Loading...

Microsoft Visio Professional 2021

19.90

Microsoft Visio Professional 2021 is a powerful diagramming and visualization tool, designed to help users create professional diagrams, flowcharts, and more with ease and precision.

Microsoft Visio Professional 2021: Een uitgebreide oplossing voor diagrammen voor professionals

Microsoft Visio Professional 2021 is een veelzijdige en krachtige tool voor diagrammen waarmee gebruikers professionele diagrammen, flowcharts, organigrammen en andere visuele representaties kunnen maken met gemak. Met een breed scala aan sjablonen, vormen en stencils stelt Visio 2021 gebruikers in staat om snel en eenvoudig visueel aantrekkelijke en informatieve diagrammen te ontwerpen voor verschillende toepassingen, waaronder modellering van bedrijfsprocessen, plannen van netwerkinfrastructuren en softwareontwikkeling.

Belangrijkste kenmerken: Microsoft Visio Professional 2021

 1. Uitgebreide sjablonenbibliotheek: Microsoft Visio Professional 2021 biedt een uitgebreide bibliotheek met sjablonen en vormen, afgestemd op verschillende sectoren en diagramtypes, waardoor het eenvoudig is om aan elk project te beginnen.

 2. Geavanceerde diagrammingtools: Visio 2021 biedt geavanceerde diagrammingtools, zoals de mogelijkheid om gegevens aan diagrammen te koppelen, gegevensgestuurde visualisaties te maken en voorwaardelijke opmaak toe te passen.

 3. Samenwerken en samenwerken: Werk in realtime samen met uw teamleden en deel uw diagrammen veilig met anderen via OneDrive of SharePoint.

 4. Integratie met andere Microsoft-toepassingen: Visio 2021 integreert naadloos met andere Microsoft Office-toepassingen, zoals Word, Excel en PowerPoint, waardoor het eenvoudig is om diagrammen in uw documenten en presentaties op te nemen.

 5. Datavisualisatie: Transformeer complexe gegevens in gemakkelijk te begrijpen visuals met gegevenskoppeling en datagrafieken.

 6. Verbeterde beveiligingsfuncties: Visio 2021 biedt verbeterde beveiligingsfuncties, zoals Informatierechtenbeheer (IRM) om gevoelige informatie te beschermen en te voldoen aan de beleidsregels van de organisatie.

Voordelen

 1. Verbeter communicatie en samenwerking: De geavanceerde diagrammingtools van Visio 2021 maken het eenvoudig om duidelijke, professionele diagrammen te maken die gemakkelijk kunnen worden begrepen door teamleden, belanghebbenden en klanten.

 2. Stroomlijn processen: Maak uitgebreide procesdiagrammen en flowcharts om inefficiënties en verbeterpunten in de workflows van uw organisatie te identificeren.

 3. Maak beslissingen op basis van gegevens: De mogelijkheden voor datavisualisatie van Visio 2021 stellen gebruikers in staat om dynamische, datagestuurde diagrammen te maken die waardevolle inzichten bieden voor besluitvorming.

 4. Bespaar tijd en middelen: Dankzij de uitgebreide sjablonenbibliotheek en intuïtieve interface kunnen gebruikers snel diagrammen en visualisaties maken, waardoor de tijd en moeite die nodig is voor handmatige diagramcreatie wordt verminderd.

Systeemvereisten voor Microsoft Visio Professional 2021

 • Besturingssysteem: Windows 10 of hoger
 • Processor: 1,6 GHz of sneller, 2-core
 • Geheugen: 4 GB RAM (64-bits); 2 GB RAM (32-bits)
 • Beschikbare schijfruimte: 4 GB
 • Beeldscherm: Schermresolutie van 1280 x 768
 • Grafische kaart: DirectX 9 of hoger, met WDDM 2.0 of hoger voor Windows 10

Activering

 1. Productdownload via de downloadlink

 2. Na download en installatie, start Visio op. Kies indien gevraagd voor online activering en voer de sleutel in

 3. Niet gekoppeld aan uw Microsoft-account

 4. Kan niet opnieuw worden geactiveerd / overgedragen naar een andere computer

 5. Activeringsinstructies worden verstrekt in de e-mail met de sleutel

 6. Permanente activering

 7. Regio: Wereldwijd

 8. Werkt met Windows 10 en hoger

 9. Werkt alleen op pc

 10. Updates mogelijk

 11. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd bij het plaatsen van een bestelling.

 12. E-mailondersteuning

 13. Compatibel met Windows 10 en Windows 11

 14. Volledige versie met levenslange licentie

 15. Eenmalige aankoop / Geen abonnement

 16. Niet compatibel met Apple-apparaten

 17. Niet compatibel met Office 365

Deze sleutel kan EEN Windows-apparaat, slechts EEN keer activeren. Na het voltooien van het activeringsproces kunt u dezelfde sleutel NIET meer gebruiken. Het formatteren van de harde schijf zal de sleutel effectief wissen. U kunt de licentie NIET overdragen naar een andere computer.

Conclusie

Microsoft Visio Professional 2021 is een krachtige en veelzijdige tool voor diagrammen waarmee gebruikers professionele diagrammen, flowcharts en visualisaties kunnen maken met gemak en precisie. Met zijn uitgebreide sjablonenbibliotheek, geavanceerde diagrammingmogelijkheden en naadloze integratie met andere Microsoft Office-toepassingen is het een onmisbaar hulpmiddel voor professionals in verschillende sectoren.

Investeer vandaag nog in Microsoft Visio Professional 2021 om de processen van uw organisatie te stroomlijnen, communicatie en samenwerking te verbeteren en datagestuurde beslissingen te nemen met behulp van overtuigende diagrammen en visualisaties. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, krachtige functies en betrouwbare prestaties is Visio 2021 de ultieme diagramoplossing voor professionals die hun productiviteit willen verhogen en met gemak en precisie visueel aantrekkelijke en informatieve diagrammen willen maken.

Lees meer: Microsoft office pro plus vs. gratis kantoorsoftware

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90