Loading...

McAfee Internet Security 2022 voor 3 apparaten 1 jaar

9.80

“McAfee Internet Security 2022 voor 3 apparaten (1-jaarabonnement): Beveilig uw online wereld met McAfee Internet Security 2022, ontworpen om tot 3 apparaten te beschermen, inclusief pc’s, Macs, smartphones en tablets. Deze essentiële beveiligingssuite biedt betrouwbare antivirus- en anti-malwarebescherming, een krachtige firewall en e-mailbeveiliging tegen spam en phishingaanvallen. Met een gebruiksvriendelijke interface kunt u met vertrouwen internetten op meerdere apparaten. Vertrouw op de betrouwbare bescherming van McAfee om uw digitale leven een heel jaar lang te beveiligen.”

MCAFEE INTERNET SECURITY 2022 VOOR 3 APPARATEN, GELDIG VOOR 1 JAAR

McAfee Internet Security 2022 voor 3 apparaten, geldig voor 1 jaar, is een uitgebreide beveiligingsoplossing die uw computer beschermt tegen online bedreigingen terwijl u verbonden bent met het internet. Deze versie van McAfee Internet Security is geldig voor 3 apparaten gedurende 1 jaar. In dit artikel zullen we de belangrijkste kenmerken, voordelen, systeemvereisten en het activatieproces van McAfee Internet Security 2022 nader bekijken.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN MCAFEE INTERNET SECURITY 2022 VOOR 3 APPARATEN

 1. Antivirus: McAfee Internet Security 2022 bevat geavanceerde antivirus-technologie die virussen, malware en andere online bedreigingen detecteert en verwijdert.
 2. Firewall: De firewall-functie helpt uw computer te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en blokkeert kwaadaardig verkeer dat uw netwerk binnenkomt.
 3. Anti-Spam: McAfee bevat anti-spam-technologie die helpt uw inbox vrij te houden van ongewenste e-mails, waaronder phishing scams en spam.
 4. Ouderlijk toezicht: De functie voor ouderlijk toezicht stelt u in staat de toegang tot ongepaste websites te beperken, het online gedrag van uw kinderen te volgen en tijdslimieten in te stellen voor hun computergebruik.
 5. Veilig webbrowsen: Inclusief veilige webbrowsertechnologie die u waarschuwt voor mogelijk gevaarlijke websites en kwaadaardige en phishingwebsites blokkeert.

VOORDELEN VAN MCAFEE INTERNET SECURITY 2022 VOOR 3 APPARATEN

 1. Uitgebreide bescherming: McAfee Internet Security 2022 biedt uitgebreide bescherming tegen online bedreigingen terwijl u verbonden bent met het internet, waaronder virussen, malware, spyware en meer. Met McAfee Internet Security kunt u erop vertrouwen dat uw computer en persoonlijke informatie beschermd zijn.
 2. Gebruiksvriendelijk: McAfee is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en de gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig om uw beveiligingsinstellingen te beheren.
 3. Realtime bescherming: McAfee Internet Security 2022 biedt realtime bescherming tegen online bedreigingen, zodat uw computer altijd beschermd is.
 4. Automatische updates: Inclusief automatische updates om ervoor te zorgen dat u altijd de nieuwste bescherming tegen online bedreigingen heeft. Klantenondersteuning: Inclusief 24/7 klantenondersteuning, zodat u hulp kunt krijgen wanneer u het nodig heeft.

SYSTEEMVEREISTEN:

 • Besturingssysteem: Windows 11, 10, 8.1, 8, or 7 (32-bits of 64-bits)
 • Processor: 1 GHz of sneller
 • RAM: 1 GB of meer
 • Vrije schijfruimte: 500 MB of meer
 • Internetverbinding: Hoge-snelheidsinternetverbinding

HET ACTIVEREN VAN MCAFEE INTERNET SECURITY 2022 VOOR 3 APPARATEN

 1. Koop McAfee Internet Security 2022 voor 3 apparaten, geldig voor 1 jaar.
 2. Download en installeer McAfee Internet Security 2022 op uw computer.
 3. Voer de activatiecode in tijdens het activatieproces.
 4. Volg de instructies op het scherm om het activatieproces te voltooien.
 5. Nadat de activatie is voltooid, kunt u gebruikmaken van alle functies en voordelen van McAfee Internet Security 2022 voor 3 apparaten, geldig voor 1 jaar.

