Loading...

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY

15.90

Upgrade jouw apparaat met de Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY en profiteer van geavanceerde beveiligingsfuncties, functionaliteit voor extern bureaublad en groepsbeleidsbeheer. Deze echte licentie is perfect voor individuen en bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige en veilige besturingssysteemervaring. Maak gebruik van de verbeterde productiviteits- en beheertools van Windows 10 Pro met deze OEM-licentie, speciaal afgestemd op jouw apparaat. KAN WORDEN GEBRUIKT OM WINDOWS 7/8 VERSIES TE UPGRADEN.

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO FULL OEM KEY: ONTKETEN DE KRACHT VAN JOUW PC

De Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY is de sleutel tot een naadloze en krachtige computerervaring. Met de release van Windows 10 Pro heeft Microsoft een verscheidenheid aan functies en voordelen geïntroduceerd die tegemoetkomen aan de behoeften van zowel individuele als professionele gebruikers. In dit artikel zullen we de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY, het proces van het activeren van Microsoft Windows, de voordelen ervan en de systeemvereisten die nodig zijn voor een soepele installatie verkennen.

KENMERKEN EN VOORDELEN

De Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY zit boordevol functies die het de ideale keuze maken voor gebruikers die op zoek zijn naar een robuust, veilig en flexibel besturingssysteem. Enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen zijn:

 • a. Verbeterde beveiliging: Windows 10 Pro wordt geleverd met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Windows Defender, BitLocker en Windows Hello, die uitgebreide bescherming bieden tegen virussen, malware en andere bedreigingen.
 • b. Virtuele bureaubladen: Met de functie Taakweergave kunnen gebruikers meerdere virtuele bureaubladen maken om hun geopende toepassingen en bestanden efficiënter te organiseren en beheren.
 • c. Cortana: De intelligente persoonlijke assistent van Microsoft, Cortana, is geïntegreerd in Windows 10 Pro, waardoor gebruikers taken kunnen uitvoeren met spraakopdrachten, herinneringen kunnen instellen, informatie kunnen zoeken en nog veel meer.
 • d. Continuum: Met deze functie kunnen gebruikers naadloos schakelen tussen tablet- en bureaubladmodi, waardoor een consistente gebruikerservaring wordt geboden op verschillende apparaten.
 • e. Extern bureaublad: Windows 10 Pro stelt gebruikers in staat om op afstand toegang te krijgen tot hun computer, zodat ze overal kunnen werken met een internetverbinding.
 • f. Groepsbeleidsbeheer: Deze functie stelt IT-beheerders in staat om meerdere pc’s op een netwerk centraal te beheren en configureren, wat tijd en middelen bespaart.

HET ACTIVEREN VAN MICROSOFT WINDOWS

Het activeren van Microsoft Windows 10 Pro met de FULL OEM KEY is een eenvoudig proces. Volg deze eenvoudige stappen om jouw Windows 10 Pro te activeren:

 • a. Koop een echte Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY bij een betrouwbare verkoper.
 • b. Zorg ervoor dat jouw computer voldoet aan de systeemvereisten voor Windows 10 Pro (later besproken in dit artikel).
 • c. Installeer Windows 10 Pro op jouw computer met behulp van een opstartbare USB-drive of een dvd.
 • d. Tijdens het installatieproces wordt je gevraagd om de Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY in te voeren. Voer de sleutel in wanneer daarom wordt gevraagd.
 • e. Zodra de installatie is voltooid, verbind je jouw computer met internet.
 • f. Windows zal automatisch de echtheid van de Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY verifiëren en jouw kopie van Windows 10 Pro activeren.

Als je tijdens het activeringsproces problemen ondervindt, biedt Microsoft uitgebreide ondersteuning om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

De Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY kan worden gebruikt om Windows 7/8 versies te upgraden. Houd er rekening mee dat deze sleutel slechts ÉÉN Windows-apparaat en slechts ÉÉN keer kan activeren. Na het voltooien van het activeringsproces kun je dezelfde sleutel NIET opnieuw gebruiken, omdat het formatteren van jouw harde schijf effectief de sleutel verwijdert. Je mag de licentie NIET overdragen naar een andere computer.

