Loading...

Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY

8.00

Ontdek de kracht van de Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY voor een naadloze en veilige computerervaring. Verhoog jouw productiviteit met verbeterde beveiliging, veelzijdige functies en gebruiksvriendelijke tools. Upgrade nu om de ultieme Windows-ervaring te ontgrendelen.

MICROSOFT WINDOWS 10 PRO RETAIL KEY: EMPOWER JOUW DIGITALE WERELD

De Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY is jouw paspoort naar een eersteklas computerervaring die kracht, veelzijdigheid en geavanceerde technologie combineert. Ontworpen voor zowel persoonlijke als professionele gebruikers, levert Windows 10 Pro een uitgebreide reeks functies die voldoen aan de diverse behoeften van de moderne technisch onderlegde gebruiker. In dit artikel zullen we ingaan op de belangrijkste functies en voordelen van de Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY, het activatieproces, de voordelen en de systeemvereisten voor een naadloze installatie.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES EN VOORDELEN: MICROSOFT WINDOWS 10 PRO RETAIL KEY

De Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY biedt een overvloed aan functies die het de ideale keuze maken voor gebruikers die een robuust, veilig en flexibel besturingssysteem zoeken. Enkele van de belangrijkste functies en voordelen zijn:

 • a. Geavanceerde beveiliging: Windows 10 Pro wordt geleverd met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Windows Defender, BitLocker en Windows Hello, die uitgebreide bescherming bieden tegen virussen, malware en andere cyberbedreigingen.
 • b. Virtuele bureaubladen: Met de Taakweergave-functie kunnen gebruikers meerdere virtuele bureaubladen maken om hun geopende toepassingen en bestanden efficiënter te organiseren en te beheren.
 • c. Cortana: De intelligente persoonlijke assistent van Microsoft, Cortana, is geïntegreerd in Windows 10 Pro, waardoor gebruikers taken kunnen uitvoeren met spraakopdrachten, herinneringen kunnen instellen, informatie kunnen zoeken en nog veel meer.
 • d. Continuum: Deze functie stelt gebruikers in staat naadloos te schakelen tussen de tablet- en desktopmodus, waardoor een consistente gebruikerservaring wordt geboden op verschillende apparaten.
 • e. Extern bureaublad: Windows 10 Pro stelt gebruikers in staat om op afstand toegang te krijgen tot hun computer, zodat ze overal kunnen werken met een internetverbinding.
 • f. Groepsbeleidsbeheer: Deze functie stelt IT-beheerders in staat om meerdere pc’s op een netwerk centraal te beheren en configureren, waardoor tijd en middelen worden bespaard.

DE VOORDELEN: MICROSOFT WINDOWS 10 PRO RETAIL KEY

Het activeren van Microsoft Windows 10 Pro met een Retail KEY biedt verschillende voordelen, zoals:

 • a. Toegang tot updates: Geactiveerde Windows 10 Pro-gebruikers ontvangen regelmatig updates, waaronder beveiligingspatches, bugfixes en nieuwe functies, zodat jouw systeem up-to-date en veilig blijft.
 • b. Technische ondersteuning: Geactiveerde Windows 10 Pro-gebruikers hebben toegang tot technische ondersteuning van Microsoft, wat van onschatbare waarde kan zijn bij het oplossen van problemen of het beantwoorden van vragen met betrekking tot het besturingssysteem.
 • c. Personalisatie: Het activeren van jouw kopie van Windows 10 Pro stelt je in staat om jouw bureaublad, vergrendelingsscherm en verschillende andere instellingen aan te passen, zodat je volledige controle hebt over het uiterlijk en de functionaliteit van jouw pc.
 • d. Verbeterde prestaties: Geactiveerde Windows 10 Pro-gebruikers genieten van optimale prestaties en stabiliteit, aangezien Microsoft het besturingssysteem voortdurend optimaliseert om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.
 • e. Compliance: Het gebruik van een geactiveerde kopie van Windows 10 Pro zorgt ervoor dat je voldoet aan de licentievoorwaarden van Microsoft, waardoor mogelijke juridische problemen of boetes worden voorkomen.

