Loading...

Windows 11 Enterprise

19.80

Windows 11 Enterprise is een uitgebreide editie van het Windows 11-besturingssysteem, speciaal ontworpen voor grote organisaties en bedrijven. Met geavanceerde functies zoals verbeterde beveiliging, apparaat- en app-beheer en virtualisatiemogelijkheden, biedt Windows 11 Enterprise een betrouwbare en efficiënte computeromgeving die is afgestemd op de eisen van complexe IT-infrastructuur, waardoor optimale prestaties en naadloze integratie mogelijk zijn over een breed scala aan apparaten en systemen.

Windows 11 Enterprise: Krachtige Moderne Bedrijfsomgevingen met Geavanceerde Functies en Verbeterde Beveiliging

Windows 11 Enterprise is een editie van het Windows 11-besturingssysteem dat specifiek is ontworpen voor grote organisaties, bedrijven en ondernemingen. Deze versie van Windows 11 bevat geavanceerde functies en functionaliteiten die zijn afgestemd op de eisen van complexe IT-infrastructuur en zorgt voor een veilige, betrouwbare en efficiënte computeromgeving.

Windows 11 Enterprise biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, apparaat- en app-beheer tools, virtualisatiemogelijkheden en diepe integratie met Microsoft Teams voor naadloze communicatie en samenwerking binnen bedrijfsomgevingen. Door tegemoet te komen aan de unieke behoeften van bedrijven en het bieden van gestroomlijnd IT-beheer, stelt Enterprise organisaties in staat om hun workflows te optimaliseren, de productiviteit te verbeteren en een veilig computer-ecosysteem te behouden.

Belangrijkste functies

 • a. Geavanceerde beveiliging: Windows 11 Enterprise biedt uitgebreide beveiligingsfuncties, waaronder Windows Defender System Guard, Application Control en Credential Guard, om gevoelige gegevens te beschermen en bedreigingen te verminderen.
 • b. Apparaat- en app-beheer: Enterprise biedt geavanceerde tools voor apparaat- en app-beheer, zoals Microsoft Endpoint Manager, om IT-beheer te stroomlijnen en implementatie en updates te vereenvoudigen.
 • c. Virtualisatiemogelijkheden: Enterprise ondersteunt Hyper-V en Windows Virtual Desktop, waardoor organisaties virtuele machines en externe desktopomgevingen kunnen maken en beheren voor verhoogde flexibiliteit en efficiëntie.
 • d. Microsoft Defender voor Eindpunt: Enterprise bevat Microsoft Defender voor Eindpunt, waardoor een geïntegreerde beveiligingsoplossing wordt geboden voor geavanceerde dreigingsbescherming en apparaatbeheer.
 • e. Microsoft Endpoint Data Loss Prevention: Met Enterprise kunnen organisaties gegevensverliespreventiebeleid implementeren om gevoelige informatie te beschermen en te voldoen aan regelgeving.
 • f. Microsoft Teams-integratie: Windows 11 Enterprise biedt diepe integratie met Microsoft Teams, waardoor naadloze communicatie en samenwerking binnen bedrijfsomgevingen mogelijk zijn.
Met Windows 11 Enterprise kun je niet alleen individuele producten aanschaffen, maar ook volumelicenties verkrijgen. Zelfs zonder de Media Player, die niet is inbegrepen in het pakket, heb je alles wat je nodig hebt voor efficiënt werk in dagelijkse zakelijke activiteiten. Bovenal wordt de verbeterde beveiliging van de nieuwe Windows 11-versie een voordeel, waardoor je effectief kunt werken op elke locatie. Of het nu op kantoor is, een comfortabel thuiskantoor of zelfs in de trein – Windows 11 Enterprise N biedt geschikte functies voor elk scenario en maakt indruk met zijn uitgebreide en uitstekende mogelijkheden.

