Loading...

Windows 10 Pro Retail 5PC CD Key Microsoft Global

35.00

Ervaar de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van Windows 10 Pro Retail 5PC CD Key Microsoft Global, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals en bedrijven. Met verbeterde beveiliging, virtualisatie, externe desktopmogelijkheden en functies ter verbetering van de productiviteit, ondersteunt dit besturingssysteem maximaal vijf pc’s, waardoor het een ideale keuze is voor organisaties met diverse IT-omgevingen.

WINDOWS 10 PRO RETAIL 5PC: VERBETER UW PROFESSIONELE ERVARING

Windows 10 Pro Retail 5PC CD Key Microsoft Global is een game-wisselaar voor bedrijven en gebruikers die een krachtig en betrouwbaar besturingssysteem nodig hebben. Als een van de meest populaire besturingssystemen ter wereld, biedt Windows 10 Pro Retail een scala aan functies en voordelen die tegemoetkomen aan de behoeften van professionals en organisaties. In deze blogpost bespreken we de belangrijkste kenmerken, voordelen, systeemvereisten en activeringsprocedure voor dit krachtige en veelzijdige besturingssysteem.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

 1. Verbeterde beveiliging: Windows 10 Pro Retail is uitgerust met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Windows Defender, Device Guard en BitLocker om uw systeem te beschermen tegen malware en andere bedreigingen. Deze functies zorgen ervoor dat uw gegevens en informatie veilig blijven, zelfs in het geval van geavanceerde cyberaanvallen.

 2. Virtualisatie: Windows 10 Pro Retail ondersteunt Hyper-V, een krachtige virtualisatietechnologie waarmee u meerdere besturingssystemen tegelijk kunt uitvoeren. Deze functie is vooral handig voor bedrijven die applicaties moeten testen op verschillende platforms of serverworkloads moeten consolideren.

 3. Externe desktop: Met Windows 10 Pro Retail kunt u uw computer op afstand benaderen via Externe desktop. Met deze functie kunt u verbinding maken met uw pc vanaf elke locatie met een internetverbinding, waardoor een naadloze werkervaring mogelijk is, waar u ook bent.

 4. Cortana: Windows 10 Pro Retail bevat Cortana, een persoonlijke digitale assistent die u kan helpen bij verschillende taken zoals het instellen van herinneringen, het verzenden van e-mails en het vinden van bestanden. Cortana kan worden bediend via spraakopdrachten, waardoor het een handige tool is voor drukke professionals onderweg.

 5. Microsoft Edge: De innovatieve browser van Microsoft, Edge, is vooraf geïnstalleerd met Windows 10 Professional Retail. Edge biedt een snellere browse-ervaring, verbeterde beveiliging en compatibiliteit met moderne webtechnologieën.

 6. OneDrive-integratie: Windows 10 Pro Retail heeft naadloze integratie met OneDrive, de cloudopslagservice van Microsoft. OneDrive stelt u in staat om uw bestanden op te slaan en toegang te krijgen tot uw bestanden vanaf elk apparaat, zodat uw belangrijke documenten altijd beschikbaar zijn wanneer u ze nodig heeft.

 7. Groepsbeleidsbeheer: Windows 10 Pro Retail stelt IT-beheerders in staat om apparaten en gebruikersinstellingen te beheren via Groepsbeleid. Deze krachtige beheertool stelt organisaties in staat beveiligingsbeleid af te dwingen, software-installatie te beheren en gebruikerstoegang te beheren, waardoor het een essentiële functie is voor bedrijven.

VOORDELEN:

 1. Verhoogde productiviteit: Windows 10 Pro Retail 5PC is ontworpen om de productiviteit te verhogen door een naadloze gebruikerservaring te bieden. Met functies zoals Snap, Taakweergave en virtuele bureaubladen kunt u uw werk organiseren en multitasken met gemak.

 2. Betere prestaties: Windows 10 Pro Retail 5PC optimaliseert systeembronnen voor betere prestaties, of u nu uw computer gebruikt voor werk of ontspanning. Het biedt ook snellere opstarttijden en verbeterde batterijlevensduur voor laptops en tablets.

 3. Regelmatige updates: Windows 10 Pro Retail 5PC ontvangt regelmatige updates van Microsoft, zodat uw systeem up-to-date en beveiligd blijft. Deze updates omvatten nieuwe functies, prestatieverbeteringen en beveiligingspatches, waardoor uw computer soepel en efficiënt blijft werken.

 4. Flexibiliteit: Windows 10 Pro Retail 5PC biedt flexibiliteit op het gebied van hardware- en softwarecompatibiliteit, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven met diverse IT-omgevingen. Bovendien is het compatibel met de meeste bestaande randapparatuur, zoals printers en scanners, waardoor naadloze integratie met uw bestaande opstelling mogelijk is.

