Loading...

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)

19.90

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2) is een besturingssysteem dat speciaal is ontworpen voor stabiliteit en veiligheid in kritieke omgevingen. Het biedt uitgebreide ondersteuning en beveiligingsupdates voor een decennium, vermindert de frequentie van functie-updates en biedt volledige controle over systeemcomponenten. Het is een ideale oplossing voor de medische, industriële en financiële sectoren waar systeemcontinuïteit cruciaal is.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2): Een uitgebreid overzicht

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2): In de wereld van besturingssystemen zijn consistentie en stabiliteit van het grootste belang, vooral voor bedrijven die langdurige oplossingen nodig hebben. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2) is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen door een solide basis te bieden voor bedrijfsapplicaties met uitgebreide ondersteuning en beveiligingsupdates, waardoor de prestatie stabiliteit over een lange periode wordt gegarandeerd.

Productoverzicht van Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2), ook bekend als het Long-Term Servicing Channel, is een speciale editie van Windows 10. Het is op maat gemaakt voor kritieke omgevingen zoals medische faciliteiten, industriële installaties en andere sectoren waar apparaten operationele consistentie moeten behouden zonder frequente functie-updates. Deze versie biedt de betrouwbaarheid en beveiligingsfuncties die nodig zijn voor instellingen met hoge inzet, met prioriteit voor systeemstabiliteit en gegevensintegriteit boven geavanceerde functies.

Belangrijkste kenmerken

1. Uitgebreide ondersteuning en beveiliging

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 onderscheidt zich met zijn 10-jarig programma voor beveiligings- en kwaliteitsupdates, dat bescherming biedt tegen kwetsbaarheden en de onvoorspelbaarheid van functie-updates vermindert. Deze langdurige ondersteuning is van cruciaal belang voor systemen die de tand des tijds moeten doorstaan en consistente en betrouwbare werking vereisen. Het zorgt ervoor dat systemen die in risicovolle omgevingen werken of waar storingen tot aanzienlijke kosten kunnen leiden, altijd veilig en up-to-date zijn.

2. Vereenvoudigd beheer van updates

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 verschilt aanzienlijk van standaardversies van Windows 10 omdat het niet elke zes maanden functie-updates ontvangt. Dit betekent minder onderbrekingen in de systeemwerking en een lager risico verbonden aan frequente grote updates. Als gevolg hiervan is LTSC bijzonder geschikt voor gespecialiseerde systemen die continue en ononderbroken service vereisen, zoals in medische technologie, industriële automatisering en kritieke infrastructuren.

3. Verbeterde controle over functies

De LTSC-versie biedt volledige controle over systeemfuncties. IT-beheerders hebben de mogelijkheid om systemen aan te passen door onnodige componenten zoals de Microsoft Store, Cortana en andere op consumenten gerichte functies te verwijderen. Deze aanpak verhoogt niet alleen de systeemprestaties, maar vermindert ook het aanvalsoppervlak, waardoor de beveiliging aanzienlijk wordt verbeterd en de risico’s van kwetsbaarheden worden verkleind.

4. Robuuste beveiligingstools

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 is uitgerust met eersteklas beveiligingstools, waaronder Windows Defender Antivirus, Windows Information Protection en Device Guard. Deze tools zijn speciaal ontworpen om bedrijfsniveau-applicaties en gegevens te beschermen, en bieden bescherming tegen de nieuwste cyberdreigingen. De tools worden continu bijgewerkt om een veilige omgeving te garanderen voor gevoelige en kritieke operaties.

5. Compatibiliteit van applicaties en flexibiliteit

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 ondersteunt een breed scala aan applicaties en is compatibel met zowel traditionele als moderne software. Dit biedt uitgebreide compatibiliteit met verschillende software- en hardwareconfiguraties, waardoor het een veelzijdige keuze is voor industrieën die zowel gespecialiseerde legacy-systemen als nieuwere technologieën moeten gebruiken. LTSC 2021 is geoptimaliseerd om bijzonder geschikt te zijn voor plaatsen waar systeemstabiliteit en -beveiliging uiterst belangrijk zijn.

Gebruik van Windows 10 Enterprise LTSC 2021

1. Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg moeten systemen foutloos functioneren om de klok rond de veiligheid van patiënten en snelle reactie in noodgevallen te garanderen. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 is ontworpen om ervoor te zorgen dat kritische medische apparaten en applicaties continu werken zonder onderbrekingen veroorzaakt door software-updates. Updates kunnen worden gepland voor tijden waarop ze de prestaties van apparaten niet beïnvloeden, waardoor consistente en betrouwbare systeemwerking wordt gewaarborgd. Dit is met name cruciaal in intensive care units en noodmedische diensten waar elke seconde telt.

