Loading...

Windows 11 Home OEM Key

11.80

Windows 11 Home OEM Key is een productsleutel die is ontworpen voor thuisgebruikers en een legitieme licentie biedt om toegang te krijgen tot het volledige scala aan functies in de Windows 11 Home-editie. De OEM-sleutel is bedoeld voor systeembouwers of fabrikanten die het besturingssysteem vooraf installeren op nieuwe hardware. Het biedt een betaalbare optie om Windows 11 Home te activeren, waardoor een soepele en efficiënte computerervaring wordt gegarandeerd voor persoonlijk gebruik en dagelijkse taken.

Windows 11 Home OEM Key: Ontketen het volledige potentieel van je thuiscomputerervaring

Windows 11 Home OEM Key is een productsleutel die wordt gebruikt om de Home-editie van Windows 11 op een apparaat te activeren. OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. De Windows 11 Home OEM Key biedt toegang tot het volledige scala aan functies dat beschikbaar is in de Windows 11 Home-editie, die is ontworpen voor persoonlijk gebruik en dagelijkse taken. Het biedt een intuïtieve gebruikersinterface, verbeterde prestaties en naadloze integratie met productiviteitstools.

Het is belangrijk op te merken dat OEM-sleutels doorgaans gekoppeld zijn aan de hardware waarop ze oorspronkelijk zijn geïnstalleerd, wat betekent dat ze mogelijk niet overdraagbaar zijn naar een ander apparaat. Ze bieden echter een kosteneffectieve manier om een legitieme Windows 11 Home-licentie voor je apparaat te verkrijgen. Om Windows 11 Home te activeren met een OEM-sleutel, moet je de sleutel invoeren tijdens het installatieproces of in de systeeminstellingen na de installatie.

Belangrijkste functies

 • a. Gecentreerd startmenu: Windows 11 Home biedt een opnieuw ontworpen startmenu met een gecentreerde lay-out, wat zorgt voor een moderne en efficiënte gebruikerservaring.
 • b. Snap-indelingen en Snap-groepen: Windows 11 Home introduceert innovatieve Snap-indelingen en Snap-groepen, waardoor de mogelijkheden voor multitasking worden verbeterd en gebruikers hun werkruimte beter kunnen organiseren.
 • c. Virtuele bureaubladen: Windows 11 Home bevat verbeterd beheer van virtuele bureaubladen, waardoor gebruikers gepersonaliseerde omgevingen kunnen maken voor verschillende taken en eenvoudig kunnen schakelen tussen deze bureaubladen.
 • d. Microsoft Teams-integratie: Met Windows 11 Home kunnen gebruikers genieten van diepe integratie met Microsoft Teams, waardoor moeiteloze communicatie en samenwerking met vrienden, familie en collega’s mogelijk zijn.
 • e. Widgets: Windows 11 Home biedt een nieuwe Widgets-functie, waarmee gepersonaliseerde informatie in één oogopslag kan worden bekeken, zoals weer, nieuws en agendagebeurtenissen.
 • f. Verbeterde game-ervaring: Windows 11 Home wordt geleverd met verbeteringen voor gaming, waaronder Auto HDR en DirectStorage, waardoor betere graphics en snellere laadtijden mogelijk zijn voor een meeslependere ervaring.

Voordelen

 • a. Verbeterde prestaties: Windows 11 Home biedt geoptimaliseerde prestaties, snellere opstarttijden en soepelere werking, wat resulteert in een algehele superieure computerervaring.
 • b. Intuïtieve gebruikersinterface: Windows 11 Home heeft een gestroomlijnde en moderne gebruikersinterface, waardoor navigatie en taakbeheer efficiënter en plezieriger zijn.
 • c. Regelmatige updates: Gebruikers met Windows 11 Home ontvangen regelmatige updates, waaronder beveiligingspatches en functieverbeteringen, waardoor het systeem veilig en up-to-date blijft.
 • d. Uitgebreide productiviteitstools: Windows 11 Home bevat een reeks productiviteitstools, zoals Microsoft Office, OneDrive en Microsoft Teams, om gebruikers georganiseerd en productief te houden.
 • e. Personalisatie: Windows 11 Home stelt gebruikers in staat om hun bureaubladomgeving aan te passen, inclusief thema’s, achtergronden en instellingen, waardoor een gepersonaliseerde computerervaring ontstaat.

