Loading...

Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global

11.00

SKU: VMW-W-16-Pro-LL-Cd-KG Tags: , , , , , , ,

Vmware Workstation 16 Pro is krachtige virtualisatiesoftware die is ontworpen voor ontwikkelaars en IT-professionals, waardoor ze meerdere besturingssystemen tegelijkertijd kunnen uitvoeren op één machine. Met geavanceerde functies, verbeterde prestaties en naadloze compatibiliteit vereenvoudigt Workstation 16 Pro de ontwikkeling, het testen en de implementatie van applicaties op verschillende platforms.

Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global: De Ultieme Virtualisatieoplossing

Vmware Workstation 16 Pro is geavanceerde virtualisatiesoftware die voldoet aan de behoeften van ontwikkelaars, IT-professionals en bedrijven. Het stelt gebruikers in staat om meerdere besturingssystemen tegelijkertijd op één machine uit te voeren, waarbij een geïsoleerde virtuele omgeving voor elk besturingssysteem wordt gecreëerd. Met geavanceerde functies, krachtige prestaties en naadloze compatibiliteit vereenvoudigt Vmware Workstation 16 Pro de ontwikkeling, het testen en de implementatie van applicaties op verschillende platforms, waardoor het de ultieme virtualisatieoplossing is voor professionals.

Belangrijkste functies

 1. Compatibiliteit tussen verschillende platforms: Vmware Workstation 16 Pro ondersteunt een breed scala aan besturingssystemen, waaronder Windows, Linux en macOS, waardoor u kunt werken met verschillende platforms zonder de noodzaak van meerdere apparaten.
 2. Krachtige virtuele machines: De software stelt gebruikers in staat om virtuele machines te maken met maximaal 16 virtuele CPU’s, 8TB virtuele schijven en 64GB geheugen, wat zorgt voor uitstekende prestaties, zelfs voor de meest veeleisende applicaties.
 3. Geavanceerde grafische mogelijkheden: Workstation 16 Pro ondersteunt DirectX 11 en OpenGL 4.1, waardoor gebruikers applicaties met intensieve grafische vereisten soepel kunnen uitvoeren.
 4. Naadloze integratie: De software integreert naadloos met andere VMware-producten, zoals vSphere, ESXi en Fusion, waardoor eenvoudig beheer en delen van virtuele machines tussen verschillende omgevingen mogelijk is.
 5. Snapshot- en kloonmogelijkheden: Vmware Workstation 16 Pro stelt gebruikers in staat om snapshots van hun virtuele machines te maken, waarbij de huidige status wordt vastgelegd voor eenvoudig terugzetten of dupliceren. Deze functie is met name handig voor test- en ontwikkelingsdoeleinden, omdat het snelle herstel van fouten of systeemstoringen mogelijk maakt.

Voordelen

 1. Verbeterde productiviteit: De mogelijkheid van Vmware Workstation 16 Pro om meerdere besturingssystemen tegelijkertijd uit te voeren, elimineert de noodzaak om tussen apparaten te schakelen, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en workflows worden gestroomlijnd.
 2. Vereenvoudigd testen en ontwikkelen: De geïsoleerde virtuele omgeving van de software stelt ontwikkelaars in staat om applicaties te testen in verschillende besturingssystemen zonder het risico dat hun hostmachines worden beïnvloed, waardoor het ontwikkelproces efficiënter en foutloos verloopt.
 3. Kosteneffectief: Door gebruik te maken van de virtualisatiemogelijkheden van Workstation 16 Pro kunnen bedrijven aanzienlijk besparen op hardware- en onderhoudskosten, evenals op energieverbruik.
 4. Verbeterde beveiliging: De geïsoleerde omgeving van de software zorgt ervoor dat potentiële beveiligingsbedreigingen worden beperkt tot individuele virtuele machines, waardoor ze het hostsysteem of andere virtuele machines niet kunnen compromitteren.

Systeemvereisten

 • Om Vmware Workstation 16 Pro te kunnen gebruiken, moet uw systeem voldoen aan de volgende vereisten:
 • Een 64-bits x86-processor met een kloksnelheid van 1,3 GHz of sneller Minimaal 2 GB RAM-geheugen (4 GB aanbevolen)
 • Ten minste 1,2 GB vrije schijfruimte voor de toepassing en extra ruimte voor virtuele machines
 • Een compatibel hostbesturingssysteem, zoals Windows 10, Windows Server 2019 of verschillende Linux-distributies
 • Een DirectX 11- of OpenGL 4.1-compatibele grafische kaart voor ondersteuning van 3D-graphics

Activeren

Volg deze stappen om Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global te activeren:

 1. Koop de Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key
 2. Download en installeer Vmware Workstation 16 Pro.
 3. Start de applicatie en ga naar het menu “Help”, selecteer vervolgens “Licentiesleutel invoeren”.
 4. Voer de verstrekte Cd-sleutel in en klik op “OK” om uw levenslange licentie te activeren.

Conclusie

Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License is de ideale virtualisatieoplossing voor ontwikkelaars, IT-professionals en bedrijven. De krachtige functies, naadloze compatibiliteit en hoogwaardige prestaties maken het een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die werkt met meerdere besturingssystemen of applicaties. Door gebruik te maken van de geavanceerde functies van Vmware Workstation 16 Pro kunnen gebruikers hun workflows stroomlijnen, hardware- en onderhoudskosten verminderen en de beveiliging van hun systemen verbeteren. Met het eenvoudige activeringsproces en de levenslange licentie biedt Workstation 16 Pro langdurige waarde voor professionals die behoefte hebben aan een betrouwbare en krachtige virtualisatieoplossing. Lees meer: Vergelijking van Microsoft Server edities

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90