HET ACTIVEREN VAN MICROSOFT

Het activeren van Microsoft Windows 10 Pro met de Retail KEY is een eenvoudig proces. Volg deze eenvoudige stappen om jouw Windows 10 Pro te activeren:

 • a. Koop een echte Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY bij een betrouwbare verkoper.
 • b. Zorg ervoor dat jouw computer voldoet aan de systeemvereisten voor Windows 10 Pro (besproken in dit artikel).
 • c. Installeer Windows 10 Pro op jouw computer.
 • d. Tijdens het installatieproces wordt je gevraagd om de Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY in te voeren. Voer de sleutel in wanneer daarom wordt gevraagd.
 • e. Zodra de installatie is voltooid, verbind je jouw computer met internet. f. Windows controleert automatisch de authenticiteit van de Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY en activeert jouw kopie van Windows 10 Pro.

Als je tijdens het activatieproces problemen ondervindt, biedt Microsoft uitgebreide ondersteuning om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Je moet een nieuwe, schone installatie van Windows 10 Pro hebben om de productsleutel te gebruiken. Je kunt de productsleutel niet gebruiken als een upgrade-sleutel (Windows 7/8). Houd er ook rekening mee dat deze sleutel slechts EEN Windows-apparaat en slechts EEN keer kan activeren. Na voltooiing van het activatieproces kun je dezelfde sleutel NIET opnieuw gebruiken, omdat het formatteren van jouw harde schijf effectief jouw sleutel wist. Je mag de licentie NIET overdragen naar een andere computer.

SYSTEEMVEREISTEN

Voordat je Microsoft Windows 10 Pro activeert met een Retail KEY, zorg ervoor dat jouw computer voldoet aan de volgende minimale systeemvereisten:

 • a. Processor: 1 GHz of snellere compatibele processor.
 • b. RAM: 1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits.
 • c. Schijfruimte: 16 GB voor 32-bits of 20 GB voor 64-bits.
 • d. Grafische kaart: DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0-stuurprogramma.
 • e. Beeldscherm: Beeldschermresolutie van 800 x 600 pixels of hoger.
 • f. Internetverbinding: Vereist voor updates en activering.

Deze systeemvereisten zijn het minimum dat nodig is voor een basisinstallatie van Windows 10 Pro. Voor het volledige scala aan functies en optimale prestaties wordt het echter aanbevolen om een computer te gebruiken met hogere specificaties.

CONCLUSIE

Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY biedt een scala aan functies en voordelen die het de ultieme keuze maken voor gebruikers die op zoek zijn naar een veilig, krachtig en veelzijdig besturingssysteem. Met het eenvoudige activatieproces, de talloze voordelen en duidelijke systeemvereisten stelt de Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY gebruikers in staat om het volledige potentieel van hun pc te benutten, voor een naadloze en productieve computerervaring.

Mis de kans niet om jouw systeem te upgraden naar Windows 10 Pro en te profiteren van de vele voordelen die het biedt. Koop vandaag nog een echte Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY en geef jouw digitale wereld de kracht die het verdient.

 • Online activatie in het activatiemenu vindt plaats nadat de installatie is voltooid.

 • Niet gekoppeld aan jouw Microsoft-account.

 • Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een andere computer.

 • Activatie-instructies en productsleutel worden per e-mail naar je verzonden na aankoop.

 • Permanente activatie.

 • Regio: Wereldwijd.

 • Meertalig.

 • Updates.

 • Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer je een bestelling plaatst.

 • Ondersteuning via e-mail.

WINDOWS 10 HOME VS. PRO: EEN UITGEBREIDE VERGELIJKING VAN DE BELANGRIJKSTE VERSCHILLEN

Bij het selecteren van een besturingssysteem voor jouw computer is het belangrijk om de editie te kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Microsoft biedt verschillende versies van haar populaire besturingssysteem Windows 10, waarbij de Home- en Pro-edities het meest worden gebruikt. In deze uitgebreide vergelijking van Windows 10 Home vs. Pro zullen we ingaan op de belangrijkste verschillen tussen de twee, om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over welke editie het beste bij jou past.

Om de verschillen tussen Windows 10 Home en Pro beter te begrijpen, zullen we verschillende aspecten zoals functies, prestaties, beveiliging en prijzen onderzoeken. Aan het einde van deze vergelijking zul je een duidelijk begrip hebben van wat deze twee edities onderscheidt en welke het meest geschikt is voor jouw behoeften.

Lees meer: Windows 10 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90