Loading...

Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key

13.90

Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key (Global Meertalig): Een volledige versie van een krachtig en flexibel besturingssysteem ontworpen voor de Europese markt. Biedt hoogwaardige beveiliging, meertalige ondersteuning en is ideaal voor professionals die een efficiënte en conforme software-oplossing nodig hebben.

Ontdek de kracht van Microsoft Windows 10 Pro N: Aangepaste uitmuntendheid voor professionals

Stap in de toekomst van technologie met Microsoft Windows 10 Pro N, speciaal ontworpen voor veeleisende professionals en zakelijke gebruikers. Deze versie van Windows 10 Pro N komt als een retail sleutel en is op maat gemaakt voor gebruikers die een fijn afgewerkte, conforme en efficiënte besturingssysteem eisen. Het biedt alle kernfuncties van Windows 10 Pro zonder media-gerelateerde componenten om te voldoen aan Europese regelgevingen, deze wereldwijde meertalige versie zorgt ervoor dat je de meest gepersonaliseerde en productieve ervaring krijgt, ongeacht waar je bent of welke taal je spreekt.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van Microsoft Windows 10 Pro N: Uitgebreide beveiliging en privacy

 • BitLocker-codering: Bescherm uw gevoelige gegevens met BitLocker’s hoogwaardige coderingsdiensten. Beveilig uw informatie tegen ongeautoriseerde toegang in geval uw apparaat verloren of gestolen is.
 • Windows Information Protection (WIP): Voorkom per ongeluk datalekken via e-mails, sociale media of andere externe platforms. WIP helpt persoonlijke en bedrijfsgegevens gescheiden en veilig te houden.
 •  

Microsoft Windows 10 Pro N: Sterke beheertools voor professionals

 • Groepsbeleidbeheer: Pas werkruimtes aan en controleer instellingen over alle netwerkapparaten, wat zorgt voor consistentie en beveiliging door het hele bedrijf.
 • Remote Desktop: Toegang tot uw computer op afstand, waarbij wereldwijde productiviteit wordt gehandhaafd zonder kwaliteit van toegang op te offeren.
 • Windows-updates voor bedrijven: Blijf up-to-date met de nieuwste updates van Microsoft, die niet alleen de nieuwste functies bieden maar ook de nieuwste beveiligingspatches en prestatieverbeteringen.

Geavanceerde connectiviteit en samenwerking met Windows 10 Pro N

 • Domain Join Services: De domeinverbindingsservice van Windows 10 Pro N stelt gebruikers in staat om naadloos te integreren in zowel bedrijfs- als onderwijsnetwerken. Deze functie is cruciaal voor degenen die toegang nodig hebben tot gedeelde bronnen zoals netwerkbestanden, servers en printers. Het aansluiten bij een domein betekent dat gebruikers een uniform authenticatiesysteem kunnen gebruiken over hun werkcomputers, wat het beheer van verschillende apparaten en bronnen aanzienlijk vereenvoudigt. Dankzij centraal beheer is het ook mogelijk om een grotere beveiliging te garanderen, aangezien beveiligingsbeleid over het netwerk kan worden toegepast.

 • Azure Active Directory Integratie: Azure Active Directory (AAD) is een cloudgebaseerde identiteits- en toegangsbeheerdienst die organisaties in staat stelt om gebruikerslogins en toegang tot cloudapplicaties zoals Microsoft 365, Salesforce, Dropbox en vele anderen te beheren. Integratie met Azure AD in Windows 10 Pro N betekent dat gebruikers kunnen genieten van een uniforme login-ervaring op apparaten en toepassingen, waardoor zowel de productiviteit als de beveiliging worden verbeterd. Azure AD maakt ook extra beveiligingsmaatregelen mogelijk, zoals multi-factor authenticatie (MFA), die van gebruikers extra verificatie vereist bij het inloggen, waardoor betere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang wordt geboden. Bovendien stelt Azure Active Directory beheerders in staat om te monitoren en te reguleren hoe en wanneer gebruikers toegang hebben tot organisatiegegevens, waardoor flexibel toegangsbeheer mogelijk is volgens het beveiligingsbeleid van de organisatie.
 •  

