Loading...

Windows 11 Pro Retail Key

12.90

Windows 11 Pro Retail Key is een productsleutel ontworpen voor professionals en gevorderde gebruikers, die een echte licentie biedt om toegang te krijgen tot het volledige scala aan functies in de Windows 11 Pro-editie. De Retail Key biedt een optimale computerervaring met geavanceerde mogelijkheden zoals verbeterde beveiliging, virtualisatie, toegang tot externe desktops en integratie met Microsoft Teams. Ideaal voor bedrijven en gevorderde gebruikers zorgt de Windows 11 Pro Retail Key voor een betrouwbare en efficiënte computeromgeving die is afgestemd op de eisen van een professionele workflow.

Windows 11 Pro Retail Key: Ontgrendel geavanceerde functies voor een naadloze professionele computerervaring

De Windows 11 Pro Retail Key is een productsleutel die wordt gebruikt om de Professional-editie van Windows 11 op een apparaat te activeren. Deze sleutel biedt gebruikers een echte licentie om toegang te krijgen tot het volledige scala aan functies die beschikbaar zijn in het Windows 11 Pro-besturingssysteem, dat is ontworpen voor bedrijven, professionals en gevorderde gebruikers.

Om Windows 11 Pro te activeren met behulp van een retail key, moet je de sleutel invoeren tijdens het installatieproces of in de systeeminstellingen na de installatie. Eenmaal geactiveerd, heb je volledige toegang tot alle functies en voordelen van Windows 11 Pro, waardoor een verbeterde en functierijke professionele computerervaring mogelijk is met geavanceerde mogelijkheden zoals verbeterde beveiliging, virtualisatie, toegang tot externe desktops en integratie met Microsoft Teams.

Belangrijkste kenmerken van Windows 11 Pro Retail Key

 • a. Verbeterde beveiliging: Windows 11 Pro biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals BitLocker, Windows Defender System Guard en Windows Information Protection om gevoelige gegevens te beschermen en te beschermen tegen bedreigingen.
 • b. Virtualisatiemogelijkheden: Windows 11 Pro biedt ondersteuning voor Hyper-V, waardoor gebruikers virtuele machines kunnen maken en beheren voor meer flexibiliteit en efficiëntie.
 • c. Toegang tot externe desktops: Windows 11 Pro maakt toegang tot externe desktops mogelijk, zodat gebruikers vanaf elke locatie verbinding kunnen maken met hun apparaten, waardoor de productiviteit ononderbroken blijft.
 • d. Integratie met Microsoft Teams: Windows 11 Pro omvat diepgaande integratie met Microsoft Teams, waardoor naadloze communicatie en samenwerking binnen professionele omgevingen mogelijk zijn.
 • e. Aansluiten bij een domein en beheer van groepsbeleid: Met Windows 11 Pro kunnen gebruikers zich aansluiten bij een domein, groepsbeleid beheren en toegang krijgen tot geavanceerde netwerkfuncties, waardoor IT-beheer wordt gestroomlijnd.
 • f. Toegewezen toegang: Windows 11 Pro maakt het mogelijk om toegewezen toegang in te stellen voor specifieke apps, waarbij gebruikers alleen bepaalde toepassingen op een apparaat kunnen gebruiken.

Voordelen van Windows 11 Pro Retail Key

 • a. Geavanceerde beveiligingsfuncties: Windows 11 Pro biedt geavanceerde beveiligingsopties om gevoelige gegevens te beschermen, waardoor een veilige en betrouwbare professionele computeromgeving wordt gegarandeerd.
 • b. Verbeterde productiviteit: Windows 11 Pro biedt een reeks geavanceerde functies die zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen en workflows te stroomlijnen, waardoor de algehele productiviteit wordt verbeterd.
 • c. Vereenvoudigd IT-beheer: Met Windows 11 Pro kunnen IT-beheerders eenvoudig apparaten beheren, groepsbeleid implementeren en netwerktoegang controleren, waardoor complexiteit en onderhoudsinspanningen worden verminderd.
 • d. Grotere flexibiliteit: Windows 11 Pro biedt virtualisatiemogelijkheden, waardoor gebruikers meerdere besturingssystemen en toepassingen tegelijkertijd kunnen uitvoeren voor meer flexibiliteit en efficiëntie.
 • e. Naadloze integratie: Windows 11 Pro integreert naadloos met essentiële productiviteitstools zoals Microsoft Office en Microsoft Teams, waardoor een samenhangende en efficiënte professionele omgeving wordt gegarandeerd.

