Loading...

Microsoft Windows Server Essentials 2022 Cd Key Global

19.90

Microsoft Windows Server Essentials 2022 Cd Key Global is een uitgebreide serveroplossing die speciaal is ontworpen voor kleine bedrijven. Met zijn vereenvoudigde interface en gebruiksvriendelijke beheertools biedt het een betrouwbare en veilige basis voor de IT-infrastructuur van uw organisatie. Windows Server Essentials 2022 biedt robuuste gegevensbescherming, naadloze integratie met cloudservices en verbeterde externe toegangsmogelijkheden, waardoor het de perfecte keuze is voor kleine bedrijven die hun serveromgeving willen optimaliseren en de productiviteit willen verbeteren.

Uitverkocht

Microsoft Windows Server Essentials 2022: De ultieme serveroplossing voor kleine bedrijven

Microsoft Windows Server Essentials 2022 biedt een alles-in-één serveroplossing die speciaal is afgestemd op kleine bedrijven. Terwijl kleine bedrijven blijven groeien en zich aanpassen aan de voortdurend veranderende wereld van technologie, is het hebben van een krachtige en betrouwbare serveroplossing essentieel. Met zijn gestroomlijnde interface, robuuste functies en naadloze cloudintegratie is Windows Server Essentials 2022 de perfecte keuze voor elke organisatie die haar IT-infrastructuur wil optimaliseren.

Belangrijkste kenmerken van Microsoft Windows Server Essentials 2022

 1. Vereenvoudigd beheer: Windows Server Essentials 2022 biedt een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor het voor kleine bedrijfseigenaren gemakkelijk is om hun serverinfrastructuur te beheren zonder geavanceerde IT-kennis nodig te hebben.
 2. Gegevensbescherming: Robuuste gegevensbeschermingsfuncties, waaronder back-up- en herstelhulpmiddelen, zorgen ervoor dat uw kritieke bedrijfsgegevens altijd veilig en toegankelijk zijn.
 3. Integratie met cloudservices: Naadloze integratie met populaire cloudservices zoals Microsoft 365 en Azure stelt u in staat te profiteren van de nieuwste op de cloud gebaseerde toepassingen en services.
 4. Externe toegang: Verbeterde externe toegangsmogelijkheden stellen werknemers in staat om veilig toegang te krijgen tot bedrijfsmiddelen vanaf elke locatie, waardoor de productiviteit en samenwerking worden verbeterd.
 5. Storage Spaces Direct: Maak eenvoudig flexibele en schaalbare opslagoplossingen die met uw bedrijf kunnen meegroeien.
 6. Virtualisatie: Maak gebruik van Hyper-V-technologie om virtuele machines te maken en te beheren, waardoor hardwarebronnen worden geoptimaliseerd en de algehele kosten worden verlaagd.

Voordelen van Microsoft Windows Server Essentials 2022

 1. Kosteneffectief: Microsoft Windows Server Essentials 2022 is speciaal ontworpen voor kleine bedrijven en biedt een betaalbare serveroplossing zonder concessies te doen aan prestaties of betrouwbaarheid.
 2. Schaalbaarheid: Naarmate uw bedrijf groeit, kan Windows Server Essentials 2022 eenvoudig worden geschaald om aan uw groeiende behoeften te voldoen.
 3. Verbeterde beveiliging: Geavanceerde beveiligingsfuncties helpen uw bedrijf te beschermen tegen potentiële bedreigingen en kwetsbaarheden.
 4. Verbeterde productiviteit: Met verbeterde externe toegangsmogelijkheden kunnen werknemers veilig vanaf elke locatie werken, wat de algehele productiviteit en samenwerking bevordert.
 5. Vereenvoudigd beheer: De gebruiksvriendelijke interface maakt het voor kleine bedrijfseigenaren eenvoudig om hun IT-infrastructuur te beheren zonder uitgebreide technische kennis te hebben.

Systeemvereisten

 1. Processor: 1,4 GHz (64-bits) of sneller
 2. RAM: 2 GB (minimum), 4 GB (aanbevolen)
 3. Vrije schijfruimte: 160 GB of meer
 4. Netwerkadapter: Gigabit Ethernet-adapter (10/100/1000baseT PHY/MAC)
 5. Internetverbinding: Breedbandinternetverbinding (voor updates en cloudintegratie)
 6. Overige vereisten: DVD-station, Super VGA (1024 x 768) of monitor met hogere resolutie, toetsenbord en muis

Activeren

Volg deze stappen om Microsoft Windows Server Essentials 2022 Cd Key Global te activeren:

 • Koop een echte Cd Key Global voor Windows Server Essentials 2022
 • Installeer Windows Server Essentials 2022 op uw server
 • Voer tijdens het installatieproces de Cd Key in wanneer daarom wordt gevraagd om uw exemplaar van Windows Server Essentials 2022 te activeren.
 • Voltooi het installatie- en configuratieproces en uw server is klaar voor gebruik met een volledig geactiveerde en authentieke versie van Windows Server Essentials 2022.

Product key is geldig voor 1 computer en 1 installatie. Als u de software verwijdert/herinstalleert, moet u een nieuwe key aanschaffen. Beschikbare talen: meertalig

Conclusie

Microsoft Windows Server Essentials 2022 biedt een allesomvattende serveroplossing voor kleine bedrijven, waardoor een solide basis wordt geboden voor de IT-infrastructuur van uw organisatie. Met zijn vereenvoudigde beheerinterface, robuuste gegevensbeschermingsfuncties, naadloze cloudintegratie en verbeterde externe toegangsmogelijkheden is Windows Server Essentials 2022 de ideale keuze voor elk klein bedrijf dat zijn serveromgeving wil optimaliseren. Door te investeren in een echte Windows Server Essentials Cd Key Global, kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf toegang heeft tot de nieuwste functies en beveiligingsupdates, zodat uw server soepel en veilig blijft werken. Lees meer: Vergelijking van Microsoft Server edities

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90