Loading...

AVG Internet Security 10-apparaten 2-jaar

21.90

Ervaar volledige digitale gemoedsrust met AVG Internetbeveiliging, nu geoptimaliseerd voor 10 apparaten gedurende 2 jaar, waarmee zijn beschermende paraplu wordt uitgebreid over uw Windows PC, Mac en Android-apparaten.

AVG Internetbeveiliging 10-apparaten 2-jaar: Uw Alles-in-één Beveiligingspakket

Navigeer met vertrouwen door het digitale rijk, gewapend met AVG Internetbeveiliging 10-apparaten 2-jaar, de bekende Internetbeveiligingssuite, nu verbeterd voor gebruik op maximaal 10 apparaten. Of het nu gaat om uw Windows PC, Mac of Android apparaat, geniet 2 jaar van ononderbroken, state-of-the-art beveiligingsmaatregelen ontworpen om een scala aan cyberdreigingen af te weren.

AVG Internetbeveiliging 10-apparaten 2-jaar: Onwrikbare Verdediging Tegen Dreigingen

 • Verbeterde Firewall: Bewaak uw digitale middelen tegen hackers en voorkom ongeautoriseerde toegang.
 • Ransomware Bescherming: Zorg ervoor dat uw persoonlijke foto’s, documenten en bestanden ontoegankelijk blijven voor kwaadaardige encryptiepogingen.
 • AI Detectie: Identificeer en neutraliseer proactief nieuwe bedreigingen met behulp van kunstmatige intelligentie.
 • Betaalbescherming: Winkel en bankier online veilig, met een extra beveiligingslaag voor uw financiële transacties.

AVG Internetbeveiliging 10-apparaten 2-jaar: Holistische Bescherming Over Platforms

 • Consistente Ervaring: Geniet van dezelfde topklasse beveiligingsmaatregelen op Windows, Mac en Android.
 • Geoptimaliseerde Prestaties: In tegenstelling tot veel beveiligingssuites zorgt AVG Internetbeveiliging 10-apparaten ervoor dat uw apparaten soepel draaien, zonder de prestaties te vertragen.
 • Multi-apparaat Licentie: Bescherm met één licentie tot 10 apparaten en zorg zo voor een uitgebreide bescherming van uw digitale ecosysteem.
 • Altijd Bijgewerkt: Blijf cybercriminelen voor met automatische beveiligingsupdates en verbeterde dreigingsdetecties.

AVG Internetbeveiliging 10-apparaten 2-jaar: systeemvereisten

Windows:

 • Besturingssysteem: Windows 7, 8, 10 en nieuwer.
 • Processor: 1 GHz of sneller.
 • Geheugen: 1 GB RAM (32-bit) of 2 GB RAM (64-bit).

Mac:

 • Besturingssysteem: 10.10 (Yosemite) of later.
 • Processor: Intel 64-bit.
 • Geheugen: 2 GB RAM.

Android:

 • Besturingssysteem: Android 5 (Lollipop) of later.

AVG Internetbeveiliging 10-apparaten 2-jaar: Eenvoudig en Duidelijk

 1. Bij aankoop van AVG Internetbeveiliging 10-apparaten 2-jaar ontvangt u via e-mail een unieke activeringscode.
 2. Download eenvoudigweg de AVG Internetbeveiligingssoftware van de officiële AVG-website https://www.avg.com
 3. Installeer het op uw gekozen apparaat en voer de verstrekte code in wanneer daarom wordt gevraagd.
 4. Herhaal het proces voor elk apparaat, tot 10.

AVG Internetbeveiliging 10-apparaten 2-jaar: samenvatting

In een tijdperk waarin onze digitale interacties een significant deel van ons dagelijks leven definiëren, komt AVG Internetbeveiliging 10-apparaten 2-jaar naar voren als het ultieme schild tegen online tegenslagen. Op maat gemaakt voor Windows, Mac en Android, belooft dit pakket niet alleen verdediging tegen bedreigingen, maar ook de garantie van naadloze digitale ervaringen. Met de capaciteit om 10 apparaten onder één licentie te dekken, is het werkelijk een uitgebreide oplossing voor zowel individuen als gezinnen. Bescherm uw digitale universum met AVG, een naam die synoniem staat voor vertrouwen en robuustheid op het gebied van internetbeveiliging.