DE VOORDELEN

Het activeren van Microsoft Windows 10 Pro met een FULL OEM KEY biedt verschillende voordelen, zoals:

 • a. Toegang tot updates: Geactiveerde Windows 10 Pro-gebruikers ontvangen regelmatig updates, waaronder beveiligingspatches, bugfixes en nieuwe functies, zodat jouw systeem up-to-date en veilig blijft.
 • b. Technische ondersteuning: Geactiveerde Windows 10 Pro-gebruikers hebben toegang tot de technische ondersteuning van Microsoft, wat van onschatbare waarde kan zijn bij het oplossen van problemen of het beantwoorden van vragen met betrekking tot het besturingssysteem.
 • c. Personalisatie: Het activeren van jouw kopie van Windows 10 Pro stelt je in staat om jouw bureaublad, vergrendelscherm en verschillende andere instellingen aan te passen, zodat je volledige controle hebt over het uiterlijk en de functionaliteit van jouw pc.
 • d. Verbeterde prestaties: Geactiveerde Windows 10 Pro-gebruikers genieten van optimale prestaties en stabiliteit, omdat Microsoft het besturingssysteem voortdurend optimaliseert om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.
 • e. Voldoen aan de regelgeving: Het gebruik van een geactiveerde kopie van Windows 10 Pro zorgt ervoor dat je voldoet aan de licentievoorwaarden van Microsoft, waardoor je mogelijke juridische problemen of sancties voorkomt.

SYSTEEMVEREISTEN

Voordat je Microsoft Windows 10 Pro activeert met een FULL OEM KEY, zorg ervoor dat jouw computer voldoet aan de volgende minimale systeemvereisten:

 • a. Processor: 1 GHz of snellere compatibele processor
 • b. RAM: 1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits
 • c. Harde schijfruimte: 16 GB voor 32-bits of 20 GB voor 64-bits
 • d. Grafische kaart: DirectX 9 of later met WDDM 1.0-stuurprogramma
 • e. Beeldscherm: 800 x 600 resolutie of hoger
 • f. Internetverbinding: Vereist voor updates en activering

Deze systeemvereisten zijn het minimum dat nodig is voor een basisinstallatie van Windows 10 Pro. Voor het volledige scala aan functies en optimale prestaties wordt aanbevolen om een computer met hogere specificaties te gebruiken.

CONCLUSIE

De Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY biedt een scala aan functies en voordelen die het de ultieme keuze maken voor gebruikers die een veilig, krachtig en flexibel besturingssysteem zoeken. Met het eenvoudige activeringsproces, de vele voordelen en duidelijke systeemvereisten ontgrendelt de Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY het volledige potentieel van jouw pc, zodat je een naadloze en productieve computerervaring kunt beleven.

Mis de kans niet om jouw systeem te upgraden naar Windows 10 Pro en te profiteren van de talloze voordelen die het biedt. Koop vandaag nog een echte Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY en ontdek de ultieme Windows-ervaring.

De Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY kan worden gebruikt om Windows 7/8 versies te upgraden..

 1. Online activering Niet gekoppeld aan jouw Microsoft-account
 2. Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een andere computer
 3. Activeringsinstructies en productsleutel worden per e-mail naar je verzonden na aankoop
 4. Permanente activering
 5. Regio: Wereldwijd
 6. Meertalig
 7. Updates
 8. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd bij het plaatsen van een bestelling.
 9. E-mailondersteuning

WINDOWS 10 HOME VS. PRO: EEN UITGEBREIDE VERGELIJKING VAN BELANGRIJKE VERSCHILLEN

Bij het kiezen van een besturingssysteem voor jouw computer is het belangrijk om de editie te kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Microsoft biedt verschillende versies van het populaire Windows 10-besturingssysteem, waarvan de Home- en Pro-edities het meest worden gebruikt. In deze uitgebreide vergelijking van Windows 10 Home vs. Pro zullen we ingaan op de belangrijkste verschillen tussen de twee, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke editie het meest geschikt is voor jou.

Om een beter begrip te krijgen van de verschillen tussen Windows 10 Home en Pro, zullen we verschillende aspecten zoals functies, prestaties, beveiliging en prijsstelling onderzoeken. Aan het einde van deze vergelijking heb je een duidelijk begrip van wat deze twee edities onderscheidt en welke het meest geschikt is voor jouw behoeften.

Lees meer: Windows 10 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90