Loading...

Microsoft Windows 10 Home Retail KEY

8.00

Ervaar een gebruiksvriendelijke en veilige computomgeving met Microsoft Windows 10 Home Retail KEY. Geniet van een scala aan functies die zijn ontworpen om jouw persoonlijke computervaring te verbeteren, zoals Cortana, virtuele bureaubladen en geavanceerde beveiliging. Upgrade vandaag nog en verhoog jouw digitale leven met Microsoft Windows 10 Home Retail KEY.

MICROSOFT WINDOWS 10 HOME RETAIL KEY: ONTKETEN DE KRACHT VAN PRODUCTIVITEIT

Microsoft Windows 10 Home Retail KEY is een productsleutel die wordt gebruikt om de editie van Windows 10 op een apparaat te activeren. Met deze sleutel krijgen gebruikers een echte licentie om toegang te krijgen tot het volledige scala aan functies die beschikbaar zijn in het Windows 10 Home-besturingssysteem, dat is ontworpen voor zowel persoonlijke als professionele gebruikers. Met een reeks nieuwe functies en verbeterde prestaties is Windows 10 Home Retail KEY de ideale keuze voor degenen die hun computer of laptop willen upgraden. In dit artikel zullen we nader ingaan op de belangrijkste kenmerken, voordelen, systeemvereisten en activeringsproces van Microsoft Windows 10 Home Retail KEY.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN: MICROSOFT WINDOWS 10 HOME RETAIL KEY

 1. Startmenu: Het startmenu is opnieuw ontworpen en bevat nu live tiles die realtime updates en meldingen weergeven.
 2. Cortana: Cortana is een persoonlijke assistent die je kan helpen bij het vinden van bestanden, het verzenden van e-mails en het instellen van herinneringen.
 3. Edge: Microsoft Edge is de nieuwe webbrowser die Internet Explorer vervangt. Het heeft een gestroomlijnde interface en is sneller, veiliger en compatibeler met moderne websites.
 4. Snap-assistentie: Met Snap-assistentie kun je eenvoudig vensters op je bureaublad ordenen. Sleep gewoon een venster naar de zijkant van het scherm en Snap-assistentie plaatst het automatisch op zijn plaats.
 5. Virtuele bureaubladen: Virtuele bureaubladen stellen je in staat om meerdere bureaubladen te maken voor verschillende taken, waardoor het gemakkelijker wordt om je werk te organiseren.

VOORDELEN

 1. Verbeterde prestaties: Windows 10 Home is sneller en efficiënter dan eerdere versies van Windows, waardoor het ideaal is voor gebruikers die hoge prestaties eisen.
 2. Verbeterde beveiliging: Windows 10 Home heeft verbeterde beveiligingsfuncties, waaronder Windows Hello en Windows Defender, die helpen bij het beschermen van je gegevens en privacy.
 3. Universal Apps: Windows 10 Home biedt Universal Apps die naadloos werken op alle Windows-apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones.
 4. OneDrive: OneDrive is een cloudopslagoplossing waarmee je jouw bestanden kunt opslaan en openen vanaf elke locatie.
 5. Xbox-integratie: Windows 10 Home integreert met Xbox, waardoor je jouw favoriete Xbox-games op je pc of laptop kunt spelen.

SYSTEEMVEREISTEN:

 • Processor: Een 1 GHz of snellere processor.
 • RAM: 1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits.
 • Harde schijf: 16 GB voor 32-bits of 20 GB voor 64-bits.
 • Grafische kaart: DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0-stuurprogramma.
 • Scherm: Minimale resolutie van 800 x 600 pixels.

ACTIVERING

 • Koop een Microsoft Windows 10 Home Retail KEY.
 • Installeer Windows 10 Home op je computer of laptop.
 • Voer de Microsoft Windows 10 Home Retail KEY in tijdens het activeringsproces.
 • Volg de instructies op het scherm om het activeringsproces te voltooien.
 • Nadat de activering is voltooid, kun je gebruikmaken van alle functies en voordelen van Microsoft Windows 10 Home Retail KEY.

Je moet een schone installatie van Windows 10 Home hebben om de aangeschafte licentiesleutel te gebruiken. Je kunt de licentiesleutel niet gebruiken als een upgradetoets (van Windows 7/8). Houd er ook rekening mee dat deze sleutel slechts EEN Windows-apparaat en slechts EEN keer kan activeren. Na voltooiing van het activeringsproces kun je dezelfde sleutel NIET opnieuw gebruiken, omdat het formatteren van je harde schijf effectief je sleutel verwijdert. Je mag de licentie NIET overdragen naar een ander apparaat.

CONCLUSIE

Microsoft Windows 10 Home is de nieuwste versie van het populaire besturingssysteem dat een scala aan nieuwe functies en verbeterde prestaties biedt. Met verbeterde beveiliging, Universal Apps, OneDrive en Xbox-integratie is Windows 10 Home Retail KEY de ideale keuze voor zowel persoonlijke als professionele gebruikers. Als je jouw computer of laptop wilt upgraden, zorg er dan voor dat je een Microsoft Windows 10 Home Retail KEY aanschaft bij een betrouwbare verkoper.

 • Online activering vindt plaats in het activeringsmenu nadat de installatie is voltooid Microsoft Windows 10 Home Retail KEY is niet gekoppeld aan je Microsoft-account
 • Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een ander apparaat
 • De productsleutel wordt per e-mail naar je verzonden na aankoop
 • Permanente activering
 • Regio: Wereldwijd
 • Meertalig
 • Updates
 • Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer je een bestelling plaatst.
 • E-mailondersteuning

WINDOWS 10 HOME VS. PRO: EEN UITGEBREIDE VERGELIJKING VAN BELANGRIJKE VERSCHILLEN

Bij het kiezen van een besturingssysteem voor je computer is het belangrijk om de editie te kiezen die het beste bij je behoeften past. Microsoft biedt verschillende versies van zijn populaire Windows 10-besturingssysteem, waarbij de Home- en Pro-edities het meest worden gebruikt. In deze uitgebreide vergelijking van Windows 10 Home vs. Pro zullen we de belangrijkste verschillen tussen de twee edities bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke editie het beste bij je past.

Om een beter begrip te krijgen van de verschillen tussen Windows 10 Home en Pro, zullen we verschillende aspecten zoals functies, prestaties, beveiliging en prijsstelling onderzoeken. Aan het einde van deze vergelijking zul je een duidelijk begrip hebben van wat deze twee edities van elkaar onderscheidt en welke het meest geschikt is voor jouw behoeften.

Lees meer: Windows 10 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90