Loading...

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC

14.80

SKU: W-10-E-2019-LTSC Tags: , , , ,

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC (Long-Term Servicing Channel) is een gespecialiseerde editie van Windows 10 Enterprise, ontworpen voor bedrijven en organisaties die een stabiel, veilig en betrouwbaar besturingssysteem met minimale updates nodig hebben. Deze versie biedt uitgebreide ondersteuning en laat functies weg die vaak veranderen, zoals Microsoft Edge en Cortana, waardoor een consistente en minder verstorende computeromgeving ontstaat. Windows 10 Enterprise 2019 LTSC is ideaal voor systemen met een cruciale missie, ingebedde systemen of infrastructuurapparaten die langdurige stabiliteit en minimale updates vereisen.

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC: Langdurige stabiliteit en verbeterde beveiliging

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC (Long-Term Servicing Channel) is een gespecialiseerde editie van Windows 10 Enterprise, ontworpen voor bedrijven en organisaties die een stabiel, veilig en betrouwbaar besturingssysteem met minimale updates nodig hebben. Deze editie is met name geschikt voor systemen met een cruciale missie, ingebedde systemen en infrastructuurapparaten die langdurige stabiliteit en minder functie-updates vereisen. 

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC biedt uitgebreide ondersteuning en laat vaak veranderende functies weg, zoals Microsoft Edge en Cortana, waardoor een consistente en minder verstorende computeromgeving ontstaat. Bovendien bevat het geavanceerde beveiligingsfuncties en ondersteuning voor legacy-applicaties, wat zorgt voor een soepele werking en compatibiliteit met oudere software.

Belangrijkste kenmerken

 • a. Langdurige ondersteuning: Windows 10 Enterprise 2019 LTSC biedt uitgebreide ondersteuning en minimale updates, waardoor een stabiele en consistente gebruikerservaring ontstaat.
 • b. Verbeterde beveiliging: Deze editie van Windows 10 Enterprise wordt geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals Device Guard, Credential Guard en Windows Defender Advanced Threat Protection om uw gevoelige gegevens en infrastructuur te beschermen.
 • c. Minder functie-updates: Windows 10 Enterprise 2019 LTSC laat functies weg die vaak veranderen, zoals Microsoft Edge en Cortana, waardoor een minder verstorende computeromgeving ontstaat.
 • d. Ondersteuning voor legacy-applicaties: Windows 10 Enterprise 2019 LTSC biedt compatibiliteit met legacy-applicaties, waardoor een soepele werking mogelijk is voor organisaties die afhankelijk zijn van oudere software.
 • e. Uitgebreide ondersteuning: Deze editie ontvangt tot 10 jaar ondersteuning, inclusief vijf jaar reguliere ondersteuning en vijf jaar uitgebreide ondersteuning, waardoor organisaties gemoedsrust hebben wat betreft langdurige stabiliteit.

Voordelen

 • a. Stabiliteit: Windows 10 LTSC biedt een stabiel en betrouwbaar besturingssysteem met minimale updates, waardoor het een ideale keuze is voor systemen met een cruciale missie en infrastructuurapparaten.
 • b. Beveiliging: Met geavanceerde beveiligingsfuncties zorgt LTSC ervoor dat gevoelige gegevens en apparaten beschermd zijn, waardoor een veilige omgeving voor uw organisatie ontstaat.
 • c. Minder onderbrekingen: Het weglaten van vaak veranderende functies zorgt voor minder onderbrekingen en een meer consistente gebruikerservaring, waardoor Windows 10 Enterprise 2019 LTSC ideaal is voor organisaties die streven naar een voorspelbare en stabiele computeromgeving.
 • d. Ondersteuning voor legacy: De compatibiliteit van Windows LTSC met legacy-applicaties zorgt ervoor dat organisaties oudere software kunnen blijven gebruiken zonder concessies te doen aan beveiliging of prestaties.
 • e. Langdurige ondersteuning: Met maximaal 10 jaar ondersteuning biedt Windows 10 Enterprise 2019 LTSC organisaties de zekerheid van langdurige stabiliteit en voortdurende updates voor beveiliging en essentiële functies.

Systeemvereisten

 • a. Processor: 1 GHz of snellere compatibele processor
 • b. Geheugen: 2 GB RAM voor 64-bits systemen; 1 GB RAM voor 32-bits systemen
 • c. Opslag: 20 GB vrije schijfruimte voor 64-bits systemen; 16 GB voor 32-bits systemen
 • d. Grafische kaart: DirectX 9 of hoger met een WDDM 1.0-stuurprogramma
 • e. Beeldscherm: Minimale resolutie van 800×600 of hoger
 • f. Internetverbinding: Vereist voor updates en activering

Activering

 • a. Verkrijg een Windows 10 Enterprise 2019 LTSC productcode
 • b. Download Windows 10 Enterprise 2019 LTSC
 • c. Tijdens het installatieproces voert u de Windows 10 Enterprise 2019 LTSC productcode in wanneer daarom wordt gevraagd.
 • d. Nadat de installatie is voltooid, maakt u verbinding met internet en laat u Windows de productcode verifiëren.
 • e. Zodra de verificatie is voltooid, heeft u volledige toegang tot alle functies en voordelen van Windows 10 Enterprise 2019 LTSC.

Houd er rekening mee dat deze productcode slechts EEN Windows-apparaat en slechts EEN keer kan activeren. Na voltooiing van het activeringsproces kunt u dezelfde productcode NIET opnieuw gebruiken, aangezien het formatteren van uw harde schijf de productcode effectief verwijdert. U kunt de licentie niet overzetten naar een andere computer.

 1. Online activering Niet gekoppeld aan uw Microsoft-account
 2. Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgezet naar een andere computer
 3. Activeringsinstructies en productcode worden per e-mail naar u verzonden
 4. Permanente activering Regio: Wereldwijd
 5. Meertalig
 6. Updates
 7. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd bij uw bestelling.
 8. Ondersteuning via e-mail

Conclusie

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC is een krachtig en stabiel besturingssysteem dat is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van systemen met een cruciale missie en organisaties die langdurige stabiliteit met minimale updates vereisen. Door geavanceerde beveiligingsfuncties, compatibiliteit met legacy-applicaties en uitgebreide ondersteuning te bieden, zorgt Windows 10 Enterprise 2019 LTSC voor een betrouwbare en consistente computeromgeving voor bedrijven en organisaties. 

Zorg ervoor dat uw systeem voldoet aan de minimale vereisten en volg het activeringsproces om ten volle te profiteren van de mogelijkheden van Windows 10 Enterprise 2019 LTSC. Door te kiezen voor deze editie kunt u een voorspelbare en stabiele computeromgeving ervaren die is afgestemd op de specifieke behoeften van organisaties die langdurige betrouwbaarheid en ondersteuning vereisen. Upgrade naar Windows 10 Enterprise 2019 LTSC voor een meer voorspelbare en stabiele computeromgeving die voldoet aan uw behoeften op lange termijn.

Lees meer: Vergelijking van Microsoft Server edities

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90