Loading...

Microsoft Windows 10 Home OEM KEY

8.00

Microsoft Windows 10 Home OEM KEY: Echte licentie voor een naadloze ervaring. Ontgrendel het volledige potentieel van je pc met de Microsoft Windows 10 Home OEM KEY. Met deze echte licentie krijg je toegang tot alle functies en updates van Windows 10 Home, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke en veilige computerervaring. Met eenvoudige activering en een eenmalige aankoop biedt Microsoft Windows 10 Home een betaalbare en betrouwbare oplossing voor jouw besturingssysteembehoeften. Haal vandaag nog je echte licentie en geniet van een naadloze Windows 10 Home-ervaring.

MICROSOFT WINDOWS 10 HOME OEM KEY: ONTGRENDEL HET VOLLEDIGE POTENTIEEL

De Microsoft Windows 10 Home OEM KEY is de sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van je computer en geeft je een echte licentie voor de Windows 10 Home-editie. Als een van de meest populaire besturingssystemen wereldwijd biedt Windows 10 Home een scala aan functies die zijn ontworpen om jouw computerervaring te verbeteren. In dit artikel zullen we de voordelen van het gebruik van een Microsoft Windows 10 Home OEM KEY onderzoeken, evenals het proces van het verkrijgen en activeren van jouw licentie.

WAT IS EEN OEM KEY?

Een OEM KEY (Original Equipment Manufacturer) is een softwarelicentiesleutel die wordt geleverd aan computerfabrikanten om het Windows-besturingssysteem vooraf te installeren op hun apparaten. Deze sleutels zijn meestal goedkoper dan retail-sleutels, omdat ze bedoeld zijn voor grootschalige aankopen door fabrikanten. Ze zijn echter ook beschikbaar voor individuele gebruikers om aan te schaffen en te activeren op hun systemen.

VOORDELEN VAN MICROSOFT WINDOWS 10 HOME OEM KEY

 1. Kosteneffectieve oplossing: Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een Microsoft Windows 10 Home OEM KEY is de kostenbesparing. OEM-sleutels zijn over het algemeen goedkoper dan retail-licenties, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor gebruikers die een echte Windows 10-licentie willen zonder de bank te breken.
 2. Legitieme activering: Door een Microsoft Windows 10 Home OEM KEY aan te schaffen, verkrijg je een echte licentie voor het besturingssysteem. Dit zorgt ervoor dat jouw systeem essentiële beveiligingsupdates en functie-upgrades ontvangt, waardoor jouw computer veilig en up-to-date blijft.
 3. Volledige toegang tot Windows 10 Home-functies: Met een Microsoft Windows 10 Home OEM KEY krijg je toegang tot alle functies en voordelen die de Windows 10 Home-editie biedt. Dit omvat de gebruiksvriendelijke interface, Cortana persoonlijke assistent, Microsoft Edge-browser en een scala aan ingebouwde applicaties en mogelijkheden.
 4. Eenvoudige activering: Het activeren van jouw Microsoft Windows 10 Home OEM KEY is een eenvoudig proces, waardoor je snel en gemakkelijk het volledige potentieel van jouw besturingssysteem kunt benutten.
 5. Eenmalige aankoop: In tegenstelling tot sommige andere softwarelicenties is de Microsoft Windows 10 Home OEM KEY een eenmalige aankoop, wat betekent dat je geen terugkerende abonnementskosten hoeft te betalen.
 6. Langdurige ondersteuning: Als onderdeel van de toewijding van Microsoft om hun producten te ondersteunen, ontvangt Windows 10 Home regelmatige updates, bugfixes en beveiligingspatches om ervoor te zorgen dat het besturingssysteem betrouwbaar en veilig blijft voor zijn gebruikers.

HET ACTIVEREN VAN JE MICROSOFT WINDOWS 10 HOME OEM KEY

Nadat je jouw Microsoft Windows 10 Home OEM KEY hebt verkregen, moet je de licentie activeren op jouw computer. Volg hiervoor deze eenvoudige stappen:

 1. Open de Windows-instellingen door op de Start-knop te klikken en het tandwielpictogram te selecteren.
 2. Ga naar het gedeelte “Bijwerken en beveiliging” en klik op “Activering”.
 3. Als jouw systeem nog niet is geactiveerd, zie je een bericht waarin je wordt gevraagd om een productcode in te voeren.
 4. Klik op “Productcode wijzigen” om het activeringsvenster te openen.
 5. Voer jouw Microsoft Windows 10 Home OEM KEY in het opgegeven veld in en klik op “Volgende”.
 6. Volg de instructies op het scherm om het activeringsproces te voltooien. Zodra jouw sleutel succesvol is geverifieerd, wordt jouw systeem geactiveerd en heb je volledige toegang tot alle Windows 10 Home-functies en updates.

