Loading...

Windows 11 Home Retail Key

11.80

Windows 11 Home Retail Key is een productcode ontworpen voor thuisgebruikers, die een echte licentie biedt om toegang te krijgen tot de volledige reeks functies die beschikbaar zijn in de Windows 11 Home-editie. Met een gebruiksvriendelijke interface, verbeterde prestaties en regelmatige updates biedt de Windows 11 Home Retail Key een optimale computerervaring voor dagelijkse taken, entertainment en persoonlijk gebruik.

Windows 11 Home Retail Key: Verhoog je thuiscomputerervaring met ongeëvenaarde functies

Windows 11 Home Retail Key is een productcode die wordt gebruikt om de Home-editie van Windows 11 op een apparaat te activeren. Het biedt gebruikers een echte licentie om toegang te krijgen tot de volledige reeks functies die beschikbaar zijn in het Windows 11 Home-besturingssysteem. De Home-editie is ontworpen voor persoonlijk gebruik en dagelijkse taken, met een intuïtieve gebruikersinterface, verbeterde prestaties en naadloze integratie met productiviteitstools.

Om Windows 11 Home Retail Key te activeren, moet je de sleutel invoeren tijdens het installatieproces of in de systeeminstellingen na de installatie. Eenmaal geactiveerd, heb je volledige toegang tot alle functies en voordelen van Windows 11 Home, wat zorgt voor een verbeterde en functierijke thuiscomputerervaring.

Belangrijkste kenmerken van Windows 11 Home Retail Key

 • a. Herontworpen Startmenu: Windows 11 Home biedt een vernieuwd Startmenu met een gecentreerde lay-out, wat zorgt voor een moderne en efficiënte gebruikerservaring.
 • b. Snap-indelingen en Snap-groepen: Windows 11 Home introduceert nieuwe Snap-indelingen en Snap-groepen, waardoor de mogelijkheden voor multitasking worden verbeterd en gebruikers hun werkruimte beter kunnen organiseren.
 • c. Virtuele bureaubladen: Windows 11 Home bevat verbeterd beheer van virtuele bureaubladen, waardoor gebruikers gepersonaliseerde omgevingen kunnen creëren voor verschillende taken en er gemakkelijk tussen kunnen schakelen.
 • d. Microsoft Teams-integratie: Met Windows 11 Home kunnen gebruikers naadloos integreren met Microsoft Teams, waardoor gemakkelijke communicatie en samenwerking met vrienden, familie en collega’s mogelijk is.
 • e. Widgets: Windows 11 Home biedt een nieuwe Widgets-functie, met gepersonaliseerde informatie zoals weer, nieuws en agenda-evenementen in één oogopslag.
 • f. Verbeterde game-ervaring: Windows 11 Home wordt geleverd met verbeteringen op het gebied van gamen, waaronder Auto HDR en DirectStorage, voor betere graphics en snellere laadtijden voor een meeslepende ervaring.

Voordelen van Windows 11 Home Retail Key

 • a. Verbeterde prestaties: Windows 11 Home biedt geoptimaliseerde prestaties, snellere opstarttijden en soepeler gebruik, waardoor een algehele betere computerervaring wordt geboden.
 • b. Intuïtieve gebruikersinterface: Windows 11 Home heeft een gestroomlijnde en moderne gebruikersinterface, waardoor navigatie en taakbeheer efficiënter en plezieriger zijn.
 • c. Reguliere updates: Gebruikers van Windows 11 Home ontvangen regelmatige updates, waaronder beveiligingspatches en functieverbeteringen, waardoor het systeem veilig en up-to-date blijft.
 • d. Uitgebreide productiviteitstools: Windows 11 Home bevat een reeks productiviteitstools, zoals Microsoft Office, OneDrive en Microsoft Teams, om gebruikers georganiseerd en productief te houden.
 • e. Personalisatie: Windows 11 Home stelt gebruikers in staat om hun desktopomgeving aan te passen, inclusief thema’s, achtergronden en instellingen, waardoor een gepersonaliseerde computerervaring ontstaat.