AVG Internet Security 10-devices 2-years

Internetbeveiliging: De Voorhoede Verdediging van het Digitale Tijdperk

In het huidige digitale tijdperk, waarin ons leven nauw verweven is met het World Wide Web, resoneert de term “Internetbeveiliging” met de grootste betekenis. Hoewel het internet eindeloze mogelijkheden biedt, van sociale netwerken tot online bankieren, stelt het gebruikers ook bloot aan een scala van bedreigingen. Deze bedreigingen variëren van data-inbreuken tot identiteitsdiefstal en cyberpesten. Daarom is het begrijpen en waarderen van het belang van internetbeveiliging essentieel voor elke gebruiker, ongeacht hun digitale vaardigheid.

Begrip van Internetbeveiliging

In essentie is internetbeveiliging een tak van computerbeveiliging specifiek gerelateerd aan het internet. Het omvat maatregelen en protocollen die zijn opgesteld om gegevens en systemen te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, misbruik, storing, vernietiging of onjuiste bekendmaking. Dit betekent dat elke keer dat je je e-mail, bankrekening of sociale media-profiel raadpleegt, er een robuuste set beveiligingsmaatregelen op de achtergrond werkt om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig blijven.

Bedreigingen in de Cyberwereld

De uitgestrektheid van het internet en de anonimiteit die het biedt, heeft geleid tot een toename van cyberdreigingen. Veel voorkomende bedreigingen zijn:

 • Virussen en Malware: Kwaadaardige software ontworpen om schade aan te richten, te verstoren of ongeautoriseerde toegang te krijgen tot computersystemen.

 • Phishing: Frauduleuze pogingen om gevoelige informatie te verkrijgen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden en creditcardgegevens door zich voor te doen als een betrouwbare entiteit.

 • Ransomware: Een type malware dat dreigt de gegevens van een slachtoffer te publiceren of er blijvend toegang toe te blokkeren, tenzij er losgeld wordt betaald.

 • Identiteitsdiefstal: Frauduleus verwerven en gebruiken van iemands persoonlijke informatie, meestal voor financieel gewin.

 • DDoS-aanvallen: Een netwerk of dienst overbelasten met verkeer, waardoor het crasht.

 • Spyware: Software die de activiteit van een gebruiker bespioneert zonder hun medeweten.

De Noodzaak van Robuuste Internetbeveiliging

De gevolgen van gecompromitteerde internetbeveiliging kunnen diepgaand zijn. Voor individuen kan het betekenen: verlies van gevoelige gegevens, financiële verliezen of identiteitsdiefstal. Voor bedrijven zijn de inzetten nog hoger, met mogelijke financiële verliezen, verlies van klantvertrouwen, juridische implicaties en een beschadigde reputatie.

Bovendien, met het steeds evoluerende landschap van cyberdreigingen, bedenken cybercriminelen voortdurend nieuwere, complexere aanvalsmethoden. Daarom moeten de tools en strategieën om deze bedreigingen te bestrijden even geavanceerd en proactief zijn.

Effectieve Maatregelen voor het Verzekeren van Internetbeveiliging

Hoewel geen enkel systeem volledig onkwetsbaar kan worden gemaakt, kunnen de volgende maatregelen het risico op cyberdreigingen drastisch verminderen:

 • Regelmatige Updates: Zorg ervoor dat alle software, met name het besturingssysteem en browsers, up-to-date zijn. Ontwikkelaars brengen regelmatig beveiligingspatches uit om bekende bedreigingen te bestrijden.

 • Firewalls: Fungeren als barrières tussen een vertrouwd intern netwerk en onbetrouwbare externe netwerken, zoals het internet.

 • Antivirus- en Antimalware-tools: Bieden real-time bescherming tegen kwaadaardige software en bieden tools voor detectie en verwijdering.

 • Virtuele Privénetwerken (VPN’s): Versleutelen internetverkeer, waardoor het moeilijker wordt voor hackers om gegevens te onderscheppen.

 • Wachtwoordbeheer: Gebruik sterke, unieke wachtwoorden voor verschillende accounts. Wachtwoordbeheerders kunnen helpen bij het opslaan en genereren van sterke wachtwoorden.

 • Tweefactorauthenticatie: Biedt een extra beveiligingslaag en vereist niet alleen een wachtwoord, maar ook iets dat de gebruiker heeft (zoals een sms-bericht of een app-melding).

Conclusie

Naarmate we het digitale tijdperk blijven omarmen, kan het belang van internetbeveiliging niet genoeg worden benadrukt. Elke klik, elke download, elke online transactie vereist robuuste beschermingsmechanismen. Proactief zijn, geïnformeerd blijven over de nieuwste bedreigingen en uitgebreide beveiligingsoplossingen gebruiken, zal niet alleen onze gegevens beschermen, maar ook zorgen voor een veilige en efficiënte digitale ervaring. Verdiep u verder: Antivirus Software

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90