Loading...

Avast Ultimate voor 5 apparaten 1 jaar

23.80

Avast Ultimate voor 5 apparaten 1 jaar biedt een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossing en zorgt voor uitgebreide bescherming en optimalisatie voor maximaal 5 apparaten. Dit abonnement omvat Avast Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium en Passwords Premium en biedt robuuste antivirusbescherming, verbeterde online privacy, optimalisatie van apparaatprestaties en veilig wachtwoordbeheer voor een heel jaar.

Avast Ultimate voor 5 Apparaten 1 Jaar: Alles-in-één Beveiliging, Privacy en Prestatieoplossing

Avast Ultimate voor 5 apparaten 1 jaar is een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatiepakket dat is ontworpen om maximaal 5 apparaten een heel jaar lang te beschermen en te optimaliseren. Deze uitgebreide oplossing combineert de topproducten van Avast in één abonnement, waardoor je apparaten beschermd zijn tegen verschillende online bedreigingen en tegelijkertijd hun prestaties verbeteren. Door te abonneren op Avast Ultimate voor 5 apparaten kun je genieten van uitgebreide bescherming, verbeterde privacy en geoptimaliseerde prestaties op maximaal vijf apparaten, waardoor een veilige en zorgeloze digitale ervaring wordt gegarandeerd voor 1 jaar.

Belangrijkste kenmerken van Avast Ultimate voor 5 Apparaten

 • a. Avast Premium Security: Uitgebreide bescherming tegen malware, ransomware, phishing-aanvallen en andere online bedreigingen.
 • b. SecureLine VPN: Versleutelt je internetverbinding voor verbeterde privacy en bescherming tegen hackers en cybercriminelen.
 • c. Cleanup Premium: Optimaliseert de prestaties van je apparaat door ongewenste bestanden te verwijderen, schijfruimte vrij te maken en de systeemsnelheid te verbeteren.
 • d. Passwords Premium: Beheert en beveiligt veilig je wachtwoorden, zodat je eenvoudig toegang hebt tot je accounts en tegelijkertijd gevoelige informatie beschermt.

Voordelen van Avast Ultimate voor 5 Apparaten

 • a. Complete bescherming: Avast Ultimate biedt een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossing om je apparaat veilig te houden tegen verschillende online bedreigingen.
 • b. Verbeterde privacybescherming: De functies SecureLine VPN en Passwords Premium zorgen ervoor dat je online activiteiten en gevoelige gegevens privé en veilig blijven.
 • c. Optimalisatie van de prestaties: Cleanup Premium verbetert de prestaties van je apparaat door schadelijke bestanden te identificeren en te verwijderen, systeembronnen vrij te maken en opstartprocessen te optimaliseren.
 • d. Gebruiksvriendelijke interface: Avast Ultimate biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om de beveiligingsinstellingen van je apparaat te navigeren en te beheren.
 • e. Uitgebreide ondersteuning: Avast biedt eersteklas klantenservice om ervoor te zorgen dat eventuele problemen of vragen met betrekking tot je Avast Ultimate-abonnement snel en effectief worden opgelost.

Systeemvereisten voor Avast Ultimate voor 5 Apparaten

Avast Ultimate kan worden geïnstalleerd op Windows-, macOS- en Android-apparaten. Het Avast Ultimate-pakket omvat meerdere producten, waarvan sommige compatibel zijn met Windows, macOS en Android. Hier is de compatibiliteitsinformatie voor elk onderdeel:

Avast Premium Security:

 • macOS: macOS 10.10 (Yosemite) of hoger
 • Android: Android 5.0 (Lollipop) of hoger

SecureLine VPN:

 • macOS: macOS 10.10 (Yosemite) of hoger
 • Android: Android 5.0 (Lollipop) of hoger

Passwords Premium:

 • macOS: macOS 10.10 (Yosemite) of hoger
 • Android: Android 5.0 (Lollipop) of hoger

Houd er rekening mee dat Cleanup Premium, dat deel uitmaakt van het Avast Ultimate-pakket, alleen beschikbaar is voor Windows-apparaten. Je kunt echter nog steeds gebruikmaken van de andere componenten van de Avast Ultimate-suite op je macOS- en Android-apparaten om te genieten van uitgebreide bescherming, privacy en wachtwoordbeheer.

Activering van Avast Ultimate voor 5 Apparaten

 • a. Koop Avast Ultimate voor 5 apparaten.
 • b. Download en installeer elk onderdeel van Avast Ultimate op je apparaat (Avast Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium en Passwords Premium).
 • c. Voer tijdens het installatieproces of binnen de applicaties de ontvangen activeringscode in.
 • d. Zodra de activeringscode is ingevoerd, wordt Avast Ultimate geactiveerd op je apparaat en heb je toegang tot alle functies en bescherming voor één jaar.

Conclusie

Avast Ultimate voor 5 apparaten 1 jaar biedt een alles-in-één beveiligings-, privacy- en prestatieoplossing, waardoor je digitale leven veilig en efficiënt blijft. Met uitgebreide bescherming van Avast Premium Security, verbeterde privacy via SecureLine VPN, systeemoptimalisatie van Cleanup Premium en veilig wachtwoordbeheer met Passwords Premium, biedt Avast Ultimate de ultieme bescherming en gemak voor je apparaten. Om te profiteren van de voordelen van Avast Ultimate, zorg ervoor dat je systeem voldoet aan de minimale vereisten en volg het activeringsproces. Door te investeren in Avast Ultimate voor 5 apparaten, kun je je digitale leven beschermen en genieten van een veilige en zorgeloze online ervaring voor een heel jaar.

Antivirussoftware: Bescherming van je digitale leven tegen cyberbedreigingen

Antivirussoftware speelt een cruciale rol bij het beschermen van onze digitale bezittingen en het waarborgen van een veilige browse-ervaring. In de voortdurend evoluerende wereld van technologie is het belang van het beveiligen van ons digitale leven niet te onderschatten. Met een steeds grotere hoeveelheid gevoelige informatie die wordt opgeslagen op onze apparaten en online accounts, vormen cyberbedreigingen een groot probleem voor zowel individuen als organisaties. In dit artikel zullen we de wereld van moderne antivirussoftware verkennen, de belangrijkste kenmerken bespreken en een overzicht geven van enkele populaire opties die op de markt verkrijgbaar zijn. Lees meer: Antivirussoftware

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90