Loading...

Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY

13.90

Ontgrendel het volledige potentieel van jouw Windows-besturingssysteem met de Microsoft Windows 10 Pro Full RETAIL KEY. Met deze echte licentie krijg je toegang tot geavanceerde beveiligingsfuncties, remote desktop-mogelijkheden, groepsbeleidsbeheer en meer. Ideaal voor zowel individuen als bedrijven biedt de Full RETAIL KEY overdraagbaarheid, ondersteuning en duurzaamheid voor een naadloze en geoptimaliseerde gebruikerservaring. Upgrade vandaag nog naar Windows 10 Pro en profiteer van verbeterde productiviteit en beheertools. KAN GEBRUIKT WORDEN OM WINDOWS 7 PRO, 8.1 PRO EN WIN 10 HOME VERSIES TE UPGRADEN.

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO FULL RETAIL KEY: ONTGRENDEL HET VOLLEDIGE POTENTIEEL

De Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY is een uitstekende keuze voor individuen en bedrijven die een geavanceerd en functierijk besturingssysteem zoeken. Met deze echte licentie kunnen gebruikers een breed scala aan professionele functies en tools ontgrendelen die de Windows 10 Pro-editie onderscheiden van de Home-editie. In dit artikel zullen we de voordelen van de Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY bespreken en de stappen om deze te activeren voor een naadloze en geoptimaliseerde ervaring.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES EN VOORDELEN VAN MICROSOFT WINDOWS 10 PRO FULL RETAIL KEY

Geavanceerde beveiligingsfuncties: Windows 10 Pro biedt verbeterde beveiligingsfuncties die jouw systeem en gegevens beschermen tegen verschillende bedreigingen. Deze omvatten BitLocker-apparaatversleuteling, Windows Information Protection (WIP) en Windows Defender System Guard, die helpen bij het beschermen van gevoelige informatie en het behouden van de integriteit van het systeem.

 1. Remote Desktop: Met de Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY kunnen gebruikers toegang krijgen tot de Remote Desktop-functie, waarmee ze verbinding kunnen maken met en hun computer kunnen bedienen vanaf een ander apparaat. Deze functie is vooral handig voor bedrijven die meerdere apparaten moeten beheren of toegang moeten hebben tot hun werkcomputers op afstand.

 2. Groepsbeleidsbeheer: Windows 10 Pro bevat de functie Groepsbeleidsbeheer, waarmee IT-beheerders de instellingen voor meerdere apparaten binnen een netwerk centraal kunnen beheren en configureren. Deze functie vereenvoudigt het beheer van apparaten en helpt een consistente gebruikerservaring binnen een organisatie te handhaven.

 3. Aansluiten op domein en Azure Active Directory: Met Windows 10 Pro kunnen gebruikers zich aansluiten bij een domein of verbinding maken met Azure Active Directory (Azure AD) voor vereenvoudigd apparaatbeheer en mogelijkheden voor éénmalige aanmelding (SSO). Deze functies zijn met name gunstig voor bedrijven die veilige toegang tot bedrijfsmiddelen vereisen en gestroomlijnde gebruikersauthenticatie.

 4. Hyper-V Virtualisatie: De Microsoft Windows 10 PRO ontgrendelt ook de Hyper-V-functie, waarmee gebruikers virtuele machines kunnen maken en beheren op hun computers. Deze functie is bijzonder handig voor ontwikkelaars, IT-professionals en veeleisende gebruikers die meerdere besturingssystemen moeten uitvoeren of applicaties in geïsoleerde omgevingen moeten testen.

 5. Windows Sandbox: Windows 10 Pro bevat de Windows Sandbox-functie, waarmee een beveiligde en geïsoleerde omgeving wordt geboden voor het testen van applicaties en het bezoeken van niet-vertrouwde websites. Deze functie helpt jouw hoofdsysteem te beschermen tegen mogelijke beveiligingsbedreigingen en zorgt voor stabiliteit van jouw primaire besturingssysteem.

 6. Toegewezen toegang: De Toegewezen toegang-functie, exclusief voor Windows 10 Pro, stelt organisaties in staat om de toegang van gebruikers tot specifieke apps en instellingen te beperken, waardoor een meer gefocuste en gecontroleerde gebruikerservaring ontstaat. Deze functie is vooral nuttig in scenario’s zoals kiosken of computers voor openbaar gebruik.

 7. Flexibel updatebeheer: Windows 10 Pro biedt bedrijven meer controle over updates via de functie Windows Update for Business. Deze functie stelt IT-beheerders in staat om de implementatie van updates te beheren, onderhoudsvensters in te stellen en specifieke updatebranches te selecteren, waardoor verstoring van bedrijfsactiviteiten tot een minimum wordt beperkt.

HET ACTIVEREN VAN MICROSOFT WINDOWS 10 PRO FULL RETAIL KEY

Volg deze eenvoudige stappen om jouw Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY te activeren:

 1. Ga naar de Windows Instellingen-app door op de Startknop te klikken en het tandwielpictogram te selecteren.
 2. Klik op “Bijwerken en beveiliging” en kies vervolgens “Activering” in het linker menu.
 3. Selecteer “Productcode wijzigen” en voer de 25-karakter productcode in die bij jouw aankoop van de Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY wordt geleverd.
 4. Klik op “Volgende” en volg de instructies op het scherm om het activeringsproces te voltooien.