CONCLUSIE

Kortom, McAfee Internet Security 2022 voor 3 apparaten is een uitgebreide beveiligingsoplossing die complete bescherming biedt tegen online bedreigingen terwijl u verbonden bent met het internet. Met antivirus, firewall, anti-spam, ouderlijk toezicht en veilig webbrowsen. McAfee Internet Security 2022 voor 3 apparaten, geldig voor 1 jaar is de ideale keuze voor degenen die hun computer en persoonlijke informatie willen beschermen tijdens het internetten. Met deze beveiligingsoplossing kunt u er zeker van zijn dat uw computer beschermd is tegen online bedreigingen en dat uw persoonlijke informatie en online activiteiten privé blijven. Waar wacht u nog op? Schaf McAfee Internet Security 2022 voor 3 apparaten, geldig voor 1 jaar aan en geniet van een veilige en beveiligde internetervaring.

ALGEMEEN OVERZICHT VAN DE VERSCHILLEN TUSSEN MCAFEE TOTAL PROTECTION EN INTERNET SECURITY

McAfee Internet Security en McAfee Total Protection zijn beide beveiligingssoftwarepakketten die zijn ontworpen om uw apparaten te beschermen tegen verschillende online bedreigingen. Het belangrijkste verschil tussen de twee ligt in de functies en het niveau van bescherming dat ze bieden.

1. McAfee Internet Security:

Dit pakket richt zich voornamelijk op het bieden van essentiële bescherming voor uw apparaten tijdens het browsen op internet. Het omvat doorgaans antivirus- en anti-malwarebescherming, een firewall en e-mailbeveiliging om spam en phishingaanvallen te voorkomen. Het kan echter enkele extra functies die in Total Protection worden gevonden, zoals bestandscodering of een wachtwoordbeheerder, missen. Internet Security is meestal meer geschikt voor individuen die basisbescherming voor hun apparaten nodig hebben.

2. McAfee Total Protection:

Dit is een uitgebreidere beveiligingssuite die een breder scala aan functies biedt, waaronder antivirus- en anti-malwarebescherming, firewall, spamfilters en meer. Het biedt meestal extra tools zoals bestandscodering, een wachtwoordbeheerder en ouderlijk toezicht. Total Protection dekt ook meerdere apparaten, waardoor het geschikt is voor individuen en gezinnen die meerdere computers, smartphones en tablets hebben.

Samenvattend is het belangrijkste verschil tussen McAfee Internet Security en McAfee Total Protection de reeks functies en het niveau van bescherming dat ze bieden. Total Protection biedt een uitgebreidere set tools, terwijl Internet Security zich richt op essentiële bescherming. Controleer de specifieke functies en prijzen van de 2022-versies om de beste optie voor uw behoeften te kiezen.

ANTIVIRUSSOFTWARE: UW DIGITALE LEVEN BESCHERMEN TEGEN CYBERTHREATS

Antivirussoftware speelt een cruciale rol bij het beschermen van onze digitale bezittingen en het waarborgen van een veilige browse-ervaring. In de voortdurend veranderende wereld van technologie is het belang van het beveiligen van ons digitale leven niet te overschatten. Met een steeds grotere hoeveelheid gevoelige informatie die op onze apparaten en online accounts wordt opgeslagen, zijn cyberthreats een belangrijke zorg geworden voor zowel individuen als organisaties. In dit artikel zullen we de wereld van moderne antivirussoftware verkennen, de belangrijkste kenmerken bespreken en een overzicht geven van enkele populaire opties die op de markt beschikbaar zijn.

Lees meer: Antivirussoftware

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90