2. Productie en industrie

Voor productielijnen en industriële omgevingen is het cruciaal dat het besturingssysteem legacy-software en machinebediening ondersteunt, waarbij risico’s geassocieerd met softwaregerelateerde downtime worden geminimaliseerd. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 is ontworpen om een vereenvoudigde en stabiele systeemaard te bieden, waardoor essentiële processen efficiënt en veilig kunnen functioneren. Systemen die industriële robots, productielijnautomatisering en andere kritieke infrastructuren beheren, profiteren van de voortdurende ondersteuning en betrouwbare prestaties van LTSC, wat essentieel is voor het handhaven van productiecontinuïteit en -efficiëntie.

3. Financiële sector

Banken en financiële instellingen vereisen uitzonderlijke beveiliging en systeemstabiliteit voor hun operaties. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 biedt verbeterde beveiligingsfuncties en een stabiel platform dat essentieel is voor het uitvoeren van kritieke financiële operationele software. De uitgebreide ondersteuning, die tot tien jaar duurt, is ook afgestemd op de lange levenscyclus van financiële systemen, waardoor wordt gegarandeerd dat software-updates en beveiligingspatches in lijn zijn met langetermijnbedrijfsstrategieën. Dit zorgt ervoor dat financiële instellingen ononderbroken diensten kunnen bieden, waarbij systeemkwetsbaarheden en potentiële risico’s die kunnen voortvloeien uit softwareproblemen of beveiligingszwaktes worden geminimaliseerd.

Technische specificaties

 • Kern OS Build: Windows 10 Versie 21H2
 • Ondersteunde architecturen: x86, x64, ARM64
 • Systeemvereisten: Vergelijkbaar met andere Windows 10-edities maar geoptimaliseerd voor stabiliteit op ondersteunde hardware
 • Ondersteuningslevenscyclus: 10 jaar vanaf release

Licenties en installatie

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 is beschikbaar via volumelicenties. Bedrijven kunnen licenties in bulk kopen, wat een kosteneffectieve oplossing biedt voor grootschalige implementaties. Installatie en configuratie vereisen professionele IT-vaardigheden om ervoor te zorgen dat systemen zijn geoptimaliseerd voor specifieke zakelijke behoeften.

 • Online activatie vindt plaats in het activeringsmenu nadat de installatie is voltooid.
 • Het is niet gekoppeld aan uw Microsoft-account.
 • Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgezet naar een andere computer.
 • Activeringsinstructies en productcode worden na aankoop per e-mail naar u verzonden.
 • Permanente activering.
 • Regio: wereldwijd.
 • Taal: Engels.
 • Updates: Bij het plaatsen van uw bestelling wordt automatisch een factuur gegenereerd.
 • E-mailondersteuning.

Conclusie

In tegenstelling tot typische Windows 10-releases, die frequente en soms significante functionele updates kunnen vereisen, biedt de LTSC-versie alleen beveiligingsupdates en fixes die essentieel zijn voor het beschermen van het systeem en het handhaven van stabiliteit. Dit vermindert aanzienlijk de last voor IT-afdelingen, aangezien er geen constante noodzaak is om updates te testen en te implementeren die systeeminstabiliteit of compatibiliteitsproblemen kunnen veroorzaken.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 is daarom de ideale keuze voor sectoren zoals gezondheidszorg, productie, infrastructuur en financiële diensten, waar een ononderbroken en betrouwbare systeemwerking cruciaal is. Bijvoorbeeld, in ziekenhuizen moet medische technologie 24/7 zonder fouten werken om de veiligheid van patiënten en de effectiviteit van de behandeling te garanderen. Het is ook een geschikte oplossing voor industriële apparatuur en productielijnen, waar elke onderbreking kan leiden tot aanzienlijke financiële verliezen en productie-uitval.

Bovendien biedt de verlengde ondersteuningsperiode van LTSC, die tot tien jaar duurt, bedrijven en organisaties langetermijnzekerheid dat hun systemen beveiligd en ondersteund zijn gedurende deze tijd. Deze verlengde levenscyclus stelt organisaties in staat om IT-strategieën effectiever te plannen, waardoor de behoefte aan frequente systeemupdates en -vervangingen wordt verminderd.

Samenvattend, Windows 10 Enterprise LTSC 2021 is een essentieel hulpmiddel voor organisaties die een hoog niveau van betrouwbaarheid en veiligheid vereisen. De gerichte functieset en stabiele ondersteuning maken het een onmisbare keuze voor degenen die een betrouwbaar en veilig besturingssysteem zoeken dat is aangepast aan hun gespecialiseerde behoeften en eisen.

Veelgestelde Vragen

Hoe verschilt LTSC van andere Windows 10-edities?

LTSC ontvangt niet frequent functie-updates; het richt zich op langdurige stabiliteit en veiligheid, waardoor het geschikt is voor gevoelige en kritieke omgevingen.

Kan LTSC op elke hardware worden gebruikt?

Hoewel LTSC compatibel is met algemene hardwarevereisten voor Windows 10, is het het beste te gebruiken in omgevingen waar ook hardwarestabiliteit op lange termijn is.

Is LTSC geschikt voor mijn bedrijf?

Als uw onderneming een stabiel, veilig en consistent besturingssysteem vereist met minder updates en langdurige ondersteuning, is Windows 10 Enterprise LTSC 2021 een uitstekende keuze.

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90