontvangen.
 • d. Zodra de activeringscode is ingevoerd, wordt Avast Ultimate geactiveerd op uw apparaat en heeft u toegang tot alle functies en bescherming gedurende één jaar.

Conclusie

Avast Ultimate voor 1 apparaat 1 jaar biedt een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossing, zodat uw digitale leven veilig en efficiënt blijft. Met uitgebreide bescherming van Avast Premium Security, verbeterde privacy door SecureLine VPN, systeemoptimalisatie door Cleanup Premium en veilig wachtwoordbeheer met Passwords Premium biedt Avast Ultimate de ultieme bescherming en gebruiksgemak voor uw Windows-apparaat. Om te profiteren van de voordelen van Avast Ultimate, zorg ervoor dat uw systeem voldoet aan de minimale vereisten en volg het activeringsproces. Door te investeren in Avast Ultimate voor 1 apparaat kunt u uw digitale leven beschermen en genieten van een veilige en zorgeloze online ervaring gedurende een heel jaar.

Antivirussoftware: Bescherming van uw digitale leven tegen cyberbedreigingen

Antivirussoftware speelt een cruciale rol bij het beschermen van onze digitale bezittingen en het waarborgen van een veilige browse-ervaring. In de voortdurend evoluerende wereld van technologie kan het belang van het beveiligen van ons digitale leven niet worden overschat. Met een steeds grotere hoeveelheid gevoelige informatie die op onze apparaten en online accounts wordt opgeslagen, zijn cyberbedreigingen een belangrijke zorg geworden voor zowel individuen als organisaties. In dit artikel zullen we de wereld van moderne antivirussoftware verkennen, de belangrijkste kenmerken bespreken en een overzicht geven van enkele populaire opties die op de markt verkrijgbaar zijn. Lees meer: Antivirussoftware – Softmarkt.nl

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90