Loading...

Microsoft SQL Server Standard 2019 Cd Key Global

30.00

SKU: MSQL-SS-2019 Tags: , , ,

Het Ontgrendelen van de Kracht van Uw Gegevens Microsoft SQL Server Standard 2019 is de nieuwste editie van het bekende relationele databasebeheersysteem (RDBMS) dat is ontworpen om efficiënte opslag, ophaling en beheer van grote hoeveelheden gegevens te faciliteren. Met zijn geavanceerde functies en wereldwijd erkende status is het een voorkeurskeuze geworden voor bedrijven en organisaties van elke omvang.

Microsoft SQL Server Standard 2019: Het Ontgrendelen van de Kracht van Uw Gegevens

Microsoft SQL Server Standard 2019 is de nieuwste editie van het bekende relationele databasebeheersysteem (RDBMS) dat is ontworpen om efficiënte opslag, ophaling en beheer van grote hoeveelheden gegevens te faciliteren. Met zijn geavanceerde functies en wereldwijd erkende status is het een voorkeurskeuze geworden voor bedrijven en organisaties van elke omvang. In dit artikel bespreken we de belangrijkste functies, voordelen, systeemvereisten en activatieproces voor Microsoft SQL Server Standard 2019 Cd Key Global.

Belangrijkste Kenmerken

 1. Verbeterde Beveiliging: Microsoft SQL Server Standard 2019 bevat robuuste beveiligingsfuncties die helpen uw gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en inbreuken. Functies zoals Always Encrypted, Dynamische Gegevensmaskering en Rij-Niveau Beveiliging zorgen voor het hoogste niveau van gegevensbeveiliging.
 2. Verbeterde Prestaties: Met de integratie van geavanceerde queryverwerkingsfuncties biedt SQL Server 2019 snellere query-uitvoering en geoptimaliseerde prestaties. Intelligent Query Processing en Adaptive Query Processing helpen bij het stroomlijnen van databasebewerkingen en het verbeteren van de algehele gebruikerservaring.
 3. Schaalbaarheid: Microsoft SQL Server Standard 2019 is ontworpen om te voldoen aan de groeiende behoeften van bedrijven. Het kan efficiënt toenemende datavolumes beheren, waardoor het een ideale oplossing is voor organisaties met groeiende datavereisten.
 4. Hoge Beschikbaarheid: SQL Server 2019 zorgt voor minimale downtime en gegevensverlies met functies zoals AlwaysOn Beschikbaarheidsgroepen en failover-clustering, waardoor een zeer beschikbaar en veerkrachtig databasesysteem wordt geboden.
 5. Machine Learning en Kunstmatige Intelligentie: SQL Server 2019 integreert machine learning en AI-mogelijkheden, waardoor dataprofessionals intelligente toepassingen kunnen bouwen en inzichten kunnen verkrijgen uit hun gegevens.
 6. Integratie met Big Data: Microsoft SQL Server Standard 2019 ondersteunt PolyBase, een technologie waarmee u gegevens van externe big data-bronnen zoals Hadoop en Azure Blob Storage kunt bevragen en integreren.

Voordelen

 1. Verbeterde Besluitvorming: Met krachtige analytische en rapportagefuncties stelt SQL Server 2019 bedrijven in staat datagestuurde beslissingen te nemen en waardevolle inzichten te verkrijgen.
 2. Kosteneffectieve Oplossing: Microsoft SQL Server Standard 2019 biedt een kosteneffectieve en functierijke databaseoplossing die aansluit bij de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven.
 3. Naadloze Integratie: SQL Server 2019 integreert naadloos met andere Microsoft-producten en -services, waardoor de IT-infrastructuur van uw organisatie wordt vereenvoudigd en de bedrijfsvoering wordt gestroomlijnd.
 4. Gebruiksgemak: SQL Server 2019 biedt gebruiksvriendelijke tools en functies waarmee databaseprofessionals het systeem eenvoudig kunnen beheren en onderhouden.

Systeemvereisten

 • Besturingssysteem: Windows Server 2019, Windows Server 2016 of Windows Server 2012 R2
 • Processor: 1,4 GHz 64-bits processor (2 GHz of sneller aanbevolen)
 • Geheugen: Minimaal 1 GB RAM (4 GB of meer aanbevolen) Schijfruimte: Minimaal 6 GB beschikbare harde schijfruimte
 • Andere Vereisten: .NET Framework 4.7, Microsoft Data Access Components (MDAC) 10

Activering

Volg deze stappen om Microsoft SQL Server Standard 2019 te activeren:

 1. Koop de Microsoft SQL Server Standard 2019 Cd Key Global Download de SQL Server 2019 installatiemedia van de website van Microsoft. https://www.microsoft.com/en-us/sql-server/sql-server-downloads

 2. Voer het installatieproces uit en voer de productsleutel in wanneer daarom wordt gevraagd.

 3. Voltooi de installatie- en configuratieprocedure.

 4. Activeer uw SQL Server 2019-instantie met behulp van de productsleutel.

Conclusie

Microsoft SQL Server Standard 2019 is een krachtig en betrouwbaar RDBMS dat een groot aantal geavanceerde functies biedt, waardoor het een ideale keuze is voor organisaties van elke omvang. Door gebruik te maken van de verbeterde beveiliging, prestaties en schaalbaarheid van SQL Server 2019 kunnen bedrijven efficiënt omgaan met hun gegevens en waardevolle inzichten verkrijgen. 

Met een eenvoudig activatieproces en compatibiliteit met verschillende systeemvereisten is Microsoft SQL Server Standard 2019 een slimme investering voor elke organisatie die haar gegevensbeheer- en analysecapaciteiten wil optimaliseren. Of u nu een kleine ondernemer bent of een organisatie op ondernemingsniveau, Microsoft SQL Server Standard 2019 is een betrouwbare en functierijke oplossing voor het beheer van uw gegevensopslag, ophaling en beheer. Lees meer: Vergelijking van Microsoft Server edities

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90