Systeemvereisten voor Windows 11 Pro Retail Key

 • a. Processor: Een compatibele 64-bits processor met minimaal 1 GHz kloksnelheid en 2 of meer cores.
 • b. Geheugen: Een minimum van 4 GB RAM is vereist.
 • c. Opslagruimte: Minimaal 64 GB vrije schijfruimte is nodig voor installatie.
 • d. Grafische kaart: Een DirectX 12 compatibele GPU met een WDDM 2.0-stuurprogramma is vereist.
 • e. Beeldscherm: Een minimale resolutie van 720p en een scherm van 9 inch of groter met een beeldverhouding van 16:9.
 • f. TPM: Een TPM-versie 2.0-chip is vereist voor extra beveiligingsfuncties.
 • g. Internetverbinding: Een stabiele internetverbinding is vereist voor updates en activering.

Windows 11 Pro Retail Key activeren

 • a. Koop de Windows 11 Pro Retail Key.
 • b. Download de installatiemedia van Windows 11 Pro van de officiële Microsoft-website of gebruik de Media Creation Tool.
 • c. Tijdens het installatieproces, wanneer daarom wordt gevraagd, voer je de Windows 11 Pro Retail Key in om de software te activeren.
 • d. Nadat de installatie is voltooid, maak verbinding met internet en laat Windows de productsleutel verifiëren.
 • e. Zodra de sleutel is geverifieerd, heb je volledige toegang tot alle functies en voordelen van Windows 11 Pro.
Je moet een schone installatie van Windows 11 Pro hebben om de aangeschafte licentiesleutel te kunnen gebruiken. Houd er ook rekening mee dat de Windows 11 Pro Retail Key slechts op EEN Windows-apparaat en slechts EEN keer kan worden geactiveerd. Na het voltooien van het activatieproces, kun je de sleutel NIET opnieuw gebruiken, aangezien het formatteren van je harde schijf effectief de sleutel verwijdert. Je kunt de licentie niet overdragen naar een andere computer.
 1. Online activering, Windows 11 Pro Retail Key is voor 1 computer, eenmalige activering
 2. Deze versie van Windows 11 Pro kan niet worden gebruikt om eerdere versies van Windows te upgraden en werkt niet op “Windows 11 Pro N”.
 3. Windows 11 Pro Retail Key is niet gekoppeld aan je Microsoft-account
 4. Kan niet opnieuw worden geactiveerd of overgedragen naar een andere computer
 5. Activatie-instructies en productsleutel worden per e-mail naar je verzonden na aankoop
 6. Permanente activering
 7. Regio: Wereldwijd
 8. Meertalig
 9. Updates
 10. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer je een bestelling plaatst.
 11. E-mailsupport

CONCLUSIE

Windows 11 Pro biedt een uitgebreide set functies en voordelen die zijn afgestemd op de behoeften van professionele gebruikers en bedrijven. Met geavanceerde beveiliging, productiviteitsverbeteringen en gestroomlijnd IT-beheer biedt de Windows 11 Pro Retail Key een efficiënte en betrouwbare computeromgeving voor het optimaliseren van professionele workflows. Zorg ervoor dat je systeem voldoet aan de minimale vereisten en volg het activatieproces om ten volle te kunnen profiteren van de mogelijkheden van de Windows 11 Pro Retail Key.

Door te upgraden naar Windows 11 Pro kun je een wereld van geavanceerde functies, verbeterde prestaties en naadloze integratie met essentiële productiviteitstools ontgrendelen, resulterend in een prettigere en efficiëntere computerervaring die is afgestemd op professioneel gebruik en zakelijke omgevingen. De Windows 11 Pro Retail Key is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een geüpgraded en functierijk besturingssysteem dat is ontworpen om de professionele computerervaring te verbeteren.

Windows 11 Home vs. Pro: Welke editie past het beste bij jouw behoeften?

In deze uitgebreide vergelijking van Windows 11 Home vs. Pro zullen we de belangrijkste verschillen tussen beide bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke editie het beste bij jou past. Bij het kiezen van een besturingssysteem voor je computer is het belangrijk om de editie te kiezen die het beste aansluit bij je behoeften. Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, Windows 11, wordt geleverd in verschillende edities, waarvan Home en Pro de meest populaire zijn.

Om een beter inzicht te krijgen in de verschillen tussen Windows 11 Home en Pro, zullen we verschillende aspecten zoals functies, prestaties, beveiliging en prijsstelling onderzoeken. Aan het einde van deze vergelijking zul je een duidelijk begrip hebben van wat deze twee edities onderscheidt en welke het beste past bij jouw behoeften. Lees meer: Windows 11 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90