Loading...

Microsoft Windows 10 Enterprise

14.80

Microsoft Windows 10 Enterprise is een krachtige en uitgebreide editie van Windows 10, speciaal ontworpen voor bedrijven en organisaties. Het biedt geavanceerde beveiligings-, beheer- en implementatiemogelijkheden en voldoet aan de unieke behoeften van zakelijke omgevingen. Windows 10 Enterprise maakt naadloze integratie met Microsoft-services mogelijk, biedt verbeterde virtualisatiefuncties en ondersteunt een breed scala aan apparaten, waardoor organisaties hun productiviteit kunnen optimaliseren, een veilige computeromgeving kunnen behouden en hun IT-infrastructuur efficiënt kunnen beheren.

Microsoft Windows 10 Enterprise: Organisaties voorzien van geavanceerde beveiligings- en beheerfuncties

Microsoft Windows 10 Enterprise is een krachtige en uitgebreide editie van Windows 10, speciaal ontworpen voor bedrijven en organisaties. Het biedt geavanceerde beveiligings-, beheer- en implementatiemogelijkheden om te voldoen aan de unieke behoeften van zakelijke omgevingen. Windows 10 Enterprise biedt verbeterde beveiligingsfuncties, zoals Windows Defender, Device Guard en Credential Guard, om gevoelige gegevens en apparaten te beschermen. Het omvat ook uitgebreide beheertools zoals Mobile Device Management (MDM), Group Policy en Windows Autopilot voor efficiënte en gecentraliseerde controle over apparaten en applicaties. Bovendien maakt deze editie naadloze integratie met Microsoft-services mogelijk, zoals Azure Active Directory en Office 365, om de productiviteit te optimaliseren, een veilige computeromgeving te behouden en IT-infrastructuur efficiënt te beheren.

Belangrijkste kenmerken van Microsoft Windows 10 Enterprise

 • a. Geavanceerde beveiliging: Microsoft Windows 10 Enterprise biedt krachtige beveiligingsfuncties zoals Windows Defender, Device Guard en Credential Guard, waarmee gevoelige gegevens en apparaten worden beschermd tegen potentiële bedreigingen.
 • b. Beheer- en implementatiemogelijkheden: Deze editie omvat uitgebreide beheertools zoals Mobile Device Management (MDM), Group Policy en Windows Autopilot, waarmee efficiënte en gecentraliseerde controle over apparaten en applicaties mogelijk is.
 • c. Virtualisatie: Microsoft Windows 10 Enterprise biedt verbeterde virtualisatiemogelijkheden, waaronder Hyper-V, Application Virtualization (App-V) en User Environment Virtualization (UE-V), om het gebruik van middelen en het beheer van applicaties te optimaliseren.
 • d. Integratie met Microsoft-services: Naadloze integratie met Microsoft-services zoals Azure Active Directory en Office 365 zorgt voor een soepele en efficiënte workflow binnen zakelijke omgevingen.
 • e. Windows Update for Business: Met deze functie kunnen organisaties de implementatie van updates en patches beheren, waardoor een stabiele en veilige computeromgeving wordt gegarandeerd.

Voordelen van Microsoft Windows 10 Enterprise

 • a. Verbeterde beveiliging: Microsoft Windows 10 Enterprise biedt krachtige beveiligingsfuncties die gevoelige gegevens en infrastructuur van uw organisatie beschermen tegen potentiële bedreigingen.
 • b. Verbeterde productiviteit: Met naadloze integratie van Microsoft-services maakt Windows 10 Enterprise het mogelijk om essentiële tools en hulpmiddelen te gebruiken, waardoor de productiviteit en samenwerking binnen de organisatie worden verbeterd.
 • c. Vereenvoudigd beheer: Uitgebreide beheer- en implementatietools stellen IT-beheerders in staat om efficiënt apparaten, applicaties en gebruikersinstellingen te beheren, waardoor de complexiteit van het beheer van grootschalige IT-infrastructuur wordt verminderd.
 • d. Flexibele virtualisatie: Verbeterde virtualisatiemogelijkheden zorgen voor optimale benutting van middelen en gestroomlijnd applicatiebeheer, wat resulteert in kostenbesparingen en verbeterde efficiëntie.
 • e. Gecontroleerde updates: Windows Update for Business stelt organisaties in staat om de implementatie van updates en patches te beheren, waardoor een stabiele en veilige computeromgeving wordt gegarandeerd.

Systeemvereisten voor Microsoft Windows 10 Enterprise

 • a. Processor: 1 GHz of snellere compatibele processor
 • b. Geheugen: 2 GB RAM voor 64-bits systemen; 1 GB RAM voor 32-bits systemen
 • c. Opslag: 20 GB vrije schijfruimte voor 64-bits systemen; 16 GB voor 32-bits systemen
 • d. Grafische kaart: DirectX 9 of hoger met een WDDM 1.0-stuurprogramma
 • e. Beeldscherm: Resolutie van 800×600 of hoger
 • f. Internetverbinding: Vereist voor updates en activering

Activering van Microsoft Windows 10 Enterprise

 • a. Verkrijg een productcode voor Microsoft Windows 10 Enterprise.
 • b. Download Microsoft Windows 10 Enterprise.
 • c. Tijdens het installatieproces, wanneer daarom wordt gevraagd, voert u de productcode voor Microsoft Windows 10 Enterprise in of gebruikt u een Key Management Service (KMS) om de software te activeren.
 • d. Na het voltooien van de installatie, maakt u verbinding met internet en laat u Windows de productcode verifiëren. e. Nadat de verificatie is voltooid, heeft u volledige toegang tot alle functies en voordelen van Microsoft Windows 10 Enterprise.

Let op: deze productcode kan slechts EEN Windows-apparaat en slechts EEN keer activeren. Na het voltooien van het activeringsproces kunt u dezelfde productcode NIET opnieuw gebruiken, omdat het formatteren van uw harde schijf effectief uw productcode verwijdert. U kunt de licentie niet overdragen naar een ander apparaat.

 1. Online activering
 2. Niet gekoppeld aan uw Microsoft-account
 3. Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een ander apparaat
 4. Activeringsinstructies en productcode worden per e-mail naar u verzonden
 5. Permanente activering
 6. Regio: Wereldwijd
 7. Meertalig
 8. Updates
 9. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd bij het plaatsen van een bestelling.
 10. Ondersteuning via e-mail

Conclusie

Microsoft Windows 10 Enterprise is een krachtig en uitgebreid besturingssysteem dat is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van bedrijven en organisaties. Met geavanceerde beveiligingsfuncties, uitgebreide beheertools en naadloze integratie met Microsoft-services, stelt Windows 10 Enterprise organisaties in staat om de productiviteit te optimaliseren, een veilige computeromgeving te behouden en hun IT-infrastructuur efficiënt te beheren. Zorg ervoor dat uw systeem voldoet aan de minimale vereisten en volg het activeringsproces om ten volle te genieten van de mogelijkheden van Microsoft Windows 10 Enterprise. Door te upgraden naar deze editie kunt u een veiligere, efficiëntere en productievere computeromgeving ervaren die is afgestemd op de specifieke behoeften van zakelijke omgevingen.

Lees meer: Vergelijking van Microsoft Server edities

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90