Loading...

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Cd Key Global

14.90

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter is een krachtige en schaalbare serveroplossing, speciaal ontworpen voor organisaties met grote virtualisatiebehoeften. Het biedt geavanceerde functies, verbeterde prestaties en verbeterde beveiliging, waardoor het de ideale keuze is voor bedrijven die een betrouwbaar en efficiënt datacenterplatform zoeken.

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter: Een robuuste en schaalbare oplossing voor uw virtualisatiebehoeften

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter is het ultieme serverplatform voor bedrijven met veeleisende virtualisatie- en datacentervereisten. Dit geavanceerde serverbesturingssysteem biedt een krachtige, betrouwbare en schaalbare oplossing voor organisaties van elke omvang. Met verbeterde functies en verbeterde prestaties biedt het de tools en mogelijkheden die nodig zijn om uw datacenter te optimaliseren en uw activiteiten te stroomlijnen.

Belangrijkste functies

 1. Geavanceerde virtualisatie: Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter ondersteunt een onbeperkt aantal virtuele machines, zodat uw organisatie kan meegroeien naar behoefte.
 2. Verbeterde opslagmogelijkheden: Met Storage Spaces en Storage Tiering kunt u de efficiëntie en prestaties van opslag maximaliseren, terwijl kosten worden geminimaliseerd.
 3. Verbeterd netwerken: Geavanceerde netwerkfuncties zoals NIC Teaming en Quality of Service (QoS) zorgen voor betere netwerkprestaties en beheerbaarheid.
 4. DirectAccess: Veilige toegang tot de bronnen van uw organisatie zonder de noodzaak van een VPN, wat de externe toegang en beveiliging verbetert.
 5. Dynamic Access Control: Verhoog de beveiliging en naleving met gedetailleerde controle over de toegang tot bestanden en mappen op basis van gebruikersclaims en apparaateigenschappen.
 6. Failover Clustering: Verbeter de beschikbaarheid en minimaliseer downtime met geavanceerde clusteringfuncties, waaronder Cluster-Aware Updating en prioritering van virtuele machines.
 7. PowerShell 4.0: Vereenvoudig beheer en automatisering met een geüpgrade scripttaal die nieuwe functies en verbeterde prestaties biedt.

Voordelen

 1. Schaalbaarheid: Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter stelt uw organisatie in staat om te groeien en zich aan te passen aan veranderende behoeften, met ondersteuning voor een onbeperkt aantal virtuele machines.
 2. Efficiëntie: Optimaliseer uw datacenter met verbeterde opslag-, netwerk- en beheermogelijkheden.
 3. Beveiliging: Bescherm uw gegevens en infrastructuur met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals DirectAccess en Dynamic Access Control.
 4. Betrouwbaarheid: Minimaliseer downtime en zorg voor de beschikbaarheid van uw services met Failover Clustering en andere high-availability-functies.

Systeemvereisten voor Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter

 1. Processor: Minimaal 1,4 GHz 64-bits processor
 2. Geheugen: Minimaal 512 MB RAM
 3. Schijfruimte: Minimaal 32 GB beschikbare schijfruimte
 4. Netwerk: Gigabit Ethernet-adapter (10/100/1000baseT PHY/MAC)
 5. Grafisch: Super VGA (800 x 600) of monitor met hogere resolutie
 6. Optische drive: DVD-ROM-drive (indien installeren vanaf dvd-media)
 7. Internet: Sommige functies vereisen een internetverbinding

Activeren van Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter

Volg deze stappen om uw Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Cd Key Global te activeren:

 1. Koop een echte Windows Server 2012 R2 Datacenter productcode.
 2. Installeer het Windows Server 2012 R2 Datacenter besturingssysteem op uw server.
 3. Voer tijdens de installatie de productcode in wanneer daarom wordt gevraagd.
 4. Maak na de installatie verbinding met internet om de productcode automatisch te activeren.
 5. Als activering niet lukt, kunt u ook telefonisch activeren of contact opnemen met Microsoft-ondersteuning voor hulp.

De productcode is geldig voor 1 computer en 1 installatie. Als u verwijdert/herinstalleert, moet u een nieuwe code aanschaffen. Beschikbare talen: Meertalig

Conclusion

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter is een uitstekende keuze voor organisaties die een krachtige, schaalbare en betrouwbare serveroplossing nodig hebben. De geavanceerde virtualisatiemogelijkheden, verbeterde opslag- en netwerkfuncties en verbeterde beveiligingsopties maken het een ideaal platform voor bedrijven die hun datacenteractiviteiten willen optimaliseren. Met Windows Server 2012 R2 Datacenter kunt u erop vertrouwen dat de serverinfrastructuur van uw organisatie goed is uitgerust om de uitdagingen van de steeds veranderende technologische omgeving aan te gaan.

Lees meer: Vergelijking van Microsoft Server edities

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90