Loading...

Vmware vCenter Server 7 Standard Cd Key Global

30.00

SKU: VMW-VCS-7-S-CKG Tags: , , , ,

Vmware vCenter Server 7 Standard is een krachtige en uitgebreide serverbeheeroplossing die is ontworpen om de administratie van gevirtualiseerde omgevingen te vereenvoudigen en stroomlijnen. Met dit centrale platform kunnen gebruikers efficiënt hun virtuele infrastructuur beheren, monitoren en controleren, inclusief VM’s, hosts en netwerken. Deze editie biedt geavanceerde functies zoals geautomatiseerde provisioning, hoge beschikbaarheid en naadloze integratie met andere VMware-producten, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die hun mogelijkheden voor virtualisatiebeheer willen optimaliseren.

Vmware vCenter Server 7 Standard Cd Key Global: Stroomlijn het beheer van uw virtuele infrastructuur

Vmware vCenter Server 7 Standard is een geavanceerde serverbeheersoftware die is ontworpen om het beheer van gevirtualiseerde omgevingen te centraliseren en te optimaliseren. Deze geavanceerde oplossing biedt IT-professionals de tools die ze nodig hebben om hun volledige virtuele infrastructuur te beheren, monitoren en controleren, inclusief virtuele machines (VM’s), hosts en netwerken, allemaal vanuit één gebruiksvriendelijk platform. Met zijn uitgebreide set functies is Vmware vCenter Server 7 Standard een onmisbaar instrument voor bedrijven die de efficiëntie en effectiviteit van hun virtualisatiebeheerprocessen willen verbeteren.

Belangrijkste kenmerken

 1. Gecentraliseerd beheer: Vmware vCenter Server 7 Standard consolideert het beheer van uw virtuele omgeving, waardoor u alle aspecten van uw infrastructuur vanuit één console kunt beheren.
 2. Schaalbaarheid: Beheer en schaal uw virtuele infrastructuur eenvoudig om te voldoen aan groeiende zakelijke behoeften zonder concessies te doen aan prestaties of beveiliging.
 3. Geautomatiseerde provisioning: Vereenvoudig de implementatie en het beheer van VM’s, hosts en clusters met geautomatiseerde provisioning- en levenscyclusbeheertools.
 4. Hoge beschikbaarheid: Zorg voor continue uptime voor uw bedrijfskritieke applicaties met ingebouwde hoge beschikbaarheid en fouttolerantiefuncties.
 5. Intelligent Resource Management: Optimaliseer het gebruik van uw resources met intelligente workloadplaatsing en load balancing-mogelijkheden, waardoor prestaties en efficiëntie worden gemaximaliseerd.
 6. Naadloze integratie: Profiteer van naadloze integratie met andere VMware-producten en oplossingen van derden, waardoor het beheer van uw volledige virtuele ecosysteem wordt vereenvoudigd.
 7. Robuuste beveiliging: Bescherm uw virtuele infrastructuur met geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder op rollen gebaseerde toegangscontrole, versleuteling en nalevingsmonitoring.

Voordelen

 1. Verbeterde efficiëntie: Door het beheer van uw virtuele omgeving te centraliseren, stelt Vmware vCenter Server 7 Standard u in staat om de bedrijfsvoering te stroomlijnen en tijd te besparen op routinetaken.
 2. Verminderde complexiteit: Vereenvoudig het beheer van uw virtuele infrastructuur met een intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke tools, waardoor het eenvoudiger wordt om uw omgeving te beheren en te onderhouden.
 3. Verbeterde prestaties: Intelligent resourcebeheer en load balancing-functies zorgen voor optimale prestaties voor uw applicaties en services, waardoor het rendement op uw IT-investeringen wordt gemaximaliseerd.
 4. Toegenomen flexibiliteit: Pas uw virtuele infrastructuur eenvoudig aan aan veranderende zakelijke behoeften met de schaalbaarheid en automatiseringsmogelijkheden die Vmware vCenter Server 7 Standard biedt.
 5. Verhoogde beveiliging: Bescherm uw gegevens en zorg voor naleving met robuuste beveiligingsfuncties, waaronder op rollen gebaseerde toegangscontrole en versleuteling.
 6. Kostenbesparing: Door het optimaliseren van het gebruik van uw resources en het vereenvoudigen van beheerprocessen kan Vmware vCenter Server 7 Standard helpen zowel operationele als kapitaalkosten te verlagen.

Systeemvereisten

 • Processor: 2 of meer vCPUs, 64-bit x86-processor
 • Geheugen: Minimaal 8 GB RAM, aanbevolen 16 GB RAM
 • Opslag: Minimaal 280 GB, aanbevolen 300 GB of meer
 • Netwerk: 1 Gigabit Ethernet-adapter (10 Gigabit aanbevolen voor grotere omgevingen)
 • Ondersteunde besturingssystemen: VMware vSphere 7.x

Activeren

Volg deze stappen om Vmware vCenter Server 7 Standard te activeren:

 1. Koop een Vmware vCenter Server 7 Standard Cd Key Global.
 2. Download en installeer de Vmware vCenter Server 7 Standard-software van de VMware-website.
 3. Start de software en voer de verstrekte Cd Key in tijdens het activeringsproces.
 4. Volg de instructies op het scherm om de activering te voltooien.

Conclusie

Vmware vCenter Server 7 Standard is een onmisbaar instrument voor bedrijven die hun processen voor virtualisatiebeheer willen optimaliseren. Met zijn gecentraliseerde platform, geavanceerde functies en naadloze integratie met andere VMware-producten, stelt deze oplossing IT-professionals in staat om hun virtuele infrastructuur efficiënt te beheren, monitoren en controleren. 

Door het vereenvoudigen van beheerprocessen en het zorgen voor optimale prestaties kan Vmware vCenter Server 7 Standard organisaties helpen kosten te verlagen, de beveiliging te verbeteren en zich gemakkelijker aan te passen aan veranderende zakelijke behoeften. Als u uw virtualisatiebeheer naar een hoger niveau wilt tillen, overweeg dan om vandaag nog te investeren in Vmware vCenter Server 7 Standard Cd Key Global.

Lees meer: Vergelijking van Microsoft Server edities

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90