Systeemvereisten voor Windows 11 Home OEM Key

 • a. Processor: Een compatibele 64-bits processor met minimaal 1 GHz kloksnelheid en 2 of meer cores.
 • b. Geheugen: Er is minimaal 4 GB RAM vereist.
 • c. Opslag: Er is minimaal 64 GB vrije schijfruimte nodig voor installatie.
 • d. Grafische kaart: Een DirectX 12-compatibele GPU met een WDDM 2.0-stuurprogramma is vereist.
 • e. Beeldscherm: Een minimale resolutie van 720p en een scherm van 9 inch of groter met een beeldverhouding van 16:9.
 • f. TPM: Een TPM-versie 2.0-chip is nodig voor extra beveiligingsfuncties. g. Internetverbinding: Een stabiele internetverbinding is vereist voor updates en activering.

Activeren

 • a. Koop de Windows 11 Home OEM Key.
 • b. Download de installatiemedia voor Windows 11 Home van de officiële Microsoft-website of gebruik de Media Creation Tool.
 • c. Tijdens het installatieproces voer je de Windows 11 Home OEM Key in wanneer daarom wordt gevraagd om de software te activeren.
 • d. Na voltooiing van de installatie maak je verbinding met internet en laat je Windows de productsleutel verifiëren.
 • e. Zodra de sleutel is geverifieerd, heb je volledige toegang tot alle functies en voordelen van Windows 11 Home.
Je moet een nieuwe, schone installatie van Windows 11 Home hebben om de aangeschafte licentiesleutel te kunnen gebruiken. Onthoud ook dat de Windows 11 Home OEM Key slechts op EEN Windows-apparaat en slechts EEN keer kan worden geactiveerd. Na het voltooien van het activatieproces kun je de sleutel NIET opnieuw gebruiken, aangezien het formatteren van je harde schijf effectief de sleutel verwijdert. Je kunt de licentie niet overdragen naar een andere computer.
 1. Online activering, Windows 11 Home OEM Key is voor 1 computer, eenmalige activering.
 2. Deze versie van Windows 11 Home kan niet worden gebruikt voor het upgraden van eerdere versies van Windows en werkt niet op “Windows 11 Home N”.
 3. De Windows 11 Home OEM Key is niet gekoppeld aan je Microsoft-account.
 4. Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een andere computer.
 5. De activatie-instructies en productsleutel worden na aankoop per e-mail naar je verzonden.
 6. Permanente activering.
 7. Regio: Wereldwijd.
 8. Meertalig.
 9. Updates.
 10. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd bij het plaatsen van een bestelling.
 11. E-mailsupport.

CONCLUSIE

Windows 11 Home biedt gebruikers een opmerkelijke reeks functies en voordelen die zijn ontworpen om hun thuiscomputerervaring te verbeteren. Met zijn eigentijdse gebruikersinterface, verbeterde prestaties en geïntegreerde productiviteitstools is de Windows 11 Home OEM Key de perfecte keuze voor personen die op zoek zijn naar een geüpgraded en rijk aan functies besturingssysteem. 

Zorg ervoor dat je systeem voldoet aan de minimale vereisten en volg het activeringsproces om ten volle te kunnen genieten van de mogelijkheden van de Windows 11 Home OEM Key. Door te upgraden naar Windows 11 Home kun je een wereld van geavanceerde functies, verbeterde prestaties en naadloze integratie met essentiële productiviteitstools ontgrendelen, wat resulteert in een meer plezierige en efficiënte computerervaring die is afgestemd op persoonlijk gebruik en dagelijkse taken.

Windows 11 Home vs. Pro: Welke editie past het beste bij jouw behoeften?

In deze uitgebreide vergelijking van Windows 11 Home vs. Pro zullen we de belangrijkste verschillen tussen de twee bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke editie het beste bij jou past. Bij het selecteren van een besturingssysteem voor je computer is het essentieel om de editie te kiezen die het beste aansluit bij je behoeften. Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, Windows 11, is verkrijgbaar in verschillende edities, waarvan Home en Pro de populairste zijn.

Om de onderscheidende kenmerken tussen Windows 11 Home en Pro beter te begrijpen, zullen we verschillende aspecten zoals functies, prestaties, beveiliging en prijsstelling onderzoeken. Aan het einde van deze vergelijking heb je een duidelijk begrip van wat deze twee edities onderscheidt en welke het meest geschikt is voor jouw behoeften. Lees meer: Windows 11 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90