Voordelen

 • a. Verbeterde beveiliging: Enterprise biedt krachtige beveiligingsopties om gevoelige gegevens te beschermen, waardoor een veilige en betrouwbare bedrijfscomputeromgeving wordt gegarandeerd.
 • b. Verbeterde productiviteit: Enterprise biedt een reeks geavanceerde functies die zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen en workflows te stroomlijnen, waardoor de algehele productiviteit binnen de organisatie wordt verbeterd.
 • c. Vereenvoudigd IT-beheer: Met Windows 11 Enterprise kunnen IT-beheerders eenvoudig apparaten beheren, applicaties implementeren en netwerktoegang controleren, waardoor complexiteit en onderhoudsinspanningen worden verminderd.
 • d. Grotere flexibiliteit: Windows 11 Enterprise biedt virtualisatiemogelijkheden, waardoor gebruikers meerdere besturingssystemen en applicaties gelijktijdig kunnen uitvoeren voor meer flexibiliteit en efficiëntie.
 • e. Naadloze integratie: Windows 11 Enterprise integreert naadloos met essentiële productiviteitstools zoals Microsoft Office en Microsoft Teams, waardoor een samenhangend en efficiënt professioneel ecosysteem wordt gegarandeerd.

Systeemvereisten voor Windows 11 Enterprise

 1. Processor: 1 gigahertz (GHz) of sneller, 2 of meer cores op een compatibele 64-bits processor of System on a Chip (SoC).
 2. RAM: 4 gigabytes (GB). Opslag: 64 GB of groter opslagapparaat.
 3. Systeemfirmware: UEFI-interface met ondersteuning voor veilig opstarten.
 4. TPM: Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0.
 5. Grafische kaart: Compatibel met DirectX 12 of hoger met WDDM 2.0-stuurprogramma.
 6. Beeldscherm: Hoogwaardig (720p) beeldscherm groter dan 9 inch diagonaal, 8 bits per kleurkanaal.

Als je niet zeker bent, controleer dan de compatibiliteit van je apparaat op de Microsoft-website (microsoft.com). Je kunt controleren of je apparaat compatibel is met Windows 11 met behulp van de Microsoft Health Checker-app.

Productactivering

Houd er rekening mee dat deze sleutel slechts EEN Windows apparaat en slechts EEN keer kan activeren. Na het voltooien van het activeringsproces kun je dezelfde sleutel NIET opnieuw gebruiken, aangezien het formatteren van je harde schijf effectief je sleutel verwijdert. Je kunt de licentie niet overdragen naar een ander apparaat.

 1. Online activering
 2. Niet gekoppeld aan je Microsoft-account.
 3. Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een ander apparaat.
 4. Activeringsinstructies en productsleutel worden per e-mail naar je verzonden na aankoop.
 5. Permanente activering.
 6. Regio: Wereldwijd.
 7. Meertalig.
 8. Updates.
 9. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer je een bestelling plaatst.
 10. E-mailsupport.

Conclusie

Windows 11 Enterprise biedt een uitgebreid scala aan functies en voordelen die zijn afgestemd op de eisen van grote organisaties en bedrijven. Met geavanceerde beveiliging, verbeteringen in productiviteit en gestroomlijnd IT-beheer biedt Windows 11 Enterprise een efficiënte en betrouwbare computeromgeving voor het optimaliseren van bedrijfsworkflows. Zorg ervoor dat je systeem voldoet aan de minimale vereisten en volg het activeringsproces om ten volle te kunnen genieten van de mogelijkheden van Windows 11 Enterprise.

Door te upgraden naar Enterprise kun je een wereld van geavanceerde functies, verbeterde prestaties en naadloze integratie met essentiële productiviteitstools ontgrendelen, wat resulteert in een meer plezierige en efficiënte computerervaring die is afgestemd op grote zakelijke omgevingen. Windows 11 Enterprise is de ideale keuze voor organisaties die een geüpgraded en functierijk besturingssysteem zoeken dat is ontworpen om hun zakelijke computerervaring te verbeteren en naadloze samenwerking, communicatie en beheer mogelijk te maken binnen complexe IT-infrastructuur. Lees meer: Windows 11 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90