 5. Verbeterde samenwerking: Windows 10 Pro Retail 5PC bevat tools zoals Microsoft Teams en OneNote, die samenwerking en communicatie binnen organisaties vergemakkelijken. Deze tools maken het eenvoudiger voor teams om samen te werken en informatie te delen, waardoor de algehele productiviteit en efficiëntie worden verbeterd.

SYSTEEMVEREISTEN:

Om Windows 10 Pro Retail uit te voeren, moet uw computer voldoen aan de volgende minimale systeemvereisten:

 1. Processor: 1 GHz of snellere compatibele processor
 2. RAM: 1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits
 3. Schijfruimte: 16 GB voor 32-bits of 20 GB voor 64-bits
 4. Grafische kaart: DirectX 9 of later met WDDM 1.0-stuurprogramma
 5. Beeldscherm: 800 x 600 resolutie of hoger

WINDOWS 10 PRO RETAIL 5PC CD KEY ACTIVEREN:

Download link: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Download de installatiekit voor media-creatie 1809 op een opstartbaar apparaat zoals een dvd of usb-stick. Na de installatie van Windows:

 • Ga naar “Instellingen” Selecteer “Bijwerken en beveiliging”
 • Zoek “Activering” Selecteer “Activeren” of “Productcode wijzigen”
 • Voer de aangeschafte sleutel in Windows 10 Pro is operationeel
 • Deze enkele productcode voor Windows 10 Pro Retail 5PC kan worden gebruikt om Windows te activeren op maximaal vijf verschillende computers.

De sleutel is compatibel met een niet-geactiveerde Windows 10 PRO of een nieuwe Windows 10 PRO-installatie. Het kan niet worden gebruikt om Windows 10 Home te upgraden. Een factuur wordt automatisch gegenereerd bij het plaatsen van een bestelling. Het kan niet worden gebruikt om Windows 10 Home te upgraden.

CONCLUSIE:

Windows 10 Pro Retail 5PC CD Key Microsoft Global is een uitstekende investering voor bedrijven en professionals die een krachtig en betrouwbaar besturingssysteem nodig hebben. Met verbeterde beveiligingsfuncties, ondersteuning voor virtualisatie, externe desktopmogelijkheden en tools voor verbeterde productiviteit en samenwerking, is Windows 10 Pro Retail 5PC ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne professionals.

Bovendien zorgen regelmatige updates, betere prestaties en compatibiliteit met een breed scala aan hardware en software ervoor dat het een veelzijdige keuze is voor organisaties met diverse IT-omgevingen. Door het eenvoudige activeringsproces te volgen, kunt u profiteren van alle functies en voordelen die Windows 10 Pro Retail 5PC te bieden heeft.

Investeer vandaag nog in Windows 10 Pro Retail 5PC CD Key Microsoft Global en transformeer uw computerervaring met een krachtig, flexibel en veilig besturingssysteem waarmee u slimmer kunt werken. Met zijn innovatieve functies en de mogelijkheid om maximaal vijf pc’s te ondersteunen, is dit besturingssysteem een waardevolle toevoeging aan elke professionele of zakelijke omgeving.

WINDOWS 10 HOME VS. PRO: EEN UITGEBREIDE VERGELIJKING VAN BELANGRIJKE VERSCHILLEN

Bij het kiezen van een besturingssysteem voor uw computer is het belangrijk om de editie te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Microsoft biedt verschillende versies van zijn populaire Windows 10-besturingssysteem aan, waarbij de Home- en Pro-edities het meest gebruikt worden. In deze uitgebreide vergelijking van Windows 10 Home vs. Pro zullen we ingaan op de belangrijkste verschillen tussen de twee, om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over welke versie het meest geschikt voor u is.

Om een beter begrip te krijgen van de verschillen tussen Windows 10 Home en Pro, zullen we verschillende aspecten zoals functies, prestaties, beveiliging en prijsstelling onderzoeken. Aan het einde van deze vergelijking heeft u een duidelijk inzicht in wat deze twee edities onderscheidt en welke het meest geschikt is voor uw behoeften.

Lees meer: Windows 10 Home vs. Pro

BEST SELLERS

Microsoft Windows 10 Pro FULL OEM KEY
15.90
Avast SecureLine VPN 10-devices 2-years
Avast SecureLine VPN 10-apparaten 2-jaar
30.90
Vmware Workstation 16 Pro Lifetime License Cd Key Global
11.00

LATEST ARRIVALS

Microsoft Office Home and Business 2019 MAC – BIND
MS Office Home and Business 2019 MAC – BIND
22.90
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
Microsoft Windows 10 Pro N – Retail Key
13.90
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2)
19.90