Loading...

Windows 11 Pro OEM Key

12.90

“Windows 11 Pro OEM Key: Ontgrendel het volledige potentieel van je pc met de Windows 11 Pro OEM Key, ontworpen om een verbeterde, gebruiksvriendelijke ervaring te bieden voor professionals en veeleisende gebruikers. Geniet van geavanceerde beveiligingsfuncties, robuust apparaatbeheer en uitgebreide productiviteitstools in een strakke, moderne interface. De Windows 11 Pro OEM Key staat voor een enkele activering, waardoor een naadloze upgrade of een schone installatie op je apparaat mogelijk is. Ontdek de volgende generatie van Windows en verhoog je computerervaring met Windows 11 Pro.”

Windows 11 Pro OEM Key: Versterk je professionele ervaring met geavanceerde functies

De Windows 11 Pro OEM Key is een productsleutel die wordt gebruikt om de Professional-editie van Windows 11 op een apparaat te activeren. OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. De Windows 11 Pro OEM Key biedt toegang tot geavanceerde functies en voordelen die zijn afgestemd op professionals, bedrijven en gevorderde gebruikers. Deze functies omvatten verbeterde beveiliging, virtualisatiemogelijkheden, toegang op afstand tot bureaubladen, integratie met Microsoft Teams en meer.

Het is belangrijk om op te merken dat OEM-sleutels over het algemeen gebonden zijn aan de hardware waarop ze oorspronkelijk zijn geïnstalleerd, wat betekent dat ze mogelijk niet overdraagbaar zijn naar een ander apparaat. Ze bieden echter een kosteneffectieve manier om een legitieme Windows 11 Pro-licentie voor je apparaat te verkrijgen. Om Windows 11 Pro te activeren met een OEM-sleutel, moet je de sleutel invoeren tijdens het installatieproces of in de systeeminstellingen na de installatie.

Belangrijkste kenmerken van Windows 11 Pro OEM Key

 • a. Geavanceerde beveiliging: Windows 11 Pro is uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals BitLocker, Windows Defender System Guard en Windows Information Protection om je gegevens en apparaat te beschermen tegen verschillende bedreigingen.
 • b. Virtualisatie: Windows 11 Pro biedt ingebouwde virtualisatiemogelijkheden met Hyper-V, waardoor gebruikers efficiënt virtuele machines kunnen maken en beheren.
 • c. Bureaublad op afstand: Met Windows 11 Pro kunnen gebruikers op afstand toegang krijgen tot hun pc vanaf elke locatie, waardoor naadloze samenwerking en verhoogde productiviteit mogelijk is.
 • d. Integratie met Microsoft Teams: Windows 11 Pro biedt diepgaande integratie met Microsoft Teams, waardoor het gemakkelijk is om te communiceren, samen te werken en bestanden te delen met collega’s of klanten.
 • e. Aansluiten bij een domein en groepsbeleid: Windows 11 Pro stelt gebruikers in staat om hun apparaten aan te sluiten bij een domein en deze te beheren met behulp van groepsbeleid, waardoor centrale controle en beheer mogelijk zijn.
 • f. Windows Sandbox: Windows 11 Pro bevat de functie Windows Sandbox, waarmee gebruikers niet-vertrouwde toepassingen kunnen testen in een veilige, geïsoleerde omgeving.

Voordelen van Windows 11 Pro OEM Key

 • a. Verbeterde prestaties: Windows 11 Pro biedt verbeterde prestaties, snellere opstarttijden en geoptimaliseerd gebruik van systeembronnen, wat resulteert in een soepelere gebruikerservaring.
 • b. Gestroomlijnde gebruikersinterface: Windows 11 Pro introduceert een vernieuwde gebruikersinterface met een gecentreerd Startmenu, nieuwe snap-indelingen en verbeterd beheer van virtuele bureaubladen, waardoor navigatie en multitasking gemakkelijker worden.
 • c. Uitgebreide productiviteitstools: Windows 11 Pro bevat een suite van productiviteitstools, waaronder Microsoft Office, OneDrive en Microsoft Teams, waarmee gebruikers efficiënter kunnen werken en georganiseerd kunnen blijven.
 • d. Reguliere updates: Windows 11 Pro zorgt ervoor dat gebruikers regelmatige updates ontvangen, waaronder beveiligingspatches en functieverbeteringen, waardoor optimale systeemprestaties en beveiliging worden gewaarborgd.
 • e. Functies op professioneel niveau: Windows 11 Pro biedt toegang tot professionele functies die niet beschikbaar zijn in de Home-editie, waardoor het ideaal is voor kleine bedrijven en gevorderde gebruikers.

