Loading...

Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY

13.80

“Upgrade jouw computer naar het nieuwste en meest geavanceerde besturingssysteem met de Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY. Geniet van verbeterde prestaties, verbeterde beveiliging, Universele apps, OneDrive en Xbox-integratie, allemaal in één handige bundel.” Je kunt Windows 7- en 8-versies upgraden naar Win 10 met de Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY.

Geniet van verbeterde prestaties, verbeterde beveiliging,

Upgrade jouw computer naar het nieuwste en meest geavanceerde besturingssysteem met de Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY. Microsoft Windows 10 Home is een versie van het populaire besturingssysteem Windows 10 dat is ontworpen voor gebruik op persoonlijke computers en laptops.

De aanduiding “Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY” betekent dat deze versie van Windows 10 alle functies en voordelen van het besturingssysteem bevat zonder beperkingen. We zullen dieper ingaan op de belangrijkste functies, voordelen, systeemvereisten en activeringsprocedure van de Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY. Bovendien kun je met de Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY Windows 7- en 8-versies upgraden naar Windows 10.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES VAN DE MICROSOFT WINDOWS 10 HOME FULL OEM KEY

 1. Startmenu: Het Startmenu is opnieuw ontworpen en bevat nu live tiles die realtime updates en meldingen geven. Het Startmenu is ook aanpasbaar, zodat je jouw meest gebruikte apps en instellingen kunt ordenen op de manier die het beste bij jou past.
 2. Cortana: Cortana is een persoonlijke assistent die je kan helpen bij het vinden van bestanden, het verzenden van e-mails en het instellen van herinneringen. Met spraakopdrachten kun je jouw computer eenvoudig bedienen zonder iets te hoeven typen.
 3. Edge: Microsoft Edge is de nieuwe webbrowser die Internet Explorer vervangt. Het heeft een gestroomlijnde interface en is sneller, veiliger en compatibeler met moderne websites. Met Edge kun je eenvoudig navigeren op het web, video’s bekijken en artikelen lezen.
 4. Snap Assistance: Snap Assistance maakt het eenvoudig om vensters op jouw bureaublad te ordenen. Sleep eenvoudig een venster naar een zijde van het scherm en Snap Assistance plaatst het automatisch op de juiste positie. Deze functie maakt multitasking gemakkelijk en houdt jouw bureaublad georganiseerd.
 5. Virtuele bureaubladen: Virtuele bureaubladen stellen je in staat om meerdere bureaubladen te maken voor verschillende taken, waardoor het gemakkelijker wordt om jouw werk te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld een bureaublad hebben voor werk en een ander voor persoonlijk gebruik. Deze functie is vooral handig voor mensen die aan meerdere projecten tegelijk moeten werken.

VOORDELEN VAN MICROSOFT WINDOWS 10 HOME FULL OEM KEY

 • Verbeterde prestaties: Windows 10 Home is sneller en efficiënter dan eerdere versies van Windows, waardoor het ideaal is voor gebruikers die hoge prestaties vereisen. Met de nieuwste hardware draait Windows 10 soepeler en sneller dan ooit tevoren.
 • Verbeterde beveiliging: Windows 10 Home heeft verbeterde beveiligingsfuncties, waaronder Windows Hello en Windows Defender, die helpen jouw gegevens en privacy te beschermen. Met deze functies kun je erop vertrouwen dat jouw persoonlijke informatie en bestanden veilig zijn voor cyberbedreigingen.
 • Universele apps: Windows 10 Home biedt Universele apps die naadloos werken op alle Windows-apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones. Met Universele apps kun je een project starten op het ene apparaat en het op een ander apparaat voortzetten, zonder onderbreking.
 • OneDrive: OneDrive is een op de cloud gebaseerde opslagoplossing waarmee je jouw bestanden vanaf elke locatie kunt opslaan en openen. Met OneDrive kun je eenvoudig jouw bestanden, foto’s en video’s opslaan, delen en samenwerken.
 • Xbox-integratie: De Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY integreert met Xbox, waardoor je jouw favoriete Xbox-games op jouw pc of laptop kunt spelen. Met Xbox-integratie kun je eenvoudig schakelen tussen jouw favoriete games en desktoptoepassingen, waardoor het gemakkelijk is om te gamen en te werken tegelijkertijd.

SYSTEEMVEREISTEN:

 • Processor: Een 1 GHz-processor of sneller.
 • RAM: 1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits.
 • Harde schijf: 16 GB voor 32-bits of 20 GB voor 64-bits.
 • Grafische kaart: DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0-stuurprogramma.
 • Display: Een schermresolutie van 800 x 600 pixels of hoger.

ACTIVERING

 • Koop een Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY.
 • Installeer Windows 10 Home op jouw apparaat.
 • Voer de Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY in tijdens het activeringsproces.
 • Volg de instructies op het scherm om het activeringsproces te voltooien.
 • Nadat de activering is voltooid, kun je alle functies en voordelen van de Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY gebruiken.
De Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY kan worden gebruikt om Windows 7- en 8-versies te upgraden. Houd er rekening mee dat deze sleutel slechts ÉÉN Windows -apparaat en slechts ÉÉN keer kan activeren. Na voltooiing van het activeringsproces kun je dezelfde sleutel NIET opnieuw gebruiken, aangezien het formatteren van jouw harde schijf effectief jouw sleutel wist. Je kunt de licentie NIET overdragen naar een andere computer.

CONCLUSIE

Tot slot is Microsoft Windows 10 Home de nieuwste en meest geavanceerde versie van het populaire besturingssysteem. Met verbeterde prestaties, verbeterde beveiliging, Universele apps, OneDrive en Xbox-integratie. Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY is de ideale keuze voor zowel persoonlijke als professionele gebruikers die hun apparaten willen upgraden. Met de Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY heb je toegang tot alle functies en voordelen van Windows 10, zonder beperkingen. Waar wacht je nog op? Haal vandaag nog jouw Microsoft Windows 10 Home FULL OEM KEY en ervaar de kracht van Windows 10!

 • Online activering
 • Niet gekoppeld aan jouw Microsoft-account
 • Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een andere computer
 • Activeringsinstructies en productsleutel worden per e-mail naar je verzonden na aankoop
 • Permanente activering
 • Regio: Wereldwijd
 • Meertalig
 • Updates
 • Er wordt automatisch een factuur gegenereerd bij het plaatsen van een bestelling.
 • E-mailondersteuning

WINDOWS 10 HOME vs. PRO: EEN UITGEBREIDE VERGELIJKING VAN BELANGRIJKE VERSCHILLEN

Bij het selecteren van een besturingssysteem voor jouw computer is het belangrijk om de editie te kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Microsoft biedt verschillende versies van zijn populaire Windows 10-besturingssysteem aan, waarbij de Home- en Pro-edities het meest worden gebruikt. In deze uitgebreide vergelijking van Windows 10 Home vs. Pro zullen we ingaan op de belangrijkste verschillen tussen beide, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke versie het beste bij jou past.

Om de verschillen tussen Windows 10 Home en Pro beter te begrijpen, zullen we verschillende aspecten onderzoeken, zoals functies, prestaties, beveiliging en prijzen. Aan het einde van deze vergelijking heb je een duidelijk beeld van wat deze twee edities onderscheidt en welke het meest geschikt is voor jouw behoeften.

Lees meer: Windows 10 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90