Om de aangeschafte licentiesleutel te gebruiken, moet je een nieuwe schone installatie van Windows 10 Home hebben. Je kunt de licentiesleutel niet gebruiken als een upgrade-sleutel (Windows 7/8). Houd er ook rekening mee dat je slechts ÉÉN Windows-apparaat met deze sleutel kunt activeren en slechts ÉÉN keer. Nadat het activeringsproces is voltooid, kun je dezelfde sleutel NIET opnieuw gebruiken, aangezien het formatteren van jouw harde schijf effectief jouw sleutel zal wissen. Je kunt de licentie NIET overdragen naar een andere computer.

SYSTEEMVEREISTEN VOOR WINDOWS 10 HOME OEM KEY

Om een soepele en efficiënte ervaring te garanderen bij het gebruik van de Microsoft Windows 10 Home OEM KEY, moet jouw systeem voldoen aan of hoger zijn dan de minimale systeemvereisten. Deze vereisten zijn nodig voor het optimaal draaien van het besturingssysteem en het bieden van een naadloze gebruikerservaring. De systeemvereisten voor Windows 10 Home zijn als volgt:

 1. Processor: Een 1 GHz of snellere compatibele processor met ondersteuning voor PAE, NX en SSE2. Het wordt aanbevolen om een 64-bits processor te gebruiken voor betere prestaties en compatibiliteit met moderne applicaties.
 2. RAM: Een minimum van 2 GB voor 64-bits systemen of 1 GB voor 32-bits systemen. Het wordt echter aanbevolen om minimaal 4 GB RAM of meer te hebben voor betere prestaties, vooral bij het gelijktijdig uitvoeren van meerdere applicaties.
 3. Harde schijfruimte: Er is minimaal 20 GB vrije ruimte nodig voor 64-bits systemen of 16 GB voor 32-bits systemen. Dit is nodig om de bestanden van het besturingssysteem, updates en andere essentiële componenten te accommoderen.
 4. Grafische kaart: Een DirectX 9 compatibele grafische kaart met een WDDM 1.0-stuurprogramma of hoger is vereist. Voor optimale prestaties en compatibiliteit met moderne applicaties wordt het gebruik van een DirectX 12 compatibele grafische kaart aanbevolen.
 5. Display: Een minimale schermresolutie van 800 x 600 pixels is vereist, maar het wordt aanbevolen om een display met een hogere resolutie (1024 x 768 of hoger) te hebben voor een betere gebruikerservaring.
 6. Internetverbinding: Internettoegang is nodig voor Windows 10-activatie, updates en toegang tot online functies zoals Cortana, Microsoft Store en OneDrive. Een stabiele en snelle internetverbinding wordt aanbevolen voor een naadloze prestatie.
 7. Aanvullende vereisten: Sommige functies in Windows 10 Home hebben aanvullende vereisten, zoals TPM 2.0 voor BitLocker-encryptie of een Microsoft-account voor het gebruik van OneDrive en toegang tot Microsoft Store-apps.

Het is belangrijk om op te merken dat hoewel dit de minimale systeemvereisten zijn, het upgraden van jouw hardware, zoals het toevoegen van meer RAM, het gebruik van een snellere processor of investeren in een betere grafische kaart, de prestaties en algemene ervaring van het gebruik van Windows 10 Home aanzienlijk kunnen verbeteren.

CONCLUSIE

Tot slot is de Microsoft Windows 10 Home OEM KEY een betaalbare en legitieme manier om het volledige potentieel van jouw Windows 10 Home-besturingssysteem te ontgrendelen. Door een echte sleutel te kopen bij een vertrouwde verkoper of geautoriseerde wederverkoper, kun je er zeker van zijn dat jouw systeem up-to-date en veilig blijft. Met eenvoudige activering en toegang tot een scala aan functies is de Microsoft Windows 10 Home OEM KEY een uitstekende keuze voor gebruikers die het meeste uit hun Windows-ervaring willen halen.

 • Online activering via het activeringsmenu na voltooiing van de installatie
 • Microsoft Windows 10 Home OEM KEY is niet gekoppeld aan jouw Microsoft-account
 • Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een andere computer
 • Activeringsinstructies en productsleutel worden per e-mail naar je verzonden na aankoop
 • Permanente activering
 • Regio: wereldwijd
 • Meertalig
 • Updates
 • Er wordt automatisch een factuur gegenereerd bij het plaatsen van jouw bestelling. E-mailsupport

WINDOWS 10 HOME vs. PRO: EEN UITGEBREIDE VERGELIJKING VAN BELANGRIJKE VERSCHILLEN

Bij het selecteren van een besturingssysteem voor jouw computer is het belangrijk om de editie te kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Microsoft biedt verschillende versies van zijn populaire besturingssysteem Windows 10 aan, waarbij de Home- en Pro-edities het meest worden gebruikt. In deze uitgebreide vergelijking van Windows 10 Home vs. Pro zullen we de belangrijkste verschillen tussen de twee bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke editie het beste bij jou past.

Om de verschillen tussen Windows 10 Home en Pro beter te begrijpen, zullen we verschillende aspecten zoals functies, prestaties, beveiliging en prijsstelling onderzoeken. Aan het einde van deze vergelijking heb je een duidelijk beeld van wat deze twee edities onderscheidt en welke het meest geschikt is voor jouw behoeften.

Lees meer: Windows 10 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90