Houd er rekening mee dat deze sleutel slechts EEN Windows-apparaat en slechts EEN keer kan activeren. Na voltooiing van het activeringsproces kunt je dezelfde sleutel NIET opnieuw gebruiken, aangezien het formatteren van jouw harde schijf effectief de sleutel verwijdert. Je kunt de licentie NIET overdragen naar een andere computer.

DE VOORDELEN VAN EEN FULL RETAIL KEY

Bij het aanschaffen van de Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY kunnen gebruikers profiteren van de volgende voordelen:

 1. Ondersteuning: Gebruikers van de Full RETAIL KEY hebben recht op ondersteuning van Microsoft, zodat ze hulp kunnen krijgen bij mogelijke problemen of vragen met betrekking tot hun Windows 10 Pro-besturingssysteem.
 2. Lange levensduur: De Full RETAIL KEY verloopt niet en blijft geldig voor de levensduur van het apparaat, zodat gebruikers kunnen blijven genieten van de functies en voordelen van Windows 10 Pro zonder onderbrekingen.

Met de Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY kun je upgraden van:

 1. Windows 7 Pro => Windows 10 Pro
 2. Windows 8.1 Pro => Windows 10 Pro
 3. Windows 10 home => Windows 10 Pro

SYSTEEMVEREISTEN VOOR MICROSOFT WINDOWS 10 PRO FULL RETAIL KEY

Om een soepele en efficiënte prestatie van Microsoft Windows 10 Pro Full RETAIL KEY te garanderen, moet jouw apparaat voldoen aan de volgende systeemvereisten:

 1. Processor: 1 GHz of snellere compatibele processor, of een System on a Chip (SoC)-processor.
 2. RAM: 1 GB voor 32-bit of 2 GB voor 64-bit systemen.
 3. Harde Schijfruimte: 32 GB of grotere opslagapparaat (harde schijf of solid-state drive). Houd er rekening mee dat sommige apparaten met opslagcapaciteiten groter dan 16 GB, zoals flashdrives en SD-kaarten, mogelijk niet werken met de Windows 10-installatie.
 4. Grafische kaart: DirectX 9 of later met WDDM 1.0-stuurprogramma.
 5. Display: Een scherm met een minimale resolutie van 800 x 600 pixels. Internetverbinding: Voor updates en activering is internettoegang vereist, evenals voor het gebruik van bepaalde online functies.

Hoewel dit de minimale systeemvereisten zijn voor Windows 10 Pro, wordt aanbevolen om een krachtiger apparaat met hogere specificaties te gebruiken voor optimale prestaties en gebruikerservaring. Voor betere prestaties overweeg een apparaat met een snellere processor, meer RAM en een display met een hogere resolutie.

Houd er rekening mee dat specifieke functies, zoals Hyper-V-virtualisatie, mogelijk aanvullende vereisten hebben. Bijvoorbeeld, Hyper-V vereist een 64-bit systeem met second-level address translation (SLAT)-mogelijkheden en minimaal 4 GB RAM. Zorg ervoor dat je de systeemvereisten controleert voor de specifieke functies die je van plan bent te gebruiken voordat je de installatie uitvoert.

CONCLUSIE

Microsoft Windows 10 PRO biedt een uitgebreide en functierijke gebruikerservaring voor individuen en bedrijven die verbeterde beveiliging, productiviteit en beheertools nodig hebben. Door te kiezen voor de 10 PRO Full RETAIL KEY kunnen gebruikers profiteren van de flexibiliteit en ondersteuning die gepaard gaan met een echte licentie, terwijl ze het volledige potentieel van hun Windows 10 Pro-besturingssysteem benutten.

 • De Microsoft Windows 10 PRO Full RETAIL KEY is niet gekoppeld aan jouw Microsoft-account
 • Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een andere computer
 • De productsleutel wordt per e-mail naar je verzonden na aankoop
 • Permanente activering
 • Regio: Wereldwijd
 • Meertalig
 • Updates
 • Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer je een bestelling plaatst.
 • E-mailondersteuning

WINDOWS 10 HOME VS. PRO: EEN UITGEBREIDE VERGELIJKING VAN BELANGRIJKE VERSCHILLEN

Bij het kiezen van een besturingssysteem voor jouw computer is het belangrijk om de editie te kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Microsoft biedt verschillende versies van zijn populaire Windows 10-besturingssysteem, waarbij de Home- en Pro-edities het meest worden gebruikt. In deze uitgebreide vergelijking van Windows 10 Home vs. Pro zullen we de belangrijkste verschillen tussen de twee edities bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke editie het beste bij jou past.

Om een beter begrip te krijgen van de verschillen tussen Windows 10 Home en Pro, zullen we verschillende aspecten zoals functies, prestaties, beveiliging en prijsstelling onderzoeken. Aan het einde van deze vergelijking heb je een duidelijk beeld van wat deze twee edities onderscheidt en welke het meest geschikt is voor jouw behoeften.

Lees meer: Windows 10 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90