Loading...

Windows 11 Pro Retail 5PC Cd Key

42.60

Ontdek de volgende generatie van het besturingssysteem van Microsoft met Windows 11 Pro Retail 5PC CD Key Microsoft Global, ontworpen voor professionals en bedrijven. Met geavanceerde functies, verbeterde beveiliging en ondersteuning voor maximaal vijf pc’s, is Windows 11 Pro Retail de sleutel tot een verbeterde computerervaring.

WINDOWS 11 PRO RETAIL 5PC CD KEY

Windows 11 Pro Retail 5PC CD Key Microsoft Global markeert een nieuw tijdperk voor bedrijven en gebruikers die een krachtig en betrouwbaar besturingssysteem nodig hebben. Voortbouwend op het succes van Windows 10, introduceert Windows 11 Pro Retail een groot aantal nieuwe functies en voordelen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals en organisaties. In deze blogpost zullen we de belangrijkste functies, voordelen, systeemvereisten en het activeringsproces van dit innovatieve en veelzijdige besturingssysteem verkennen.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES:

 1. Herontworpen gebruikersinterface: Windows 11 Pro Retail 5PC introduceert een volledig herontworpen gebruikersinterface die zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Het nieuwe Startmenu, afgeronde hoeken en verbeterde snap-indelingen maken navigatie en multitasking eenvoudiger dan ooit.

 2. Verbeterde beveiliging: Windows 11 Pro Retail 5PC wordt geleverd met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Microsoft Defender, Device Guard en BitLocker om je systeem te beschermen tegen malware en andere bedreigingen. Deze functies zorgen ervoor dat je gegevens en informatie veilig blijven, zelfs in het geval van geavanceerde cyberaanvallen.

 3. Virtualisatie: Windows 11 Pro Retail ondersteunt Hyper-V, een krachtige virtualisatietechnologie waarmee je meerdere besturingssystemen tegelijk kunt uitvoeren. Deze functie is vooral handig voor bedrijven die applicaties op verschillende platforms moeten testen of serverwerklasten moeten consolideren.

 4. Extern bureaublad: Met Windows 11 Pro Retail 5PC kun je via Extern bureaublad op afstand verbinding maken met je computer. Deze functie stelt je in staat om vanaf elke locatie met een internetverbinding verbinding te maken met je pc, waardoor een naadloze werkervaring mogelijk is, waar je ook bent.

 5. Microsoft Teams-integratie: Windows 11 Pro Retail 5PC heeft diepe integratie met Microsoft Teams, waardoor naadloze communicatie en samenwerking binnen organisaties mogelijk is. Met de nieuwe Teams-knop op de taakbalk kun je snel deelnemen aan vergaderingen, chatten en bestanden delen met je collega’s.

 6. DirectStorage: Windows 11 Pro Retail 5PC ondersteunt DirectStorage, een innovatieve technologie die de laadtijden van games versnelt en de game-ervaring verbetert. Deze functie vereist compatibele hardware en zorgt ervoor dat je games sneller laden en beter presteren.

VOORDELEN:

 1. Verbeterde productiviteit: Windows 11 Pro Retail 5PC is ontworpen om de productiviteit te verhogen door een naadloze gebruikerservaring te bieden. Met functies zoals Snap-indelingen, virtuele bureaubladen en het nieuwe Startmenu kun je je werk organiseren en multitasken met gemak.

 2. Betere prestaties: Windows 11 Pro Retail optimaliseert systeembronnen voor betere prestaties, of je nu je computer voor werk of plezier gebruikt. Het biedt ook snellere opstarttijden en een verbeterde batterijlevensduur voor laptops en tablets.

 3. Regelmatige updates: Windows 11 Pro Retail ontvangt regelmatig updates van Microsoft, zodat je systeem up-to-date en veilig blijft. Deze updates bevatten nieuwe functies, prestatieverbeteringen en beveiligingspatches, waardoor je computer soepel en efficiënt blijft werken.

 4. Flexibiliteit: Windows 11 Pro Retail biedt flexibiliteit op het gebied van hardware- en softwarecompatibiliteit, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven met diverse IT-omgevingen. Bovendien is het compatibel met de meeste bestaande randapparatuur, zoals printers en scanners, waardoor naadloze integratie met je bestaande opstelling mogelijk is.