Systeemvereisten voor Windows 11 Pro OEM Key

 • a. Processor: Een compatibele 64-bits processor met minimaal 1 GHz kloksnelheid en 2 of meer cores.
 • b. Geheugen: Er is minimaal 4 GB RAM vereist.
 • c. Opslag: Er is minimaal 64 GB vrije schijfruimte nodig voor installatie.
 • d. Grafische kaart: Een DirectX 12-compatibele GPU met een WDDM 2.0-stuurprogramma is vereist.
 • e. Beeldscherm: Een minimale resolutie van 720p en een scherm van 9 inch of groter met een beeldverhouding van 16:9.
 • f. TPM: Een TPM-chip versie 2.0 is vereist voor extra beveiligingsfuncties.
 • g. Internetverbinding: Een stabiele internetverbinding is vereist voor updates en activering.

Windows 11 Pro OEM Key activeren

 • a. Koop de Windows 11 Pro OEM Key.
 • b. Download de Windows 11 Pro-installatiemedia van de officiële Microsoft-website of gebruik de Media Creation Tool.
 • c. Voer tijdens het installatieproces, wanneer daarom wordt gevraagd, de Windows 11 Pro OEM Key in om de software te activeren.
 • d. Na het voltooien van de installatie, maak verbinding met internet en laat Windows de productsleutel verifiëren.
 • e. Zodra geverifieerd, heb je volledige toegang tot alle functies en voordelen van Windows 11 Pro.
Je moet een nieuwe, schone installatie van Windows 11 Pro hebben om de aangeschafte licentiesleutel te kunnen gebruiken. Houd er ook rekening mee dat de Windows 11 Pro OEM Key slechts op ÉÉN Windows-apparaat en slechts ÉÉN keer kan worden geactiveerd. Na het voltooien van het activeringsproces kun je dezelfde sleutel NIET opnieuw gebruiken, aangezien het formatteren van je harde schijf effectief je sleutel verwijdert. Je mag de licentie NIET overdragen naar een ander apparaat.
 1. Online activering, Windows 11 Pro OEM Key is voor 1 computer en eenmalige activering.
 2. Nieuwe, schone installatie van Windows 11. Niet mogelijk om te upgraden van Windows 10 naar Windows 11!
 3. Deze versie van Windows 11 Pro kan niet worden gebruikt voor het upgraden van eerdere versies van Windows en werkt niet op “Windows 11 Pro N”.
 4. De Windows 11 Pro OEM Key is niet gekoppeld aan je Microsoft-account.
 5. Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een ander apparaat.
 6. Activeringsinstructies en productsleutel worden per e-mail naar je verzonden.
 7. Permanente activering.
 8. Regio: Wereldwijd.
 9. Meertalig.
 10. Updates.
 11. Bij het plaatsen van een bestelling wordt automatisch een factuur gegenereerd.
 12. E-mailondersteuning.

CONCLUSIE

Windows 11 Pro OEM Key biedt een breed scala aan geavanceerde functies en voordelen, waardoor het een ideale keuze is voor professionals en kleine bedrijfseigenaren. Met verbeterde beveiliging, productiviteitstools en een gestroomlijnde gebruikersinterface biedt Windows 11 Pro OEM Key het perfecte platform voor moderne computereisen. Zorg ervoor dat je systeem voldoet aan de minimale vereisten en volg het activeringsproces om optimaal te profiteren van Windows 11 Pro OEM Key. 

Door te upgraden naar Windows 11 Pro kun je de volledige mogelijkheden ontgrendelen en profiteren van verbeterde prestaties die je professionele leven stroomlijnen en je productiviteit verhogen. Met reguliere updates, uitgebreide productiviteitstools en functies op professioneel niveau is Windows 11 Pro OEM Key de ultieme keuze voor wie zijn computerervaring wil optimaliseren.

Windows 11 Home vs. Pro: Welke editie past het beste bij jouw behoeften?

In deze uitgebreide vergelijking van Windows 11 Home vs. Pro zullen we de belangrijkste verschillen tussen beide bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke editie het beste bij jou past. Bij het kiezen van een besturingssysteem voor je computer is het belangrijk om de editie te kiezen die het beste aansluit bij je behoeften. Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, Windows 11, wordt geleverd in verschillende edities, waarvan Home en Pro de meest populaire zijn.

Om een beter inzicht te krijgen in de verschillen tussen Windows 11 Home en Pro, zullen we verschillende aspecten zoals functies, prestaties, beveiliging en prijsstelling onderzoeken. Aan het einde van deze vergelijking zul je een duidelijk begrip hebben van wat deze twee edities onderscheidt en welke het beste past bij jouw behoeften. Lees meer: Windows 11 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90