Systeemvereisten voor Windows 11 Home Retail Key

 • a. Processor: Een compatibele 64-bits processor met minimaal 1 GHz kloksnelheid en 2 of meer cores.
 • b. Geheugen: Er is minimaal 4 GB RAM nodig.
 • c. Opslag: Er is minimaal 64 GB vrije schijfruimte nodig voor installatie.
 • d. Grafische kaart: Een DirectX 12-compatibele GPU met een WDDM 2.0-stuurprogramma is vereist.
 • e. Beeldscherm: Een minimale resolutie van 720p en een scherm van 9 inch of groter met een beeldverhouding van 16:9.
 • f. TPM: Een TPM-chip versie 2.0 is nodig voor extra beveiligingsfuncties.
 • g. Internetverbinding: Een stabiele internetverbinding is vereist voor updates en activering.

Windows 11 Home Retail Key activeren

 • a. Koop de Windows 11 Home Retail Key.

 • b. Download de Windows 11 Home installatiemedia van de officiële Microsoft-website of gebruik de Media Creation Tool.

 • c. Tijdens het installatieproces, wanneer daarom wordt gevraagd, voer je de Windows 11 Home Retail Key in om de software te activeren.

 • d. Nadat de installatie is voltooid, maak je verbinding met internet en laat je Windows de productsleutel verifiëren.

 • e. Zodra de verificatie is voltooid, heb je volledige toegang tot alle functies en voordelen van Windows 11 Home.

Je moet een nieuwe, schone installatie van Windows 11 Home hebben om de gekochte licentiesleutel te kunnen gebruiken. Houd er ook rekening mee dat de Retail Key slechts op 1 Windows-apparaat kan worden geactiveerd en slechts EENMALIG kan worden gebruikt. Na het voltooien van het activeringsproces kun je dezelfde sleutel NIET meer gebruiken, omdat het formatteren van je harde schijf effectief je sleutel verwijdert. Je kunt de licentie niet overdragen naar een andere computer.

 1. Online activering, Windows 11 Home Retail Key is voor 1 computer, eenmalige activering
 2. Windows 11 Home Retail Key is niet gekoppeld aan je Microsoft-account
 3. Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een andere computer
 4. De productsleutel wordt per e-mail naar je verzonden na voltooiing van de aankoop
 5. Permanente activering
 6. Regio: Wereldwijd
 7. Meertalig
 8. Updates
 9. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd bij het plaatsen van een bestelling.
 10. Ondersteuning via e-mail

CONCLUSIE

Windows 11 Home Retail Key biedt gebruikers een indrukwekkende reeks functies en voordelen die zijn ontworpen om hun thuiscomputerervaring te verbeteren. Met zijn moderne gebruikersinterface, verbeterde prestaties en geïntegreerde productiviteitstools is Windows 11 Home Retail Key de perfecte keuze voor individuen die een geüpgraded en functierijk besturingssysteem zoeken. Zorg ervoor dat je systeem voldoet aan de minimale vereisten en volg het activeringsproces om ten volle te kunnen genieten van de mogelijkheden van Windows 11 Home Retail Key. Door te upgraden naar Windows 11 Home kun je een wereld van geavanceerde functies, verbeterde prestaties en naadloze integratie met essentiële productiviteitstools ontgrendelen, wat resulteert in een meer plezierige en efficiënte computerervaring die is afgestemd op persoonlijk gebruik en dagelijkse taken.

Windows 11 Home vs. Pro: Welke editie past het beste bij jouw behoeften?

In deze uitgebreide vergelijking van Windows 11 Home vs. Pro zullen we de belangrijkste verschillen tussen beide bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke editie het beste bij jou past. Bij het kiezen van een besturingssysteem voor je computer is het belangrijk om de editie te kiezen die het beste aansluit bij je behoeften. Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, Windows 11, wordt geleverd in verschillende edities, waarvan Home en Pro de meest populaire zijn.

Om een beter inzicht te krijgen in de verschillen tussen Windows 11 Home en Pro, zullen we verschillende aspecten zoals functies, prestaties, beveiliging en prijsstelling onderzoeken. Aan het einde van deze vergelijking zul je een duidelijk begrip hebben van wat deze twee edities onderscheidt en welke het beste past bij jouw behoeften. Lees meer: Windows 11 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90