Loading...

AVG Ultimate-VPN 10-apparaten 2-jaar

26.90

AVG Ultimate-VPN 10-apparaten 2-jaar biedt een harmonieuze combinatie van eersteklas beveiliging en prestatie-optimalisatie, zodat al uw apparaten veilig zijn en op maximale efficiëntie werken. Omarm een zorgeloze digitale reis, ondersteund door AVG’s expertise en toewijding aan zijn gebruikers.

Uitverkocht

AVG Ultimate + VPN 10-apparaten 2-jaar: Uitgebreide digitale bescherming voor al uw apparaten

In de uitgestrekte digitale arena waar bedreigingen veelvoorkomend en steeds evoluerend zijn, is de behoefte aan uitgebreide bescherming van het grootste belang – AVG Ultimate-VPN 10-apparaten 2-jaar biedt een harmonieuze combinatie van ongeëvenaarde beveiligingsfuncties en prestatie-optimalisatietools, belovend om tot tien van uw apparaten tegelijk te beschermen en te verbeteren. Met dit aanbod breidt AVG zijn expertise op het gebied van cyberbeveiliging uit en garandeert het een veiligere, snellere en privé-digitale ervaring voor alle gebruikers.

Onderscheidende functies van AVG Ultimate-VPN 10-apparaten 2-jaar

 • Robuuste VPN-diensten: Blijf anoniem en veilig met militaire encryptie, en bescherm uw gegevens tegen mogelijke cyberdreigingen.

 • Tune-Up Prestatietools: Niet alleen bescherming, maar ook optimalisatie. Versnel, ruim op en verjong uw apparaten voor maximale prestaties.

 • Multi-Platform Bescherming: Van Windows en macOS tot Android en iOS, zorg voor consistente bescherming over de hele linie.

 • Ransomware Bescherming: Bescherm uw persoonlijke foto’s, documenten en andere bestanden tegen kwaadaardige encryptiepogingen.

 • Verbeterde Firewall: Monitor en beheer wat er in en uit uw apparaten gaat, houd ongewenste indringers op afstand.

Waarom AVG Ultimate-VPN 10-apparaten 2-jaar uw ultieme keuze is

 • All-In-One Oplossing: Combineert zowel beveiligings- als prestatietools en biedt een holistische digitale ervaring.

 • Flexibele Connectiviteit: Maak verbinding met een van AVG’s wereldwijde servers voor snel, onbeperkt browsen – ideaal voor streaming en toegang tot geoblokkerende inhoud.

 • Gebruiker-Centraal Ontwerp: Met zijn intuïtieve interface kunnen zelfs de meest onervaren gebruikers navigeren en optimaal gebruikmaken van de functies.

 • 24/7 Ondersteuning: Ervaar de ondersteuning van AVG’s klantenservice die de klok rond beschikbaar is en klaar staat om te helpen bij vragen of problemen.

 • Consistente updates: Blijf voor op cyberdreigingen met regelmatige updates en patches, zodat uw software altijd gewapend is tegen de nieuwste kwetsbaarheden.

Technische Vereisten voor AVG Ultimate-VPN 10-apparaten:

 • Besturingssystemen: Windows 7, 8, 10 en nieuwer, Vista, macOS 10.10 of later, Android 5.0 of hoger, iOS 10.0 of nieuwer.

 • Geheugen: Minimaal 1 GB RAM voor vlotte werking.

 • Opslag: Minstens 2 GB vrije schijfruimte voor installatie.

 • Internet: Een stabiele verbinding is verplicht voor het downloaden van software, activering en periodieke updates.

Uw AVG Ultimate-VPN 10-apparaten 2-jaar opstarten

Na aankoop wordt een activeringscode met u gedeeld. Om te beginnen:

 1. Ga naar de officiële AVG-website en download de AVG Ultimate-VPN-suite voor uw apparaat. https://www.avg.com
 2. Start het installatieproces en start de applicatie na installatie.
 3. Binnen de applicatie, zoek het tabblad ‘Abonnement’ of ‘Activering’.
 4. Voer de ontvangen activeringscode in.
 5. Na verificatie zal uw apparaat beschermd zijn. Herhaal het proces op alle apparaten die u wilt beveiligen.

AVG Ultimate-VPN 10-apparaten 2-jaar: Herdefiniëren van digitale zekerheid

In een onderling verbonden wereld waarin ons leven intrinsiek verbonden is met het digitale domein, komt AVG Ultimate-VPN 10-apparaten 2-jaar naar voren als het baken van vertrouwen, efficiëntie en bescherming. Het fungeert niet alleen als een bewaker tegen externe bedreigingen, maar ook als een versterker, waardoor uw apparaten op hun best functioneren. Met de mogelijkheid om tegelijkertijd aan tien apparaten te voldoen, is het duidelijk dat AVG een oplossing heeft ontworpen met het oog op moderne behoeften, waarbij zowel de nadruk ligt op beveiliging als bruikbaarheid. Omarm een zorgeloze digitale reis, ondersteund door AVG’s expertise en toewijding aan zijn gebruikers. Verdiep u verder: Antivirus Software

De Digitale Schild: Begrijpen van Virtuele Particuliere Netwerken (VPNs)

In de uitgestrekte expanse van de digitale wereld, is de behoefte om iemands privacy te beschermen en iemands gegevens te beveiligen nooit relevanter geweest. Een van de meest populaire en effectieve oplossingen in deze onderneming is het gebruik van een Virtueel Particulier Netwerk, of VPN. Maar wat is een VPN en waarom is het een essentieel hulpmiddel geworden voor veel internetgebruikers over de hele wereld?

Een Virtueel Particulier Netwerk (VPN) is een veilige verbindingsmethode die wordt gebruikt om beveiliging en privacy toe te voegen aan zowel privé- als openbare netwerken, waaronder het internet en Wi-Fi-hotspots. Oorspronkelijk waren VPNs bedacht om bedrijfsnetwerken veilig via het internet te verbinden of om gebruikers toegang te geven tot hun bedrijfsnetwerken vanuit huis. Echter, naarmate het digitale landschap evolueerde, deed het gebruik van VPNs dat ook, uitbreidend buiten zakelijke omgevingen naar het dagelijkse leven van gewone gebruikers.

Hoe Werkt een VPN?

In essentie leidt een VPN uw internetverbinding via een privéserver in plaats van via uw internetprovider (ISP). Deze directe verbinding zorgt ervoor dat de gegevens die u verzendt en ontvangt versleuteld en beveiligd zijn tegen potentiële afluisteraars. Wanneer u op het web surft terwijl u verbonden bent met een VPN, neemt uw computer via de versleutelde VPN-verbinding contact op met websites. De VPN stuurt dan het verzoek voor u door en ontvangt het antwoord van de website, om het vervolgens weer naar u te sturen via de beveiligde verbinding.

Een van de meest opvallende uitkomsten van dit proces is dat uw IP-adres (een uniek nummer dat aan elk apparaat dat verbonden is met het internet is toegewezen) wordt vervangen door het adres van de VPN-server. Dit betekent dat uw daadwerkelijke locatie en online activiteiten worden gemaskeerd, wat u een zekere mate van anonimiteit geeft. Verdiep je verder: Virtueel Particulier Netwerk

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90