Loading...

Avast Ultimate voor 3 apparaten 1 jaar

21.90

Avast Ultimate voor 3 apparaten 1 jaar biedt een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossing en zorgt voor uitgebreide bescherming en optimalisatie voor maximaal drie apparaten. Deze abonnementsdienst omvat Avast Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium en Passwords Premium en zorgt voor krachtige antivirusbescherming, verbeterde online privacy, optimalisatie van apparaatprestaties en veilig wachtwoordbeheer gedurende een heel jaar.

Avast Ultimate voor 3 Apparaten 1 Jaar: Alles-in-één Beveiliging, Privacy en Prestatieoplossing

Avast Ultimate voor 3 apparaten 1 jaar is een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatiepakket dat is ontworpen om maximaal drie apparaten gedurende een heel jaar te beschermen en te optimaliseren. Deze uitgebreide oplossing combineert de beste producten van Avast in één abonnement, waardoor uw apparaten worden beschermd tegen verschillende online bedreigingen en tegelijkertijd hun prestaties worden verbeterd. Door te abonneren op Avast Ultimate voor 3 apparaten kunt u genieten van uitgebreide bescherming, verbeterde privacy en geoptimaliseerde prestaties op maximaal drie apparaten, zodat u gedurende 1 jaar een veilige en zorgeloze digitale ervaring heeft.

Belangrijkste Kenmerken van Avast Ultimate voor 3 Apparaten

 • a. Avast Premium Security: Uitgebreide bescherming tegen malware, ransomware, phishingaanvallen en andere online bedreigingen.
 • b. SecureLine VPN: Versleutelt uw internetverbinding voor verbeterde privacy en bescherming tegen hackers en cybercriminelen.
 • c. Cleanup Premium: Optimaliseert de prestaties van uw apparaat door onnodige bestanden te verwijderen, schijfruimte vrij te maken en de systeemsnelheid te verbeteren.
 • d. Passwords Premium: Beheert en beveiligt veilig uw wachtwoorden, zodat u eenvoudig toegang heeft tot uw accounts terwijl gevoelige informatie wordt beschermd.

Voordelen van Avast Ultimate voor 3 Apparaten

 • a. Complete Bescherming: Avast Ultimate biedt alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossingen om uw apparaat te beschermen tegen verschillende online bedreigingen.

 • b. Verbeterde Privacy: Functies zoals SecureLine VPN en Passwords Premium zorgen ervoor dat uw online activiteiten en gevoelige gegevens privé en veilig blijven.

 • c. Prestatieoptimalisatie: Cleanup Premium verbetert de prestaties van uw apparaat door schadelijke bestanden te identificeren en te verwijderen, systeembronnen vrij te maken en opstartprocessen te optimaliseren.

 • d. Gebruiksvriendelijke Interface: Avast Ultimate biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het eenvoudig is om de beveiligingsinstellingen van uw apparaat te beheren en te navigeren.

 • e. Uitgebreide Ondersteuning: Avast biedt eersteklas klantenondersteuning, zodat eventuele problemen of vragen met betrekking tot uw Avast Ultimate-abonnement snel en effectief worden aangepakt.

Systeemvereisten voor Avast Ultimate voor 3 Apparaten

Avast Ultimate kan worden geïnstalleerd op Windows-, macOS- en Android-apparaten. Het Avast Ultimate-pakket omvat meerdere producten, waarvan sommige compatibel zijn met Windows, macOS en Android. Hier is de compatibiliteitsinformatie voor elk onderdeel:

Avast Premium Security:

 • macOS: macOS 10.10 (Yosemite) of hoger
 • Android: Android 5.0 (Lollipop) of hoger

SecureLine VPN:

 • macOS: macOS 10.10 (Yosemite) of hoger
 • Android: Android 5.0 (Lollipop) of hoger

Passwords Premium:

 • macOS: macOS 10.10 (Yosemite) of hoger
 • Android: Android 5.0 (Lollipop) of hoger

Houd er rekening mee dat Cleanup Premium, dat deel uitmaakt van het Avast Ultimate-pakket, alleen beschikbaar is voor Windows-apparaten. U kunt echter nog steeds gebruikmaken van de andere onderdelen van de Avast Ultimate-suite op uw macOS- en Android-apparaten om te genieten van uitgebreide bescherming, privacy en wachtwoordbeheer.

Activeren van Avast Ultimate voor 3 Apparaten

 • a. Koop Avast Ultimate voor 3 apparaten
 • b. Download en installeer elk onderdeel van Avast Ultimate op uw apparaat (Avast Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium en Passwords Premium).
 • c. Tijdens het installatieproces of binnen de applicaties voert u de activeringscode in die u heeft ontvangen.
 • d. Zodra de activeringscode is ingevoerd, wordt Avast Ultimate geactiveerd op uw apparaat en krijgt u toegang tot alle functies en bescherming voor een jaar.

Conclusie

Avast Ultimate voor 3 apparaten 1 jaar biedt een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossing, zodat uw digitale leven veilig en efficiënt blijft. Met uitgebreide bescherming van Avast Premium Security, verbeterde privacy door SecureLine VPN, prestatieoptimalisatie door Cleanup Premium en veilig wachtwoordbeheer met Passwords Premium biedt Avast Ultimate de ultieme bescherming en gemak voor uw apparaten. Om te profiteren van de voordelen van Avast Ultimate, zorg ervoor dat uw systeem voldoet aan de minimale vereisten en volg het activeringsproces. Door te investeren in Avast Ultimate voor 3 apparaten kunt u uw digitale leven beschermen en genieten van een veilige en zorgeloze online ervaring gedurende een heel jaar.

Antivirussoftware: Bescherming van uw digitale leven tegen cyberbedreigingen

Antivirussoftware speelt een cruciale rol bij het beschermen van onze digitale bezittingen en het waarborgen van een veilige browse-ervaring. In de voortdurend veranderende wereld van technologie is het belang van het beveiligen van ons digitale leven niet te overschatten. Met een steeds grotere hoeveelheid gevoelige informatie die op onze apparaten en online accounts wordt opgeslagen, zijn cyberbedreigingen een belangrijke zorg geworden voor individuen en organisaties. In dit artikel zullen we de wereld van moderne antivirussoftware verkennen, de belangrijkste kenmerken bespreken en een overzicht geven van enkele populaire opties die beschikbaar zijn op de markt. Lees meer: Antivirussoftware – Softmarkt.nl

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90