Loading...

Vmware Workstation 15 Pro Lifetime License Cd Key Global

11.00

Vmware Workstation 15 Pro Lifetime License is een krachtige en veelzijdige virtualisatieoplossing waarmee gebruikers meerdere besturingssystemen en applicaties kunnen draaien op één machine. Deze geavanceerde software is perfect voor IT-professionals, ontwikkelaars en bedrijven die een betrouwbare en efficiënte manier nodig hebben om hun applicaties te testen, implementeren en beheren op verschillende platforms. Met een lifetime license kunnen gebruikers genieten van alle voordelen van de robuuste functies en prestatieverbeteringen van Vmware Workstation 15 Pro, zonder zich zorgen te hoeven maken over terugkerende kosten of abonnementskosten.

Vmware Workstation 15 Pro Lifetime License Cd Key Global: De ultieme virtualisatieoplossing voor professionals

Vmware Workstation 15 Pro is een uitgebreide en krachtige virtualisatieoplossing die is ontworpen voor IT-professionals, ontwikkelaars en bedrijven. Het stelt gebruikers in staat om meerdere besturingssystemen en applicaties tegelijkertijd uit te voeren op één computer, waardoor naadloos testen, implementeren en beheren van diverse applicaties op verschillende platforms mogelijk is. Met een lifetime license kunnen gebruikers genieten van alle krachtige functies en prestatieverbeteringen van Vmware Workstation 15 Pro, zonder zich zorgen te hoeven maken over terugkerende kosten of abonnementskosten.

Belangrijkste functies

 1. Compatibiliteit met meerdere platforms: Vmware Workstation 15 Pro ondersteunt verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Linux en macOS, waardoor gebruikers virtuele machines kunnen maken en beheren op verschillende platforms.
 2. Krachtige 3D-graphics: Met ondersteuning voor DirectX 10.1 en OpenGL 3.3 biedt Vmware Workstation 15 Pro een soepele en responsieve ervaring voor het uitvoeren van grafisch intensieve applicaties en games.
 3. Krachtige virtuele netwerken: Gebruikers kunnen complexe IPv4- en IPv6-virtuele netwerken maken met aanpasbare netwerkconfiguraties, waarmee ze realistische netwerkomgevingen kunnen simuleren voor test- en ontwikkelingsdoeleinden.
 4. Mogelijkheden voor snapshot en klonen: Vmware Workstation 15 Pro stelt gebruikers in staat om op elk moment snapshots te maken van hun virtuele machines, waardoor het eenvoudig is om terug te keren naar een eerdere staat indien nodig. Kloonfuncties stellen gebruikers in staat om snel meerdere kopieën van een virtuele machine te maken, waardoor test- en implementatieprocessen worden gestroomlijnd.
 5. Integratie met Vmware vSphere: Gebruikers kunnen eenvoudig verbinding maken met vSphere, ESXi of Workstation Server-hosts, waardoor op afstand beheer en geavanceerde virtuele machine-operaties mogelijk zijn.
 6. Veilige en geïsoleerde omgevingen: Vmware Workstation 15 Pro biedt robuuste beveiligingsfuncties zoals versleutelde virtuele machines, virtuele Trusted Platform Modules (vTPM) en UEFI Secure Boot, waardoor de veiligheid en integriteit van uw virtuele omgeving worden gewaarborgd.

Voordelen

 1. Stroomlijn testen en ontwikkeling: Door meerdere besturingssystemen en applicaties op één machine uit te voeren, kunnen gebruikers efficiënt software testen, ontwikkelen en implementeren op verschillende platforms.
 2. Verhoog de productiviteit: De gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies van Vmware Workstation 15 Pro stellen gebruikers in staat om efficiënter te werken, waardoor de tijd die wordt besteed aan handmatige taken wordt verminderd en de algehele productiviteit wordt verhoogd.
 3. Bespaar op hardwarekosten: Virtualisatie stelt gebruikers in staat om hun bestaande hardwarebronnen effectiever te benutten, waardoor de behoefte aan extra fysieke machines wordt verminderd en de algehele hardwarekosten worden verlaagd.
 4. Verbeterde beveiliging: De robuuste beveiligingsfuncties van Vmware Workstation 15 Pro zorgen ervoor dat uw virtuele omgeving veilig blijft, waardoor gevoelige gegevens worden beschermd en de systeemintegriteit wordt behouden.

Systeemvereisten

 1. Ondersteunde besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 en verschillende Linux-distributies.
 2. Processor: 64-bits x86 Intel- of AMD-CPU met een kernsnelheid van 1,3 GHz of sneller.
 3. Geheugen: Minimaal 2 GB RAM, 4 GB of meer aanbevolen voor optimale prestaties.
 4. Schijfruimte: Ten minste 1,2 GB vrije schijfruimte voor de installatie van Vmware Workstation 15 Pro, extra ruimte vereist voor elke virtuele machine.
 5. Beeldscherm: Schermresolutie van 1024 x 768 of hoger.

Activatie

Volg deze stappen om Vmware Workstation 15 Pro Lifetime License Cd Key Global te activeren:

 • Download en installeer Vmware Workstation 15 Pro.
 • Start de toepassing op en ga naar het menu “Help”.
 • Klik op “Licentiesleutel invoeren” en voer uw unieke Cd Key in.
 • Druk op “Enter” om het activeringsproces te voltooien.

Conclusie

Vmware Workstation 15 Pro voor Lifetime is een krachtige en betrouwbare virtualisatieoplossing die IT-professionals, ontwikkelaars en bedrijven een uitgebreide set functies biedt voor het maken, beheren en implementeren van virtuele machines op verschillende platforms. Met zijn krachtige 3D-graphics, geavanceerde virtuele netwerkmogelijkheden en robuuste beveiligingsfuncties stelt Vmware Workstation 15 Pro gebruikers in staat om hun test- en ontwikkelingsprocessen te stroomlijnen, de productiviteit te verbeteren en te besparen op hardwarekosten.

Door te investeren in een lifetime license kunnen gebruikers profiteren van alle voordelen van Vmware Workstation 15 Pro zonder zich zorgen te hoeven maken over terugkerende kosten of abonnementskosten, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een kosteneffectieve en toekomstbestendige virtualisatieoplossing. Of u nu een IT-professional, ontwikkelaar of bedrijfseigenaar bent, Vmware Workstation 15 Pro Lifetime License Cd Key Global zal ongetwijfeld een waardevolle tool blijken te zijn bij het beheren en optimaliseren van uw virtuele omgeving.

Lees meer: Vergelijking van Microsoft Server edities

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90