SYSTEEMVEREISTEN:

Om Windows 11 Pro Retail 5PC te kunnen draaien, moet je computer voldoen aan de volgende minimale systeemvereisten:

 1. Processor: 1 GHz of snellere compatibele 64-bits processor met ten minste 2 of meer cores
 2. RAM: 4 GB of meer Harde schijfruimte: 64 GB of meer
 3. Grafische kaart: DirectX 12-compatibel met een WDDM 2.0-stuurprogramma
 4. Beeldscherm: 720p-resolutie of hoger met een diagonaal schermformaat van 9″ of groter
 5. Systeemfirmware: UEFI met Secure Boot-mogelijkheid TPM: Versie 2.0

WINDOWS 11 PRO RETAIL 5PC CD KEY ACTIVEREN:

Downloadlink: https://www.microsoft.com/software-download/windows11

Download de installatiekit voor het maken van media op een opstartbaar apparaat zoals een dvd of usb-stick. Na de installatie van Windows:

 1. Ga naar “Instellingen” Selecteer “Bijwerken en beveiliging”
 2. Zoek “Activering”
 3. Selecteer “Activeren” of “Productcode wijzigen”
 4. Voer de aangeschafte productcode in Windows
 5. 11 Pro is operationeel

Deze enkele productcode voor Windows 11 Pro Retail 5PC kan worden gebruikt om Windows op maximaal vijf verschillende computers te activeren.

De sleutel is compatibel met een niet-geactiveerde Windows 11 PRO of een nieuwe installatie van Windows 11 PRO. Het kan niet worden gebruikt om Windows 11 Home te upgraden. Een factuur wordt automatisch gegenereerd bij het plaatsen van een bestelling. Het kan niet worden gebruikt om Windows 11 Home te upgraden.

CONCLUSIE

Windows 11 Pro Retail (5PC) CD Key Microsoft Global is een uitstekende investering voor bedrijven en professionals die een krachtig en betrouwbaar besturingssysteem nodig hebben. Met zijn herontworpen gebruikersinterface, verbeterde beveiligingsfuncties, ondersteuning voor virtualisatie en externe bureaubladmogelijkheden is Windows 11 Pro Retail ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne professionals.

Bovendien zorgen de regelmatige updates, betere prestaties en compatibiliteit met een breed scala aan hardware en software ervoor dat het een veelzijdige keuze is voor organisaties met diverse IT-omgevingen. Door het eenvoudige activeringsproces te volgen, kun je profiteren van alle functies en voordelen die Windows 11 Pro Retail te bieden heeft.

Investeer vandaag nog in Windows 11 Pro Retail (5PC) CD Key Microsoft Global en transformeer je computerervaring met een krachtig, flexibel en veilig besturingssysteem dat je in staat stelt slimmer te werken. Met zijn innovatieve functies en de mogelijkheid om maximaal vijf pc’s te ondersteunen, is dit besturingssysteem een waardevolle toevoeging aan elke professionele of zakelijke omgeving.

WINDOWS 11 HOME VS. PRO: WELKE EDITIE PAST HET BEST BIJ JE BEHOEFTEN?

In deze uitgebreide vergelijking van Windows 11 Home vs. Pro zullen we de belangrijkste verschillen tussen de twee onderzoeken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke editie het beste bij je past. Bij het selecteren van een besturingssysteem voor je computer is het essentieel om de editie te kiezen die het beste aansluit bij je behoeften. Microsoft’s nieuwste besturingssysteem, Windows 11, wordt geleverd in verschillende edities, waarvan Home en Pro de meest populaire zijn.

Om een beter begrip te krijgen van de verschillen tussen Windows 11 Home en Pro, zullen we verschillende aspecten zoals functies, prestaties, beveiliging en prijsstelling onderzoeken. Aan het einde van deze vergelijking heb je een duidelijk begrip van wat deze twee edities onderscheidt en welke het meest geschikt is voor je behoeften.

Lees meer: Windows 11 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90