Loading...

VMware vSphere 6 Enterprise Plus Cd Key Global

23.80

SKU: VMW-VS-6-EP-CKG Tags: , , , , ,

VMware vSphere 6 Enterprise Plus is een krachtig virtualisatieplatform dat geavanceerde mogelijkheden biedt om datacenteractiviteiten te stroomlijnen, de prestaties te verbeteren en het gebruik van resources te optimaliseren. Met functies zoals Distributed Resource Scheduler, Storage vMotion en High Availability is het de ideale oplossing voor bedrijven die een robuuste en schaalbare virtuele infrastructuur willen opbouwen. Ervaar de voordelen van virtualisatie op het volgende niveau met VMware vSphere 6 Enterprise Plus.

VMware vSphere 6 Enterprise Plus - Uitgebreide virtualisatie voor hoogwaardige datacenters

VMware vSphere 6 Enterprise Plus is een uitgebreid virtualisatieplatform dat organisaties in staat stelt om hun datacenters om te vormen tot hoogwaardige, efficiënte en flexibele virtuele infrastructuren. Deze krachtige oplossing biedt geavanceerde functies en mogelijkheden om resources te beheren, te monitoren en te optimaliseren in de volledige IT-infrastructuur. Met VMware vSphere 6 Enterprise Plus kunnen bedrijven hun fysieke servers consolideren, de operationele kosten verlagen en de operationele efficiëntie verhogen.

Belangrijkste kenmerken

 1. Distributed Resource Scheduler (DRS): Balanceert automatisch de workloads over de cluster, zorgt voor optimale resource-utilisatie en prestaties. Storage vMotion: Migreert naadloos live virtuele machines tussen storage arrays zonder downtime, verbetert de efficiëntie en het beheer van opslag.
 2. High Availability (HA): Start automatisch mislukte virtuele machines opnieuw op een andere host, minimaliseert downtime en verbetert de beschikbaarheid van toepassingen.
 3. Fault Tolerance (FT): Biedt continue beschikbaarheid voor kritieke toepassingen door het behouden van een secundaire virtuele machine die synchroon loopt met de primaire virtuele machine.
 4. vSphere Replication: Maakt efficiënte en flexibele gegevensbescherming mogelijk door replicatie van virtuele machines tussen locaties.
 5. vSphere Auto Deploy: Vereenvoudigt het proces van implementatie en bijwerken van ESXi-hosts door automatisering van het installatieproces.
 6. vSphere Content Library: Beheert centraal sjablonen van virtuele machines, ISO-afbeeldingen en scripts, stroomlijnt het implementatieproces en vermindert administratieve overhead.

Voordelen

 1. Serverconsolidatie: VMware vSphere 6 Enterprise Plus stelt bedrijven in staat hun fysieke servers te consolideren, waardoor hardware- en operationele kosten worden verlaagd en het gebruik van resources wordt geoptimaliseerd.
 2. Verbeterde prestaties: Geavanceerde functies zoals DRS, Storage vMotion en HA zorgen voor optimale prestaties, verminderen downtime en zorgen voor naadloze operaties.
 3. Vereenvoudigd beheer: Gecentraliseerde beheertools en een intuïtieve interface vereenvoudigen het beheer van virtuele omgevingen, waardoor IT-personeel zich kan richten op strategische initiatieven.
 4. Verbeterde beveiliging: Ingebouwde beveiligingsfuncties zoals vSphere-encryptie en veilig opstarten beschermen gevoelige gegevens en zorgen voor naleving van industriestandaarden.
 5. Verhoogde flexibiliteit: De ondersteuning voor een breed scala aan besturingssystemen en toepassingen stelt bedrijven in staat de oplossingen te implementeren die het beste aan hun behoeften voldoen.

Systeemvereisten

 1. CPU: Intel- of AMD x86-processor met 2 of meer cores
 2. Geheugen: Minimaal 4 GB RAM, aanbevolen 8 GB of meer
 3. Schijfruimte: Minimaal 1 GB voor ESXi, extra ruimte voor VM-opslag
 4. Netwerk: Gigabit Ethernet-adapter (10/100/1000) VMware vCenter Server: Vereist voor het beheer van vSphere-omgevingen

Activeren

Volg deze stappen om VMware vSphere 6 Enterprise Plus te activeren:

 1. Koop een VMware vSphere 6 Enterprise Plus Cd Key Global.
 2. Registreer voor een VMware-account of log in op uw bestaande account.
 3. Voer de licentiesleutel in in het “My VMware”-portaal onder “Licentie & Download”.
 4. Download de vSphere-installatiebestanden en volg de installatie-instructies.
 5. Voer tijdens het installatieproces de licentiesleutel in wanneer daarom wordt gevraagd.
 6. Voltooi de installatie en uw VMware vSphere 6 Enterprise Plus-omgeving wordt geactiveerd en is klaar voor gebruik.

Conclusie

VMware vSphere 6 Enterprise Plus biedt een geavanceerd virtualisatieplatform voor organisaties die hun datacenterresources willen consolideren, de prestaties willen verbeteren en de operationele efficiëntie willen verhogen. Met krachtige functies zoals DRS, Storage vMotion en HA zorgt het voor een robuuste en schaalbare infrastructuur, waardoor het een ideale oplossing is voor bedrijven van elke omvang. Met vereenvoudigd beheer, verbeterde beveiliging en de flexibiliteit om een breed scala aan besturingssystemen en toepassingen te ondersteunen, is VMware vSphere 6 Enterprise Plus de oplossing bij uitstek voor het bouwen en onderhouden van een hoogwaardige virtuele omgeving.

Lees meer: Vergelijking van Microsoft Server edities

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90