Loading...

Avast Ultimate voor 10 apparaten 2 jaar

29.80

Avast Ultimate voor 10 apparaten 2 jaar biedt een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossing en biedt uitgebreide bescherming en optimalisatie voor maximaal 10 apparaten. Dit abonnement omvat Avast Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium en Passwords Premium, waardoor robuuste antivirusbescherming, verbeterde online privacy, optimalisatie van apparaatprestaties en veilig wachtwoordbeheer gedurende twee jaar worden gegarandeerd.

Avast Ultimate voor 10 Apparaten 2 Jaar: Alles-in-één Beveiliging, Privacy en Prestatieoplossing

Avast Ultimate voor 10 apparaten 2 jaar is een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatiepakket dat is ontworpen om tot tien apparaten te beschermen en te optimaliseren gedurende 2 jaar. Deze uitgebreide oplossing combineert de beste producten van Avast in een enkel abonnement, waardoor je apparaten worden beschermd tegen verschillende online bedreigingen en tegelijkertijd hun prestaties worden verbeterd. Door te abonneren op Avast Ultimate voor 10 apparaten 2 jaar kun je genieten van uitgebreide bescherming, verbeterde privacy en geoptimaliseerde prestaties op maximaal tien apparaten, waardoor een veilige en zorgeloze digitale ervaring wordt gegarandeerd gedurende 2 jaar.

Belangrijkste kenmerken van Avast Ultimate voor 10 Apparaten 2 jaar

 • a. Avast Premium Security: Uitgebreide bescherming tegen malware, ransomware, phishing-aanvallen en andere online bedreigingen.
 • b. SecureLine VPN: Versleutelt je internetverbinding voor verbeterde privacy en bescherming tegen hackers en cybercriminelen.
 • c. Cleanup Premium: Optimaliseert de prestaties van je apparaat door ongewenste bestanden te verwijderen, schijfruimte vrij te maken en de systeemsnelheid te verbeteren.
 • d. Passwords Premium: Beheert en beveiligt veilig je wachtwoorden, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot je accounts terwijl gevoelige informatie wordt beschermd.

Voordelen van Avast Ultimate voor 10 Apparaten 2 jaar

 • a. Complete Bescherming: Avast Ultimate biedt alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossingen om je apparaat te beschermen tegen verschillende online bedreigingen.

 • b. Verbetering van Privacy: De functies SecureLine VPN en Passwords Premium zorgen ervoor dat je online activiteiten en gevoelige gegevens privé en veilig blijven.

 • c. Prestatieoptimalisatie: Cleanup Premium verbetert de prestaties van je apparaat door schadelijke bestanden te identificeren en te verwijderen, systeembronnen vrij te maken en opstartprocessen te optimaliseren.

 • d. Gebruiksvriendelijke Interface: Avast Ultimate biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om je apparaat te beheren en de beveiligingsinstellingen aan te passen.

 • e. Uitgebreide Ondersteuning: Avast biedt uitstekende klantenondersteuning, waardoor eventuele vragen of problemen met betrekking tot je Avast Ultimate-abonnement snel en effectief worden opgelost.

Systeemvereisten voor Avast Ultimate voor 10 Apparaten 2 jaar

Avast Ultimate kan worden geïnstalleerd op Windows, macOS- en Android-apparaten. Het Avast Ultimate-pakket bevat meerdere producten, waarvan sommige compatibel zijn met macOS en Android. Hier is de compatibiliteitsinformatie voor elk onderdeel:

Avast Premium Security:

macOS: macOS 10.10 (Yosemite) of hoger
Android: Android 5.0 (Lollipop) of hoger

SecureLine VPN:

macOS: macOS 10.10 (Yosemite) of hoger
Android: Android 5.0 (Lollipop) of hoger

Passwords Premium:

macOS: macOS 10.10 (Yosemite) of hoger

Android: Android 5.0 (Lollipop) of hoger

Houd er rekening mee dat Cleanup Premium, dat deel uitmaakt van het Avast Ultimate-pakket, alleen beschikbaar is voor Windows-apparaten. Je kunt echter nog steeds gebruikmaken van de andere onderdelen van de Avast Ultimate-suite op je macOS- en Android-apparaten om te genieten van uitgebreide bescherming, privacy en wachtwoordbeheer.

Activeren van Avast Ultimate voor 10 Apparaten 2 jaar

 • a. Koop Avast Ultimate voor 10 apparaten 2 jaar
 • b. Download en installeer elk onderdeel van Avast Ultimate op je apparaat (Avast Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium en Passwords Premium).
 • c. Tijdens het installatieproces of binnen de applicaties voer je de activeringscode in die je hebt ontvangen.
 • d. Zodra de activeringscode is ingevoerd, wordt Avast Ultimate geactiveerd op je apparaat en krijg je toegang tot alle functies en bescherming voor 2 jaar.

Conclusie

Al met al biedt Avast Ultimate voor 10 apparaten 2 jaar een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossing, waardoor je digitale leven veilig en efficiënt blijft. Met uitgebreide bescherming van Avast Premium Security, verbeterde privacy door SecureLine VPN, systeemoptimalisatie door Cleanup Premium en veilig wachtwoordbeheer met Passwords Premium, biedt Avast Ultimate de ultieme bescherming en gemak voor je apparaten. Om te profiteren van de voordelen van Avast Ultimate, zorg ervoor dat je systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten en volg het activatieproces. Door te investeren in Avast Ultimate voor 10 apparaten 2 jaar kun je je digitale leven beschermen en genieten van een veilige en zorgeloze online ervaring gedurende 2 jaar.

Antivirussoftware: Bescherming van je digitale leven tegen cyberbedreigingen

Antivirussoftware speelt een cruciale rol bij het beschermen van onze digitale bezittingen en het zorgen voor een veilige browse-ervaring. In de voortdurend veranderende wereld van technologie kan het belang van het beveiligen van ons digitale leven niet worden overschat. Met een steeds grotere hoeveelheid gevoelige informatie die op onze apparaten en online accounts wordt opgeslagen, zijn cyberbedreigingen een belangrijke zorg geworden voor individuen en organisaties. In dit artikel zullen we de wereld van moderne antivirussoftware verkennen, de belangrijkste kenmerken bespreken en een overzicht geven van enkele populaire opties die op de markt verkrijgbaar zijn. Lees meer: Antivirussoftware – Softmarkt.nl

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90