Microsoft Windows 10 Pro N is aangepast voor de Europese markt: Uitsluiting van multimediafuncties

 • Regelgevende naleving: De Europese Unie heeft strikte eisen gesteld aan softwareontwikkelaars met betrekking tot het gebruik van digitale inhoud en media om de privacy en gegevens van consumenten te beschermen. De uitsluiting van multimediafuncties in Windows 10 Pro N zorgt ervoor dat het besturingssysteem volledig voldoet aan deze regelgeving, waardoor gerelateerde juridische risico’s voor zowel gebruikers als bedrijven worden verminderd.

 • Aanpasbaarheid en flexibiliteit: Het uitsluiten van multimediafuncties geeft gebruikers meer controle over hun systeemconfiguratie. Dit stelt professionals en bedrijven in staat om alternatieve mediasoftware te kiezen en te installeren die beter aansluit bij hun specifieke behoeften of voorkeuren. Bijvoorbeeld, sommige gebruikers geven wellicht de voorkeur aan videoweergaveprogramma’s van derden die meer aanpassingsopties bieden of beter compatibel zijn met bepaalde bestandsformaten.

 • Verbeterde veiligheid en stabiliteit: Aangezien multimedia-onderdelen vaak kwetsbaar kunnen zijn voor veiligheidsrisico’s (zoals malware die via mediabestanden wordt verspreid), kan het verwijderen van deze onderdelen uit het besturingssysteem helpen de algehele veiligheid en stabiliteit van het systeem te verhogen. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven waar gegevensbeveiliging van cruciaal belang is.

 • Besparing van middelen: Het uitsluiten van multimediafuncties kan ook helpen de algehele bronnenconsumptie van het besturingssysteem te verminderen. Dit betekent dat het besturingssysteem sneller en efficiënter kan werken op oudere computers of systemen met beperkte hardware, waardoor gebruikers een soepeler en responsiever ervaring krijgen.

Microsoft Windows 10 Pro N is geoptimaliseerd voor prestaties en betrouwbaarheid

 • Snellere opstarttijden: Ervaar een snelheidsboost vanaf het moment dat u start. Windows 10 Pro N is geoptimaliseerd voor efficiëntie, en biedt snelle en responsieve acties.
 • Consistente en vertrouwde gebruikersinterface: Geniet van de soepele, gebruiksvriendelijke interface van Windows 10, die nu nog naadlozer en stabieler is.

Waarom kiezen voor Microsoft Windows 10 Pro N?

Windows 10 Pro N is de ideale oplossing voor gebruikers in de Europese Unie die een krachtig besturingssysteem nodig hebben dat voldoet aan regelgevende normen, maar ook de flexibiliteit en beveiligingsfuncties willen die Windows 10 Pro biedt. Het is met name geschikt voor professionals en organisaties die gegevensbescherming en systeembeheercapaciteiten als een prioriteit beschouwen.

Bovendien, dankzij de wereldwijde meertalige ondersteuning, doorbreekt het taalbarrières, waardoor het een ideale keuze is voor internationale bedrijven en individuen die actief zijn in een diverse taalomgeving. Of u nu een technisch specialist, bedrijfsmanager of een gewone gebruiker bent die duurzaamheid en veiligheid waardeert, Windows 10 Pro N voldoet effectief aan uw behoeften.

Systeemvereisten voor Microsoft Windows 10 Pro N:

De systeemvereisten voor het besturingssysteem Microsoft Windows 10 Pro N zijn vergelijkbaar met de standaardversie van Windows 10 Pro, maar dan zonder multimediafuncties. Hier is een gedetailleerde lijst van vereisten die helpen om de soepele werking en stabiliteit van het besturingssysteem te garanderen:

 • Processor: Ten minste 1 gigahertz (GHz) of snellere processor of SoC (System on a Chip).
 • Geheugen (RAM):
  • 32-bit versie: ten minste 1 gigabyte (GB) RAM
  • 64-bit versie: ten minste 2 gigabyte (GB) RAM
 • Harde schijf:
  • 32-bit versie: 16 gigabyte (GB) vrije schijfruimte
  • 64-bit versie: 20 gigabyte (GB) vrije schijfruimte
 • Grafische kaart: DirectX 9 of later met WDDM 1.0-driver.
 • Beeldscherm: Ten minste 800×600 pixels.
 • Internetverbinding: Vereist voor activatie en sommige functies.
 • Overige vereisten:
  • Een Microsoft-account is vereist voor sommige functies, zoals de Windows Store en gepersonaliseerde instellingen.
  • Sommige functies kunnen aanvullende hardware of software vereisen, zoals een touchscreen voor het gebruik van Windows Ink of TPM (Trusted Platform Module) voor het gebruik van BitLocker.
 • Opmerking:
  • Dit zijn de minimale vereisten. Voor betere prestaties kan krachtigere hardware worden aanbevolen.
  • Het is raadzaam om een back-up van uw gegevens te maken voordat u het besturingssysteem installeert of upgradet.

Windows 10 Pro N biedt alle functies van Windows 10 Pro, behalve Windows Media Player en bepaalde multimediagebonden functies, die zijn verwijderd in overeenstemming met Europese Unie regelgeving.

Installatie en configuratie van Microsoft Windows 10 Pro N

 • Ga naar de link: https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10.

 • Download het Media Creation Tool: Zoek op de pagina naar de knop “Download tool now” onder de sectie “Create Windows 10 installation media” en klik erop om het Media Creation Tool te downloaden.

 • Start het gereedschap: Nadat je het hebt gedownload, start je het Media Creation Tool op je computer.

 • Selecteer de versie: Tijdens het installatieproces kun je de specifieke versie van Windows kiezen die je nodig hebt, zoals Windows 10 Pro N. Zorg ervoor dat je de juiste editie kiest die overeenkomt met je productsleutel.

 • Creëer installatiemedia: Volg de instructies om installatiemedia te maken (USB-flashstation, DVD of ISO-bestand). Dit medium kan worden gebruikt om Windows 10 op je computer te installeren.

 • Installeer Windows: Gebruik het gecreëerde medium om Windows 10 te installeren. Start de computer op vanaf het installatiemedium en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Microsoft Windows 10 Pro N: Verbeterde software- en hardwarecompatibiliteit

Geniet van compatibiliteit met de meeste software en hardware op de markt, waardoor je bestaande apparaten en toepassingen kunt blijven gebruiken zonder problemen. Microsoft Windows 10 Pro N ondersteunt een breed scala aan hardware en software, waardoor het een van de meest veelzijdige besturingssystemen op de markt is.

 • Activering via internet in het activeringsmenu na installatie

 • Niet gekoppeld aan uw Microsoft-account

 • Kan niet worden gebruikt om eerdere versies van Windows te upgraden

 • Kan niet naar een andere computer worden overgedragen of op een ander apparaat opnieuw worden geactiveerd

 • Activeringsinstructies worden verstrekt in de e-mail die met de sleutel is verzonden

 • Permanente activering

 • Regio: Globaal Meertalig

 • Updates mogelijk

 • Factuur wordt automatisch gegenereerd bij het plaatsen van de bestelling

 • E-mail ondersteuning

Samenvatting: Microsoft Windows 10 Pro N

Microsoft Windows 10 Pro N is meer dan alleen een besturingssysteem – het is de basis van je technologische omgeving, aangepast om te voldoen aan de behoeften van veeleisende professionele opstellingen, terwijl het ook voldoet aan Europese normen. Met zijn uitgebreide functieset ondersteunt het de hoogwaardige functionaliteit en samenwerking die moderne gebruikers vereisen, terwijl het flexibiliteit biedt op een meertalig platform.

Kies voor Microsoft Windows 10 Pro N – retail sleutel om je computergebruik naar nieuwe hoogten te tillen, waarbij je productiviteit, veiligheid en naleving verzekert.

Lees meer: Microsoft’s Windows Betaalbaar Gemaakt

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90