Loading...

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Cd Key Global

14.80

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard is een veelzijdig en krachtig serverbesturingssysteem dat is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van bedrijven wereldwijd. Met zijn uitgebreide functies en verbeterde prestaties biedt deze wereldwijde CD-sleutel editie een naadloze en efficiënte ervaring voor het beheer van servers, waardoor het een ideale keuze is voor organisaties die een betrouwbare en schaalbare oplossing zoeken voor hun IT-infrastructuur.

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard - Een efficiënte en betrouwbare oplossing voor moderne IT-infrastructuur

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard is een krachtig en functierijk serverbesturingssysteem dat specifiek is ontworpen om te voldoen aan de groeiende behoeften van bedrijven over de hele wereld. Deze betrouwbare en schaalbare oplossing biedt een breed scala aan functies die organisaties helpen hun IT-infrastructuur te optimaliseren, serverbeheer te verbeteren en de algehele prestaties te verbeteren.

Belangrijkste functies

 1. Verbeterde Hyper-V: Windows Server 2012 R2 Standard wordt geleverd met een aanzienlijk verbeterd Hyper-V virtualisatieplatform, dat betere schaalbaarheid, prestaties en flexibiliteit biedt. Het ondersteunt tot 64 virtuele processors en 1 TB geheugen voor virtuele machines, waardoor organisaties veeleisende toepassingen in gevirtualiseerde omgevingen kunnen uitvoeren.
 2. Opslagruimten: Met deze functie kunnen organisaties flexibele en schaalbare opslagoplossingen creëren met behulp van standaard hardware. Opslagruimten biedt geavanceerde mogelijkheden voor opslagbeheer, zoals dunne allocatie, gegevens-deduplicatie en automatische niveaueringsmogelijkheden, waarmee de opslagbenutting en -prestaties worden geoptimaliseerd.
 3. Dynamische toegangscontrole: Met Dynamische toegangscontrole kunnen organisaties meer gedetailleerde en flexibele toegangsbeheerbeleid implementeren voor hun bestandsservers. Deze functie stelt beheerders in staat beveiligingsbeleid te definiëren op basis van gebruikersattributen, apparaatclaims en bron-eigenschappen, waardoor betere beveiliging en naleving wordt geboden.
 4. Verbeterde externe bureaubladservices: Windows Server 2012 R2 Standard biedt verbeterde externe bureaubladservices, waaronder RemoteFX en RemoteApp, waarmee een betere gebruikerservaring wordt geboden voor externe gebruikers. Deze functie ondersteunt de nieuwste grafisch-intensieve toepassingen en biedt verbeterde audiokwaliteit en videoweergave.
 5. DirectAccess: Met deze functie wordt externe toegang voor gebruikers vereenvoudigd door een naadloze en veilige verbinding met bedrijfsmiddelen te bieden zonder de noodzaak van een VPN. DirectAccess stelt beheerders in staat externe apparaten efficiënter te beheren en biedt betere naleving van bedrijfsbeveiligingsbeleid.

Voordelen

 1. Schaalbaarheid en prestaties: Windows Server 2012 R2 Standard biedt uitstekende schaalbaarheid en prestatiecapaciteiten, waardoor organisaties toenemende werkbelastingen efficiënt kunnen verwerken. Het verbeterde Hyper-V virtualisatieplatform en de verbeterde opslagbeheerfuncties zorgen voor optimale benutting van resources en prestaties.

 2. Verbeterde beveiliging: De functies Dynamische toegangscontrole en DirectAccess helpen organisaties meer gedetailleerde en flexibele toegangsbeheerbeleid te implementeren, waardoor de algehele beveiliging en naleving worden verbeterd.

 3. Vereenvoudigd beheer: Windows Server 2012 R2 Standard biedt vereenvoudigd serverbeheer via de Server Manager-console, PowerShell-automatisering en verbeterde externe bureaubladservices, waardoor het voor beheerders gemakkelijker wordt om de serverinfrastructuur te beheren en te onderhouden.

 4. Kosteneffectief: Met de geavanceerde opslagbeheerfuncties maakt Windows Server 2012 R2 Standard het voor organisaties mogelijk om de opslagbenutting te optimaliseren en kosten die verband houden met opslaghardware te verminderen.

Systeemvereisten

Om Windows Server 2012 R2 Standard te installeren en uit te voeren, moeten de volgende minimale systeemvereisten worden voldaan:

 1. Processor: 1,4 GHz 64-bits processor
 2. Geheugen: 512 MB RAM
 3. Opslagruimte: Minimaal 32 GB beschikbare harde schijfruimte
 4. Netwerk: Gigabit Ethernet-adapter
 5. Beeldscherm: Super VGA (800 x 600) of hogere resolutie monitor
 6. Optische drive: DVD-ROM drive (indien installeren vanaf DVD-media)

Activeren

Om Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard te activeren, moet u een echte productsleutel aanschaffen. Zodra u de productsleutel heeft, volgt u deze stappen om het besturingssysteem te activeren:

 1. Installeer Windows Server 2012 R2 Standard op uw server.
 2. Open het venster Systeemeigenschappen.
 3. Klik op de optie “Windows activeren”.
 4. Voer de productsleutel in en volg de instructies op het scherm om het activeringsproces te voltooien.

De productsleutel is geldig voor 1 computer en 1 installatie. Als u de software verwijdert/herinstalleert, moet u een nieuwe productsleutel aanschaffen. Beschikbare talen: Meertalig

Conclusie

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard is een betrouwbaar en functierijk serverbesturingssysteem dat een breed scala aan voordelen biedt voor organisaties die hun IT-infrastructuur willen optimaliseren. Dankzij de geavanceerde functies, zoals verbeterde Hyper-V, opslagruimten en verbeterde externe bureaubladservices, is het een ideale keuze voor bedrijven die een robuuste, schaalbare en beveiligde oplossing voor hun serverbehoeften zoeken. 

Door gebruik te maken van de krachtige mogelijkheden van Windows Server 2012 R2 Standard kunnen organisaties het serverbeheer verbeteren, de prestaties verhogen en kosten verlagen die verband houden met opslaghardware. Het is een kosteneffectieve en efficiënte optie voor moderne IT-infrastructuur, of u nu een kleine ondernemer bent of een organisatie op ondernemingsniveau.

Lees meer: Vergelijking van Microsoft Server edities

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90