Loading...

Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY

12.80

Ervaar het nieuwste en meest geavanceerde besturingssysteem met de Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY. Geniet van verbeterde prestaties, verbeterde beveiliging, Universele apps en Xbox-integratie, alles in één handige bundel.” De Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY kan worden gebruikt om Windows 7 te upgraden.

MICROSOFT WINDOWS 10 HOME FULL RETAIL KEY: ONTKETEN DE KRACHT VAN PRODUCTIVITEIT

De aanduiding “Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY” betekent dat deze versie van Windows 10 alle functies en voordelen van het besturingssysteem bevat zonder beperkingen. Microsoft Windows 10 Home is een versie van het populaire Windows 10-besturingssysteem. Deze versie is bedoeld voor gebruik op een persoonlijke computer of laptop en is geschikt voor zowel persoonlijke als professionele gebruikers. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de belangrijkste kenmerken, voordelen, systeemvereisten en activeringsprocedure van de Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Startmenu: Het Startmenu is opnieuw ontworpen en bevat nu live tiles die realtime updates en meldingen bieden. Het Startmenu is ook aanpasbaar, zodat je jouw meest gebruikte apps en instellingen kunt ordenen op de manier die het beste bij jou past.
 • Cortana: Cortana is een persoonlijke assistent die je kan helpen bij het vinden van bestanden, het versturen van e-mails en het instellen van herinneringen. Met spraakopdrachten kun je eenvoudig jouw computer bedienen zonder iets te hoeven typen.
 • Edge: Microsoft Edge is de nieuwe webbrowser die Internet Explorer vervangt. Het heeft een gestroomlijnde interface en is sneller, veiliger en compatibeler met moderne websites. Met Edge kun je eenvoudig op internet navigeren, video’s bekijken en artikelen lezen.
 • Snap-assistentie: Met Snap-assistentie kun je eenvoudig vensters op jouw bureaublad ordenen. Sleep een venster naar één kant van het scherm en Snap-assistentie zal het automatisch op zijn plaats zetten. Deze functie maakt het gemakkelijk om meerdere taken tegelijk uit te voeren en jouw bureaublad georganiseerd te houden.
 • Virtuele bureaubladen: Virtuele bureaubladen stellen je in staat om meerdere bureaubladen te maken voor verschillende taken, waardoor het gemakkelijker wordt om jouw werk te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld één bureaublad voor werk hebben en één voor persoonlijk gebruik. Deze functie is vooral handig voor degenen die aan meerdere projecten tegelijk moeten werken.

VOORDELEN VAN DE MICROSOFT WINDOWS 10 HOME FULL RETAIL KEY

 1. Verbeterde prestaties: Windows 10 Home is sneller en efficiënter dan eerdere versies van Windows, waardoor het ideaal is voor gebruikers die hoge prestaties eisen. Met de nieuwste hardware draait Windows 10 soepeler en sneller dan ooit tevoren.
 2. Verbeterde beveiliging: Windows 10 Home heeft verbeterde beveiligingsfuncties, waaronder Windows Hello en Windows Defender, die helpen jouw gegevens en privacy te beschermen. Met deze functies kun je erop vertrouwen dat jouw persoonlijke informatie en bestanden veilig zijn tegen cyberbedreigingen.
 3. Universele apps: Windows 10 Home biedt Universele apps die naadloos werken op alle Windows-apparaten, inclusief desktops, laptops, tablets en smartphones. Met Universele apps kun je een project starten op het ene apparaat en het op een ander apparaat voortzetten, zonder dat je iets hoeft te missen.
 4. OneDrive: OneDrive is een cloudopslagoplossing waarmee je jouw bestanden vanaf elke locatie kunt opslaan en openen. Met OneDrive kun je eenvoudig jouw bestanden, foto’s en video’s opslaan, delen en samenwerken.
 5. Xbox-integratie: De Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY integreert met Xbox, waardoor je jouw favoriete Xbox-games kunt spelen op jouw pc of laptop. Met Xbox-integratie kun je eenvoudig schakelen tussen jouw favoriete games en desktoptoepassingen, zodat je kunt gamen en werken tegelijk.

SYSTEEMVEREISTEN

 • Processor: Een 1 GHz-processor of sneller.

 • RAM: 1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits.

 • Harde schijf ruimte: 16 GB voor 32-bits of 20 GB voor 64-bits.

 • Grafische kaart: DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0-stuurprogramma.

 • Beeldscherm: Minimale schermresolutie van 800 x 600 pixels.

ACTIVERING

 1. Koop een Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY.
 2. Installeer Windows 10 Home op jouw computer of laptop.
 3. Voer de Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY in tijdens het activeringsproces.
 4. Volg de instructies op het scherm om het activeringsproces te voltooien.
 5. Nadat de activering is voltooid, kun je alle functies en voordelen van de Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY gebruiken.
De Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY kan worden gebruikt om Windows 7 te upgraden. Houd er rekening mee dat deze sleutel slechts EEN Windows -apparaat en EEN keer kan activeren. Na voltooiing van het activeringsproces kun je dezelfde sleutel NIET opnieuw gebruiken, aangezien het formatteren van jouw harde schijf de sleutel effectief wist. Je mag de licentie NIET overdragen naar een andere computer.

CONCLUSIE

Tot slot is Microsoft Windows 10 Home de nieuwste en meest geavanceerde versie van het populaire besturingssysteem. Met verbeterde prestaties, verbeterde beveiliging, Universele apps, OneDrive en Xbox-integratie is Windows 10 Home de ideale keuze voor zowel persoonlijke als professionele gebruikers. Of je nu jouw computer of laptop wilt upgraden of een nieuw besturingssysteem nodig hebt, zorg ervoor dat je een Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY aanschaft bij een betrouwbare verkoper. Met deze sleutel heb je toegang tot alle functies en voordelen van Windows 10, zonder beperkingen. Waar wacht je nog op? Koop vandaag nog jouw Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY en ervaar de kracht van Windows 10!

 • Online activatie
 • De Microsoft Windows 10 Home Full RETAIL KEY is niet gekoppeld aan jouw Microsoft-account.
 • Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een andere computer.
 • De productsleutel wordt per e-mail naar je verzonden na aankoop.
 • Permanente activering
 • Regio: Wereldwijd
 • Meertalig
 • Updates
 • Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer je jouw bestelling plaatst.
 • E-mailsupport

WINDOWS 10 HOME vs. PRO: EEN UITGEBREIDE VERGELIJKING VAN BELANGRIJKE VERSCHILLEN

Bij het selecteren van een besturingssysteem voor jouw computer is het belangrijk om de editie te kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Microsoft biedt verschillende versies van zijn populaire Windows 10-besturingssysteem aan, waarbij de Home- en Pro-edities het meest worden gebruikt. In deze uitgebreide vergelijking van Windows 10 Home vs. Pro zullen we ingaan op de belangrijkste verschillen tussen beide, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke versie het beste bij jou past.

Om de verschillen tussen Windows 10 Home en Pro beter te begrijpen, zullen we verschillende aspecten onderzoeken, zoals functies, prestaties, beveiliging en prijzen. Aan het einde van deze vergelijking heb je een duidelijk beeld van wat deze twee edities onderscheidt en welke het meest geschikt is voor jouw behoeften.

Lees meer: Windows 10 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90