Loading...

Glary Utilities Pro 5 Windows voor 1 apparaat 1 jaar

8.80

Glary Utilities Pro 5 voor Windows is krachtige alles-in-één optimalisatiesoftware, ontworpen om de prestaties van je pc te optimaliseren en de gezondheid ervan te behouden. Met een wereldwijde abonnement van 1 jaar voor 1 apparaat biedt deze veelzijdige tool een uitgebreid scala aan functies, waaronder systeemreiniging, optimalisatie en privacybescherming. Verbeter de snelheid van je computer, los fouten op en verhoog de algehele prestaties met Glary Utilities Pro 5 voor Windows CD Key Global, de ultieme oplossing voor het behoud van de optimale functionaliteit van je apparaat.

Glary Utilities Pro 5 Windows CD Key Global - Het ultieme hulpmiddel voor pc-optimalisatie

Glary Utilities Pro 5 Windows is een alles-in-één suite die is ontworpen om te voldoen aan de onderhouds- en optimalisatiebehoeften van je pc. Deze krachtige optimalisatiesoftware wordt geleverd met een abonnement van 1 jaar voor 1 apparaat en biedt een uitgebreid scala aan functies die gericht zijn op het verbeteren van de prestaties, privacy en algehele gezondheid van je computer.

Belangrijkste functies

 1. Registerreiniger: De registerreiniger van Glary Utilities Pro 5 helpt bij het opruimen en repareren van ongeldige registervermeldingen, waardoor de stabiliteit en prestaties van je Windows-systeem verbeteren.
 2. Schijfreiniger: Maak waardevolle schijfruimte vrij door ongewenste bestanden, tijdelijke bestanden en andere overbodige gegevens te verwijderen.
 3. Opstartbeheer: Beheer je opstartprogramma’s, verminder de opstarttijd en verhoog de algehele efficiëntie van je systeem.
 4. Geheugenoptimalisatie: Optimaliseer het geheugengebruik van je computer en herstel RAM om de systeemprestaties te verbeteren.
 5. Bestandsshredder: Verwijder gevoelige bestanden permanent, zodat volledige privacy en bescherming worden gegarandeerd.
 6. Deïnstallatiemanager: Verwijder ongewenste programma’s en toepassingen volledig, zonder sporen achter te laten.
 7. Snelkoppelinghersteller: Herstel en repareer kapotte snelkoppelingen, zodat je bureaublad en startmenu georganiseerd en opgeruimd blijven.
 8. Contextmenubeheer: Pas het contextmenu aan en beheer het voor een gestroomlijnde gebruikerservaring.
 9. Procesbeheerder: Bewaak en beheer actieve processen om de systeemprestaties te optimaliseren.
 10. Browserassistent: Beheer browser-add-ons en -plug-ins, waardoor de internetbrowsesnelheid en -veiligheid worden verbeterd.

Voordelen

 1. Verbeterde systeemprestaties: Glary Utilities Pro 5 Windows CD Key Global ruimt je systeem op, repareert fouten en optimaliseert de prestaties van je pc.
 2. Verbeterde privacybescherming: Houd je gevoelige gegevens veilig met de functies voor bestandsshredding en browserbeheer.
 3. Gebruiksvriendelijke interface: Glary Utilities Pro 5 biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers van alle niveaus eenvoudig kunnen navigeren en gebruiken.
 4. Onderhoud met één klik: Voer meerdere taken tegelijkertijd uit met slechts één klik, wat tijd en moeite bespaart.
 5. Automatische updates: Blijf up-to-date met de nieuwste functies en verbeteringen via automatische updates.

Systeemvereisten

 •  Besturingssysteem: Windows 11, 10, 8.1, 8, 7, Vista en XP (zowel 32-bits als 64-bits).
 • Processor: 1 GHz of sneller.
 • Geheugen: 512 MB RAM.
 • Schijfruimte: 50 MB vrije schijfruimte.

Activering

Volg deze eenvoudige stappen om Glary Utilities Pro 5 Windows CD Key Global te activeren:

 • Koop de Glary Utilities Pro 5 Windows CD Key Global voor 1 apparaat en 1 jaar.
 • Download en installeer Glary Utilities Pro 5.
 • Start het programma en voer de verstrekte CD-sleutel in wanneer daarom wordt gevraagd tijdens het activeringsproces.
 • Geniet een heel jaar lang van alle functies en voordelen van Glary Utilities Pro 5 Windows CD Key Global op je apparaat.

Conclusie

Glary Utilities Pro 5 Windows CD Key Global is het ultieme hulpmiddel voor pc-optimalisatie dat een uitgebreide suite van functies biedt om de prestaties van je computer te verbeteren, de gezondheid ervan te behouden en je privacy te beschermen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, onderhoud met één klik en automatische updates, maakt Glary Utilities Pro 5 het eenvoudig voor gebruikers van alle niveaus om hun Windows-systemen te optimaliseren. Investeer in Glary Utilities Pro 5 Windows CD Key Global voor 1 apparaat en 1 jaar om het volledige potentieel van je pc te ervaren en te genieten van een soepelere, snellere en veiligere computerervaring.

Lees meer: Antivirussoftware

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90